Jump to content

Moto Zajednica

voznja za Sonju 25.01.-skup u 10h parking Emezzete, Bežanijska kosa

Recommended Posts

• U prolazu, 95 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ8-SA

Želim da se zahvalim svima koji su se odazvali i došli da podrže decu u borbi protiv nepravde koja je zadesila ovu zemlju.

Prvi put sam na jednom mestu doživeo 600+ motora koji prave buku veću nego najjača grmljavina.

Redari i policija - odličan posao.

Takođe, želim da se odazovu ljudi ponovo jer ćemo im trebati kao i oni nama, za bolju budućnost.

Kratak klip iz mog ugla današnje vožnje:

• Sviđa mi se 14
  • Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS
pre 3 minuta, Best je napisao:

Neka brišu, to im je posao. Važno da je poruka poslata. Mogu samo da umru od muke.;)

Ma jasta.... Ali ako je ciljna grupa da se okupe motoristi sto nas krijes kada uradimo nesto dobro. 

• Zainteresovan, 567 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Bravo Ljudi! Izuzimajući Sremčicu, ne znam da li postoji bolji razlog da sednem na motor. Hvala svima, bila mi je čast i srce mi je puno.

I moram da kažem da sam prijatno iznenađen policijskom pratnjom. Hvala i njima!

Promenio član Hacky
  • Sviđa mi se 7
  • Podržavam 1

• U prolazu, 44 postova
  • Motocikl: Suzuki GN 125 & GSX 750 Inazuma
39 minutes ago, ivke013 said:

Ladno su svuda obrisali na FB ovu objavu kao krsi pravila. Na motomanijaci i zivot na motoru..... Nemam reci ali stvarno. I jos pride ceo dan brisu sve objave sa danasnjeg skupa da sakriju. 

Mene su jos pre par dana izbacili iz te grupe i obrisali moj poziv na voznju, a onda su redom izbacivali i blokirali sve one koji su se pobunili zbog mog izbacivanja i brisanja postova o voznji!

Ni u jednom trenutku mi se niko od admina nije obratio i rekao da politika, jer je ovo po njihovim shvatanjima politicka voznja, nije dozvoljena na grupi, vec su me izbacili i momentalno blokirali!

Da ne pominjem glupe postove kako se bajkeri i politika ne mesaju, a i to gorivo koje sipaju u motore je posledica neke politike.

U svakom slucaju verujem da ih tek sad boli sva velicanstvenost danasnje voznje i jedinstvo kakvo oni u njihovom kvazi "pravom bajkerskom" svetu u zivotu nece osetiti!!!

Hvala vam svima za ovu ljubav koja me me je danas preplavila i nadu da je kraj ovog mraka blizu!!!

• Sviđa mi se 7
  • Podržavam 2

• Svrati ponekad, 326 postova
  • Motocikl: Versys 650

Hvala svim koleginicama i kolegama, braći i sestrama, koji su se danas priključili vožnji, a pogotovo onima koji su po hladnom i maglovitom vremenu zapucali iz drugih gradova. Onaj snimak iz drona gde se vidi da je početak kolone negde blizu FDU-a, a kraj još uvek izlazi sa Bežanijske kose, da se naježiš...
Hvala Beograđanima koji su nam usput pružali podršku i možda malo zakasnili na mesto na koje su danas krenuli.

Hvala i saobraćajnoj policiji koja se uključila na pravi način i radila svoj posao onako kako treba da ga radi.

Hvala Emezzeti koja je verovatno žrtvovala neki deo današnjeg prometa zbog nas ;)

Ali najviše hvala studentima što su nas izvukli iz mehura u koje smo se zatvorili misleći da će ovo proći samo od sebe, a neće.

Već neko vreme mislim da su klinci e brate idemo gas keš kolica, ali ta ekipa je očigledno u manjini i samo je najglasnija.
Studenti su odlično organizovani i rešeni da ovo sprovedu do kraja. Divno su artikulisani, kulturni i pre svega željni normalnog života. Odrasli su u ovom ludom sistemu koji nagrađuje najgore i ipak su našli snage da probaju da izguraju nešto što našoj generaciji očigledno nije uspelo.

Tu smo da Vam se nađemo i pomognemo.

• Sviđa mi se 20
  • Podržavam 2

• -, 1762 postova
  • Motocikl: /
4 hours ago, admiki said:

Prvi put sam se zabrojao na pola koliko stotina je već prošlo, pa sam ponovo brojao.

Moj tačkasti softver kaže da je ispred kamere prošlo 645 motora i 2 kvada, sa mogućom greškom od +-5.

Tacno sam progutao stotku...

I ja dosao do sad do iste cifre

• Integrisan, 9335 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD
Pre 4 sati, Atorn je napisao:

Moje dete levo i naše dete desno.

