Peppermint 421 Napisano Petak u 14:12 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste skoro videli reklamu sa Branislavom Lečićem za Conprostu? Realno, kad nabaci onu kacigu u sekundi ja se samo mislim - ili je tri broja veća ili on nema uši. Možda previše očekujem ali kad u reklami glumataš motociklistu valjda bar nekoga pitaš ima li smisla to što radiš. Ovako klincima (osim što misle da kad voziš motor imaš i problema sa prostatom - izvinjavam se muškoj populaciji) usadjuju uverenje da je ok kupiti kacigu koju možeš da nabaciš na glavu kao laso. Možda grešim i neko od vas može da mi potvrdi Lečićev talenat i da je pitanje samo tehnike a da veličina (u ovom slučaju kacige) nije bitna. Molim one koji reklamu nisu videli da istu pogledaju pre komentarisanja. Da ne bude da novozapočeta tema nema poentu, meni je lično najviše pomogao video na YouTube-u "How To Put On And Take Off A Motorcycle Helmet", puno vežbe a definitivno pomaže i podkapa. Najbolje svilenkasta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4562 Napisano Petak u 14:34 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam pogledala reklamu. Na isti način nabacujem kacigu, ne odozgo na dole nego baš kao Bane otpozadi ka napred (tako su mi pokazali u moto prodavnici i ostade mi navika). Sa potkapom bude skoro isto brzo, ako me uši ili kosa ne poremete. Posle preostaje još jedan poduhvat za bradu, da se fino našteluje vidno polje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16475 Napisano Petak u 14:59 Integrisan, 4931 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 421 Napisano Petak u 15:20 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Sa potkapom bude skoro isto brzoOn nema podkapu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Petak u 15:36 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ma prevelika mu je kaciga, nema sanse onako brzo da je navuce. Ili mu je neka star, razgazena, ali to onda nije dobra kaciga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 98 Napisano Petak u 16:22 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stisao je zube i izdržao bol Uši su mu se prilično sklopile 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 644 Napisano Petak u 19:26 Zainteresovan, 435 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja je u zivotu nisam stavio na glavu a da pre toga nisam otvorio vizir.Nemam neki poseban razlog ali mislim da bi umro na mestu da vizir ostane zatvoren 4 4 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5952 Napisano Petak u 23:32 Drug član, 3004 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Idealan način da ostaneš čuljav (bez uveta). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5758 Napisano Subota u 07:43 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Хммм... Мене ме интересује зашто се толико гледа реклама за Компросту и слично? 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 173 Napisano Subota u 08:02 U prolazu, 32 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Patriota said: Ja je u zivotu nisam stavio na glavu a da pre toga nisam otvorio vizir.Nemam neki poseban razlog ali mislim da bi umro na mestu da vizir ostane zatvoren I ja isto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Renegade011 8 Napisano Subota u 08:15 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx 750 f Prijavi odgovor kao problematičan Ja bez potkape bilo zimi ili leti ne stavljam kacigu na glavu! 3 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 421 Napisano Subota u 10:12 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Arakis je napisao: зашто се толико гледа реклама за Компросту u mom slučaju iskače tokom košarkaških utakmica kada sam i inače naoštrena, još kada motociklistu prikažu kao "pacijenta" dodatni adrenalin se istovari uglavnom na sudije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12503 Napisano Subota u 10:55 Ne silazi, 7306 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda strada prostata od hladnoće i vibracija pa neće da radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2675 Napisano Subota u 11:51 (promenjeno) Drug član, 1623 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sad da me neko pita kako stavljam kacigu odgovori bi da uzmem i stavim na glavu Sto kazu par kolega, otvorim vizir, uhvatim za kaiseve, navučem odpozadi, jedini problem sto imam su naočare pa nije skini, stavi. To je nesto sto predje u naviku tako da se ne obraca paznja, na pocetku sam zaboravljao da zakopcam, zbrzaju me nervozni i jbg, onda stanem pa kopcaj. Promenio Subota u 12:04 član RankoBg87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3086 Napisano Subota u 11:54 Drug član, 1058 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da će da počnu seminarski da se rade oko svake do sad refleksne radnje. . . 