Saša Jack 6641 Napisano Decembar 1 MotoDJIR.com, 1360 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan! od mene za tombolu sledece: - 3 paketa Jack Daniels potrebnih stvari za voznju motocikla (ranac, majica, cepovi za usi, naocare i jedna sitnica iznenadjena) - 2 knjige “Disati uz Vetar” probacu jos nesto da dobavim, ali da ne pisem dok ne resim. Vidimo se! 22 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 1 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, red je da doprinesem ovoj našoj tradicionalnoj priči. Za tombolu od mene: 3 x gratis redovan (tzv. 'mali') servis i kontrola ispravnosti rada kućnog klima uređaja na teritoriji Beograda. Ako kojim slučajem ne budem bio u prilici da prisustvujem žurci moj kontakt telefon će biti prosleđen organizatorima. Živeli! 21 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8568 Napisano Decembar 1 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 11. 2024. at 15:56, RankoBg87 je napisao: Evo prijavljujem se da skupim ekipu s Cukarce Mali off, ali me Nova godina, žurka, paketići, Čukarica... Podsetilo da sam video vest da Čukaričani mogu da prijave svoju decu za paketiće https://cukaricavesti.rs/bozicni-paketici-za-predskolce-sa-cukarice/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5323 Napisano Decembar 1 Drug član, 798 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Od nas 3x masaza ledja sa namestanjem za umorne bajkere i bajkerke. 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2684 Napisano Decembar 1 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Za tombolu od mene 5x Motul road + (chain lube) 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Decembar 2 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Firma Janković Comp za tombolu daje po jedan od sledećih Dr. Wack proizvoda: 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Decembar 2 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Plattner Motors donira sledeće: Lumbalni pojas XL veličine: Daines kačket: Alpinestars šorts u L veličini: Na tomboli će biti i 17 BJBikers tankpad-ova i 3 BJBikers okvira tablica. Ovog puta će sve nagrade biti na licu mesta, da ne moramo da se dovijamo brzom poštom i ostalim kurirskim službama 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1894 Napisano Decembar 3 Vlasnik sajta, 5369 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Motoland nam je donirao zanimljive nagrade: 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 348 Napisano Decembar 4 jedan od DDMZ, 812 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Važno obaveštenje: Delićemo samo i isključivo nagrade koje fizički (ili u vidu vaučera) budu u petak u Petici. Zaključak, darodavci, molim vas nađite me u petak čim uđete u klub a pre 20h da imamo minimalno vremena za organizaciju izvlačenja i dodele nagrada. Hvala svim darodavcima! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5946 Napisano Decembar 5 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ево већ трећи дан температура, вирус... Ако преживим доћи ћу 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2859 Napisano Decembar 5 Drug član, 1694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 11. 2024. at 13:05, RankoBg87 je napisao: Darku cu da napravim pezo privezak da mu poklonim Evo da ne bude da nisam Jos samo da ga nadjem u masi 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6341 Napisano Decembar 5 Drug član, 1807 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo viknes “Ko vozi onog plavog pezoa!!!” Ko napravi zgrozenu facu ili se zagrcne taj je 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4676 Napisano Decembar 5 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Darko svira sutra ( mislio sam da je ovo nesto preko dana ) ...gledacu da dodjem , ali ne obecavam ...i ako dodjem imam samo pola sata , 45 min...u 20h mora budem u Bistro , na nbgd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Decembar 6 Vozac A kategorije :D, 932 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Свима који вечерас долзе на журку желим лијеп провод Опет су ме родбинске обавезе спријечиле да будем дио журке али Боже здравља ваљда се некада створи ситуација да поново присуствујем. Поздрав свима из кишног Зубиног Потока. Видимо се на Дедамразијади 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2349 Napisano Decembar 6 Zainteresovan, 626 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Spakovaću par šumadinaca u kola i stižemo! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Decembar 6 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @NeshaXX Ako nije kasno, jedan gratis servis kod mene za tombolu. Ulje, filter ulja i ruke. Edit: tek sad sam video temu, ne znam kako sam je omasio. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5946 Napisano Decembar 6 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Јел' се шминкате, сређујете, скидате папилотне? Сад ће журка 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8568 Napisano Decembar 6 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Stariji trening, mlađi u pozorištu... Nema trika da stignem. Lep provod vam želim? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9810 Napisano Decembar 6 Ne silazi, 2278 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Na prozivci... 20 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5946 Napisano Decembar 6 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Опа, браво момци и девојке! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2349 Napisano Decembar 6 (promenjeno) Zainteresovan, 626 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ima zednih! @Budja @Spale_ar Promenio Decembar 6 član lestra 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5505 Napisano Decembar 6 Drug član, 1973 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Živeli ljudi ! Baš bih voleo da jednom i dođem na tu žurku! p.s: Pišite ko je ko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6341 Napisano Decembar 6 Drug član, 1807 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sa brkovima na prvoj slici je brka 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7867 Napisano Decembar 6 (promenjeno) Drug član, 823 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Blaza said: Na prozivci... @živke (ex anti reality) Evo ja ću. Djevojke i brku ne znam, aliiii... S leva na desno: plava košulja, dugometražni putnik @Forsberg. Do brke, plava maja, majstor za liftove ako se ne varam, @Sharky - Alex. Crvena maja, stara kajla, čika @Blaza. Naredni lik, sumnjiv organima gonjenja od ranije, često u poslednje vreme pominje reč "vaspitačica" (a i ja sa njim) Goranče aka @Atorn. I finalno, nasmejani gospodin, krajnje desno, 'vamo ne može izmedju čunjeva, 5min kasnije dere fuzastere koliko obara, niko da ga stigne @RankoBg87. Em aj rajt? Promenio Decembar 6 član the_doctor 2 2 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
araS 251 Napisano Decembar 6 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ljubiša Prijavi odgovor kao problematičan @Atorn se divi silnim nagradama. 2 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...