Alekre 12503 Napisano Novembar 5 Ne silazi, 7306 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sve više proizvođača se vraća u nekadašnju srednju klasu. Čim je BMW uleteo znači da tu ima para i da možemo očekivati još modela i od drugih. Hvala kinezima na tome. Statistike pokazuju da sve više ljudi želi ovakve motocikle. Dobro je da više batale motocikle od 800 900 kubika nazivaju srednjim. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Novembar 5 (promenjeno) Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Veliki i mali Ovako sa slike, deluje da ima ozbiljan clearance. 175kg sa tecnostima i 48hp vrv 270° p.twin agregat... Promenio Novembar 5 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16475 Napisano Novembar 5 Integrisan, 4931 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Kinezi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1031 Napisano Novembar 5 Drug član, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Tuareg 457, Ktm 390 Adv R, ovaj Bmw. Fino su ih čajnezi prodrmali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16475 Napisano Novembar 5 Integrisan, 4931 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ktm BikeWale (@bikewaleindia) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 14K likes, 180 comments - bikewaleindia on November 5, 2024: "Ladies and gentlemen... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12503 Napisano Novembar 5 Ne silazi, 7306 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne nakače neka sranja od opreme kao a da motor prave kinezi a BMW da naplati ko full premium. To će i da urade. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15414 Napisano Novembar 5 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Za sada kao koncept, ali po svemu sudeći ići će u serijsku proizvodnju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2375 Napisano Novembar 5 Andragog, 4953 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kompijuterska simulacija u studiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15414 Napisano Novembar 5 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 387 Napisano Novembar 6 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan I cena od 10000 e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Novembar 6 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Greška bi bila da ostave samo 1 disk napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16475 Napisano Novembar 6 Integrisan, 4931 postova Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam pročitao 175kg tezina. Mislim na adv rideru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12503 Napisano Novembar 6 Ne silazi, 7306 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Možda suv. Slepci iz marketinga počeli su da ističu suvu težinu. Kao da ima neke koristi od motora bez tečnosti i goriva. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 123 Napisano Novembar 6 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu fora sa odnosom snaga/masa. 48ks je maksimum za 175kg da zadovolji A2. Možda je bolje reći 175kg je minimum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16475 Napisano Novembar 6 Integrisan, 4931 postova Prijavi odgovor kao problematičan Suv da. Pa je neko napisao jel ram od olova. Svakako tuareg i ktm mi se vise svidjaju. Steta sto A2 kolje te agregate. Moze to 10ks vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Novembar 6 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Iz vise razloga i licnih iskustava imam odbojan stav prema kinezima ali u ovoj klasi do 450ccm bih rado probao, a vrv i posedovao CF 450MT, za 6000eur ne moze bolje... Da ga drljas 5-6 godina i posle prodas za 3000 da ne zalis... Verujem da je OK. Mada sam tako mislio i za 800MT, otisao da ga kupim, probao, pa se razocarao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kick88 81 Napisano Novembar 6 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: BG Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom na sve cene i da ta srednja klasa sada ima solidnih 50--ak konja, verovatno je to dovoljno velikoj vecini vozaca koji ne voze stalno, zele motor ali izbegavaju enormne troskove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7089 Napisano Novembar 6 Drug član, 2975 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Meni je 50-60ks najbolja klasa motora, pogotovo ako je lagan... Ništa više mi ne treba... (kad sam normalan). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Novembar 6 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Preimenovao sam temu dodavanjem BMW u naziv ako se autor slaže. Ako ne, vraćam kako je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12503 Napisano Novembar 6 Ne silazi, 7306 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Novembar 9 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Po zvuk bih rekao da je 180° parallel twin, a proizvodnja u Indiji. InSella (@insellait) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 36K likes, 293 comments - insellait on November 7, 2024: "BMW F450GS: the sound! . . . #bmwf450gs... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 127 Napisano Novembar 9 U prolazu, 77 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mala digresija, ako svi koristimo kineske telefone, računare, ako se 2/3 delova za evropska vozila proizvede u Kini, ako umeju da naprave nosač aviona ili spejs šatl... šta smo to mi proizveli (osim Jokića i Đokovića) pa imamo pravo da sumnjamo u to da Kina ume da proizvode danas gotovo sve ... ?! 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Novembar 9 (promenjeno) Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem da li ume da proizvede ili ne. Problem je da li imaju istu politiku poslovanja kao recimo Japan... Nisu oni na tom nivou jos uvek... Drugi problem su konkretno kod nas neutemeljeni dileri, delova cas ima, cas nema, cas motori stizu u Aprilu, cas u Avgustu i tako u krug... Prijavis problem na vozilu, oni to kazu "Ee pa znas to je tako..." Zaj*bi... Slozice se neki od kolega da nam je bolje platiti 2000eur vise i dati svoj zaradjeni novac za Japanca i ne razmisljati da li cu posle 2,3 godine moci da pronadjem deo za motor, da li ce ako se pokvari u garanciji i ostavi me na putu isti provesti mesece u servisu... Pricam iz neposrednog iskustva... Promenio Novembar 9 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Novembar 9 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Zato mi je cudan zvuk, vuce na 180° p. twin, a izgleda je nesto drugacije, ni 270° ni 360°... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 583 Napisano Novembar 11 (promenjeno) Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan On 11/9/2024 at 4:47 PM, Ivanhoe said: Mala digresija, ako svi koristimo kineske telefone, računare, ako se 2/3 delova za evropska vozila proizvede u Kini, ako umeju da naprave nosač aviona ili spejs šatl... šta smo to mi proizveli (osim Jokića i Đokovića) pa imamo pravo da sumnjamo u to da Kina ume da proizvode danas gotovo sve ... ?! Pa da, nije toliki problem gde se pravi, da li je Indija, Tajland, Kina, Japan. Mislim da je mnogo bitniji sam inzenjering, dizajn, kontrola kvaliteta, a to zavisi od same kompanije, ne toliko od drzave gde se sklapa/pravi. Sto se kvaliteta tice. Apple uredjaji, high-end Android telefoni se prave/sklapaju u kini, pa je kvalitet odlican. Delovi, komponente dolaze sa raznih strana. Promenio Novembar 11 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...