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1499 Napisano Subota u 22:58 Drug član, 949 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, SlobodanR1 said: Mislim da će da počnu seminarski da se rade oko svake do sad refleksne radnje. . . Skola stavljanja kacige na glavu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5540 Napisano Nedelja u 08:44 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Možda će nekom da koristi ovaj klip kao što je meni dobro došao (a vidi se i kako se stavlja i skida kaciga).... D-Ring vezivanje na kacigama je ubedljivo najjače fiksiranje kacige, ali je relativno sporo i gnjavaža u odnosu na brze kopče. Srećom pa sam odmah po kupovini kacige sa D-Ringom video ovaj klip na YT i počeo da primenjujem taj mali trik. Preneo sam ga i nekim kolegama koji su ga sa zadovoljstvom prihvatili.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2675 Napisano Nedelja u 09:35 Drug član, 1623 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Top, moram posle da probam, navikao sam se na vezivanje al ovo ce biti jos bolje. Hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5540 Napisano Nedelja u 09:53 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, RankoBg87 je napisao: Top, moram posle da probam, navikao sam se na vezivanje al ovo ce biti jos bolje. Hvala. Trebaće ti cca 2 minuta da uvežbaš, a kad se "primiš" nikada više nećeš izvlačiti kaiš iz Ringa. Lik je odlično pokazao položaj ruku odnosno palčeva kod skidanja i stavljanja kacige što je najvažnije.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2675 Napisano Nedelja u 10:13 Drug član, 1623 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Probam pa javim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5952 Napisano Nedelja u 20:58 Drug član, 3004 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad vidim koliko sam bio pametnica... Ovo sam provalio sa prvom kacigom, mislio sam da svi znaju kako se koristi D ring, čudio sam se da je otvorena tema o tako trivijalnoj radnji. Sad vidim da... bolje da ne lajem, uvrediće se gomila sveta. U svemu što radite, gledajte da nađete jednostavniji, lakši put da biste došli do rezultata istig kvaliteta. Mućnite glavama. Odvojte nekoliko minuta da osmislite postupak. Ne mora da radi tako niko na svetu, samo vi, ali ako vrši posao, na konju ste. Analogno pristupite problemu 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12503 Napisano Nedelja u 21:38 Ne silazi, 7306 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Joj kad sam kupio prvu kacigu sa DD ringom... Mislio sam nema šanse. Posle deset godina je vezujem za par sekundi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4236 Napisano pre 20 sati motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam ceo ritual. -stavim rukavice -navučem kacigu na glavu -skinem rukavice -zakopčam dd kopču -stavim rukavice -skinem rukavice -tražim ključeve -stavim rukavice -palim motor... Ovo sa otpuštanjem bez razdvajanja cu pokušati da primenim jer bi tako skratio polazak za bar neki minut... 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2973 Napisano pre 3 sati Drug član, 1173 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Sorry, ja reklamu nmg da nađem al' moram da prokomentarišem: ovo su baš, baš savremena pitanja i problemi, nauke oko tople vode, točka i rupe na saksiji koje su se pojavile kad i socijalne mreže, samosnimanje, samopromocija, pokazivanje i dokazivanje... Ne mislim ništa loše, ne može da škodi, a što bi legenda rekla "što ne škodi, sigurno mož' da pomogne", al' je sve ovo definitivno bolest savremenog doba. Ne uključivanje razmišljanja i logike već svi idemo lakšim putem - "ću pogledam tutorijal na jutjub". Sledeći je vrvtn klip kako obući jaknu ili čizmu u jednom potezu, ili ne daj Bože tutorijal kako navući gaće na guzicu... Opet, ništa loše, sviđa mi se tema, hvala za pitanje, zima je, al' bilo je jače od mene... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4562 Napisano pre 3 sati Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan @PremieRacing 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...