🥰

Screenshot_20250125_150021.jpg

Dete desno je toliko plakalo od sreću da ja nemam reči, zapravo više suza radosnica beše.

Takodjer videh stariju gospođu kod Vuka kako je bukvalno skakala i ajd da kažem vristala, cičila od sreće...ne znam kako da opišem stadijum radosti kad smo naišli i zagrmeli ♥️♥️♥️ osta slika u glavi.

Neki od komentara..... Hvla Svima!!!

Screenshot_2025-01-25-18-07-49-701_com.instagram.android_1.thumb.jpg.43a2cded925528e070825fcf8e49dd78.jpg

Screenshot_2025-01-25-18-08-24-937_com.instagram.android_1.thumb.jpg.b6c995d0187b134895418081bd35ee30.jpg

Screenshot_2025-01-25-18-08-37-535_com.instagram.android_1.thumb.jpg.c83a4f317b81a6599baabf86658ddc2e.jpg

Screenshot_2025-01-25-18-08-49-060_com.instagram.android_1.thumb.jpg.9b79c955e2d877f611752e5340bbe03a.jpg

Screenshot_2025-01-25-18-09-20-384_com.instagram.android_1.thumb.jpg.d7176c2431383e1af4388261f2cf7bd9.jpg

• Sviđa mi se 25
  • Hvala 1

• Svrati ponekad, 248 postova
  • Motocikl: F900 GSA
pre 22 minuta, Satelis je napisao:

Dete desno je toliko plakalo od sreću da ja nemam reči, zapravo više suza radosnica beše.

Takodjer videh stariju gospođu kod Vuka kako je bukvalno skakala i ajd da kažem vristala, cičila od sreće...ne znam kako da opišem stadijum radosti kad smo naišli i zagrmeli ♥️♥️♥️ osta slika u glavi.

Neki od komentara..... Hvla Svima!!!

Screenshot_2025-01-25-18-07-49-701_com.instagram.android_1.thumb.jpg.43a2cded925528e070825fcf8e49dd78.jpg

Screenshot_2025-01-25-18-08-24-937_com.instagram.android_1.thumb.jpg.b6c995d0187b134895418081bd35ee30.jpg

Screenshot_2025-01-25-18-08-37-535_com.instagram.android_1.thumb.jpg.c83a4f317b81a6599baabf86658ddc2e.jpg

Screenshot_2025-01-25-18-08-49-060_com.instagram.android_1.thumb.jpg.9b79c955e2d877f611752e5340bbe03a.jpg

Screenshot_2025-01-25-18-09-20-384_com.instagram.android_1.thumb.jpg.d7176c2431383e1af4388261f2cf7bd9.jpg

Glavonje, jel vam sad jasnije još više šta ste pokrenuli i sproveli u delo?

E stvarno, bravo vam ga bravo ... direktori!

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 516 postova
  • Motocikl: Honda Magna vf 750C
Pre sat vremena, ivke013 je napisao:

Ma jasta.... Ali ako je ciljna grupa da se okupe motoristi sto nas krijes kada uradimo nesto dobro. 

Nedaj da ti smradovi pokvare današnji dan. Uživaj, danas je urađena velika stvar. Bio si učesnik veličanstvenog događaja. Malo li je? 😄

Promenio član Best

• Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300

Što se tiče prikazanog truda da se dođe: tu smo bili Pazova , Lazarevac, recimo 50km, Novosađani 80-90 km, ali kad sam video ljude iz Kikinde na motorima... Stvarno im nije bio jednostavan prolećni đir, te im zaista svaka čast!

• Sviđa mi se 7

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: Yamaha mt-03

Od kad sam se vratila kući pokušavam da pretočim u reči osećaj od današnjeg dana. Apsolutno sam preplavljena ljubavlju i pozitivnom energijom koja nas je danas pratila celim putem, kako među nama iz grupe, tako i od strane ljudi na koje smo nalazili.

Hvala svima na veličanstvenoj vožnji i još moćnijim minutima tišine posle gromoglasne rike motora! 

Onaj ispraćaj ću pamtiti do kraja života. 

Hvala redarima na fenomenalnoj organizaciji! 

Vidimo se u ponedeljak 💜

• Sviđa mi se 12
  • Hvala 1

• Drug član, 1031 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008.

Meni je u sećanju ostalo skretanje kod Ušća gde jedan momak stoji na pešačkom i tapše cupkajući, glave visoko podignute. Tačno vidiš da ga pucaju emocije i dobijaš još jednu potvrdu da učestvuješ u nečemu bitnom. 

Takođe, hvala svima vama što se niko nije neodgovorno ponašao u vožnji! Zbog toga je i slika o svima nama bila odlična da bolja nije mogla biti!

