vidakn 1821 Napisano pre 20 sati Drug član, 1374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan P.S. možda je najpametnije da naručiš original preko Eurosumara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1952 Napisano pre 18 sati Drug član, 1277 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, vidakn je napisao: P.S. možda je najpametnije da naručiš original preko Eurosumara Potrudicu se da ih nadjem ovako, ne bih da čekam par nedelja da stignu one iz originala. Nisam nikad lično u Eurosumaru nista porucivao, ali drugar jeste, i velikih problema je imao oko nabavke obične sajle kvacila za Inazumu 750. Da je slučaj kao u Delti(Bmw-Honda) gde delovi stizu za 5-7 dana ne bih se mnogo razmisljao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1821 Napisano pre 17 sati Drug član, 1374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš kolegu @slobasuper9 koji radi tamo, možda ima info kakva je situacija sada kad su delovi u pitanjuSent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 819 Napisano pre 16 sati Zainteresovan, 666 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, malitomic said: ne bih da čekam par nedelja Ovde, u Skoplju, tri i po meseca za poklopac hladnjaka, preko ovlascenog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2389 Napisano pre 14 sati Drug član, 1028 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Imaš kolegu @slobasuper9 koji radi tamo, možda ima info kakva je situacija sada kad su delovi u pitanjuSent from my SM-A556B using TapatalkDelovi iz fabrike stižu na 2 nedelje sad. Ja sam u prodaji, nemam uticaja na poručivanje delova ili dinamiku isporuke niti znam cene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1952 Napisano pre 13 sati Drug član, 1277 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na trudu, nista nisam uspeo da uradim. Bio sam u Polilasu ali njihovi Oringovi nisu odgovarajući. Oni su ustvari standardni i ima ih u svim veličinama ali na 0.5mm razlike. Moji na diznama su 8x2 i na njima pisa gorivo. U polilasu sam kupio 7.5x2.5 i 8x 2.5 ali njih kad stavim na diznu, nju ne mogu da uguram u reil, mnogo su debeli. Znaci treba mi nesto nestandardno sa malo tanjom gumicom, do 2.2mm. Ima toga dosta na Aliju, celi setovi za malo para, ali se I čeka 2-3nedelje. Videću da odem sutra do onih blesana što su i radili dizne da mi stvore dve odgovarajuće gumice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1736 Napisano pre 13 sati Drug član, 828 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Pokaži im onu cenu na KP, da to nije zajebancija,šta da si Rols Royce doneo diznu? Baš bezvezeSent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3356 Napisano pre 13 sati Drug član, 1942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Da dam ja tebi lepo moje da ti to upalis pa ces da nadjes druge, mozda je to isto kao i kod dizni od auta, uzeo sam Bosch dizne od auta i staje u reil od 636. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1952 Napisano pre 12 sati Drug član, 1277 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, RankoBg87 je napisao: Da dam ja tebi lepo moje da ti to upalis pa ces da nadjes druge, mozda je to isto kao i kod dizni od auta, uzeo sam Bosch dizne od auta i staje u reil od 636. Idu te gumice na dosta japanskih vozila i na bar 10 modela Suzuki motocikala. Nikako da dodjem do podatka o pravoj dimenziji. Nalazim nesto od 7.8x2.1 i to je možda to, mada.. Zapucacu sutra kod ovih 'majsrora' ili nekih drugih, moram to da nadjem i oni to kupuju na Aliju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3356 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Drug član, 1942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Imam set onih gumica sa alia, mozda može Sad me teras da ustsnem da merim dizne i gumice. Ove moje su 7.8x2.1x12, sto mu dodje to kad se dodaju dve debljine. Promenio pre 12 sati član RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1952 Napisano pre 10 sati Drug član, 1277 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, RankoBg87 je napisao: Imam set onih gumica sa alia, mozda može Sad me teras da ustsnem da merim dizne i gumice. Ove moje su 7.8x2.1x12, sto mu dodje to kad se dodaju dve debljine. Ranko, izgleda da je to to, i te dizne izgledaju identično kao i moje Našao sam na KP tip prodaje bas setove gumica za dizne I već smo u priči oko preuzimanja. 150din po komadu. Gledacu da to već sutra završim sa njim, a ako se nešto izjalovi biću slobodan da te zamolim da mi das/prodaš te tvoje gumice za dizne (oring) - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM set o-ring gumica za remont dizni, od specijalnog materijala - vitona, koji je otporan na visoke temperature. u... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3356 Napisano pre 57 minuta Drug član, 1942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pitah drugara, kaze da bi trebalo da ima nove, javice mi danas kad bude u servisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1952 Napisano pre 31 minuta Drug član, 1277 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, RankoBg87 je napisao: Pitah drugara, kaze da bi trebalo da ima nove, javice mi danas kad bude u servisu. Sutra uzimam gumice od od onog prodavca, u komšiluku mi je maltene, ali tek sutra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3356 Napisano pre 19 minuta Drug član, 1942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Javi svakako, ovaj mi drugar komsija tako da mi je tu odmah, ako ne budu odgovarele znas gde ima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23067 Napisano pre 8 minuta Integrisan, 9788 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Gumice od viton-a se naduju kada ih potopis u ester. Kada treba maaalo pojacati volumen a druge nisu dostupne, preko noci ostaviti gumicu u ipone katani ili motul 7100 ulju. Ostane trajno naduvena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...