• Sviđa mi se 10

• U prolazu, 4 postova
  • Motocikl: Yamaxa XMAX 300

Dragi ljudi, bila mi je neizmerna čast što sam danas bio deo ovog događaja. Toliko emocija i pozitivne energije na sve strane, odavno nisam doživeo. Današnji dan i ovaj osećaj zajedništva i ponosa nikada neću zaboraviti. Hvala vam svima do neba! ❤️

ps. Toliko me je poneo svaki vaš komentar da sam lupajući srca dobio sledeću poruku, izvinite na spam-u :D

image.png.6079b69488d11bdfa7f551cfcaf7e916.png

• Sviđa mi se 4

• Svrati ponekad, 256 postova
  • Motocikl: KTM 790 Adv

Danas smo pokazali šta znači snaga zajedništva i šta bajkeri predstavljaju – ponos, solidarnost i nepokolebljivu podršku onome kome je ta podrška najpotrebnija! Hvala svima koji su danas bili deo ove vožnje u znak podrške studentima. Bilo nas je mnogo, ali srce svake mašine kucalo je kao jedno. Ponosan sam na našu moto zajednicu i na sve što zajedno postižemo!

Sloga biće poraz vragu!

• Sviđa mi se 7
  • Hvala 1

• Drug član, 1188 postova
  • Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥

Osećam da bih stao iza svakoga od vas i da bi svako od vas stao iza mene, a svi za pravdu!

Povod je takav kakav jeste..ali ovo je OSEĆAJ ZA KOJI SE ŽIVI!

Promenio član Džim Džarmuš
  • Sviđa mi se 13

• Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 391 postova
  • Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N...

IMG_20250125_200113.jpg.328c78e67019b607a7b93cecc70d6138.jpg

Ubuduće kada neko  kaze  

* Za našu decu * imamo šta da im pokažemo i kako se to ustvari radi 😁

Za Sonju , Kristinu,  sve studente koji kroz sve ovo prestaju da budu deca i postaju odrasli ljudi,  samo hrabro jer će vreme pokazati sve 🤗🤗🤗

Kada kolona preko 600 dvotočkaša prodje kroz grad, apsolutno samo kamen može da bude hladan i ravnodušan pa nek mnogi stave prst na čelo a ne u nos .. neka nas zovu ludacima ,organ donorima , manijacima , neka nas ustvari zovu kako žele, neka pričaju a mi ćemo da pričamo delima 🏍️😊

Presrećna sam što sam majušan deo naše velike zajednice bila i danas kada su važne stvari u pitanju kada smo svi kao jedno, kada nije bitno ko koliko može da razvije 🤣🤣🤣

Bravo za sve prolaznike , babu koja je na papiru napisala 'bravo bajkeri' skakutajući vriskala sa velikim osmehom na licu , policiji hvala , bravooo za nas, veliko bravo za sve koji nisu iz Beograda a došli su ❤️❤️

P.S. izvinjavam se ( ne znam čiji je )

što zamalo nisam oborila dron na Brankovom mostu koji se odjednom spustio medju nas 🤣🤣🤣🤣 

@RankoBg87 nisam točkirala , svega mi ,bila sam dobra 🤣🤣

• Sviđa mi se 17
  • Podržavam 1

• Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300

Nije dobio samo koji nije tražio. Danas bananica kao sponzor.

• Drug član, 1951 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
pre 2 minuta, admiki je napisao:

Ej, a ko je na kraju dobio krem bananicu?

Svi,pošto je odustao od Akrapovica, bilo para da se narani po Beograda krem bananama

• Svrati ponekad, 154 postova
  • Motocikl: KTM 790 Adventure

Ja nažalost nisam mogao da vozim danas zbog zdravlja... Bio sam na parkingu i ustupio bratu motor, ali mi je nenormalno krivo. 

Drago mi je da je odziv bio ovoliki i da nismo izneverili studente. Svim učesnicima ogromno bravo na svemu.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• U prolazu, 1 post
Pre 5 sati, milosducati je napisao:

Evo direkt sa drona sve sto sam usnimio.

WE.TL

The simple, quick and secure way to send your files around the world without an account. Share your files, photos, and videos today for free.

Slobodno mozete preuzeti koristiti, za šta god želite,u vašim videima, storijima, reklama itd. Ne treba nikakav tag, ništa, kao da ste vi snimali. 

A sad da dodam, da je bilo neverovatno i hvala svima, srce mi je puno. I ne znam za Vas ali ja ovoliki broj bajkera jos nisam video u zajedničkoj vožnji.

Jel imas negde okačeno ovo da gledamo , bas su veliki fajlovi ne mogu na tel da downloadujem.. Tnx

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja