Jovan Ristic 5629 Napisano Mart 26 Ne silazi, 4967 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Forsberg je napisao: @Jovan Ristic dobar tekst, ali ima par rečenica koje se ponavljaju Ukazao mi je kolega @Blaza. Samo da se dočepam kompa i ispravljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3738 Napisano Mart 26 Malinar u pokusaju, 1753 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, TAZZ je napisao: Za 1000eur ima mnooooogo bolje i dosta više i bolje od ovoga... Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Kao na primer? Meni se baš dopada koncept troklipaša, još od pojavljivanja mt-09 koja ide kao da je furije ganjaju. Jedino su mi draža redna 4 od rednih 3 cilindara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6477 Napisano Mart 26 Drug član, 2209 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 3/6/2025 at 8:48 PM, deys said: cak smem da kazem da su mu plastike za 3 broja bolje od cf moto mt800 kojeg sam i njega vozao. Kako ovo procenjuješ? Ozbiljno pitam. Ja recimo na cfmoto sam tek posle prvog pada video da su loše, jer su popucale. Takav pad moj prethodni Tenere ne bi osetio. Ali ovako ne mogu da provalim, isto izgleda plastika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 54 Napisano Mart 27 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, živke je napisao: Kako ovo procenjuješ? Ozbiljno pitam. Ja recimo na cfmoto sam tek posle prvog pada video da su loše, jer su popucale. Takav pad moj prethodni Tenere ne bi osetio. Ali ovako ne mogu da provalim, isto izgleda plastika... Sta da kazem...ne znam bas kako ce trajati ali je bas na zavidnom nivou...na sajmu u subotu sam isao ..i cukao sve.. ko babe kad pipaju lebac e tako i ja ..cak i honda i jamaha pojedini svi ko da su iz kine plastike. Ko iole bar malo zna o motorima treba da sve takozvane testove uze da rezervom jel se zna kako koji brend radi sa marketingom ... Sto se tice Zontesa sad sam malo iznenadjen sobzirom da je najavljivan radar mrtvog ugla ..a kod @Jovan Ristic koliko vidim na testu nije bio taj model.. ja sam vozio plavo sivi i taj je ima trouglove na retrovizorima sad dali je bio iskljucen ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4040 Napisano Mart 27 Drug član, 2637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, milomir22 je napisao: Kao na primer? Meni se baš dopada koncept troklipaša, još od pojavljivanja mt-09 koja ide kao da je furije ganjaju. Jedino su mi draža redna 4 od rednih 3 cilindara... Mislim da Tazz misli na celokupan paket u odnosu na recimo DS900X koji je 9200e i pakuje opremu koja prilično vredi. 703f je sa namerom ''okrnjen'' sa qs na gore i bez radara kako bi mu cena išla na 8000e. Mislim da je malo nezgodno urađena specifikacija od strane uvoznika jer bi svako doplatio za komplet QS a radar...realno bih to ubacio u obavezan vid opreme kao migavce. Taj 703 nekako tokom vožnje podseća na Tracera koji mi nije legao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5629 Napisano Mart 27 Ne silazi, 4967 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, deys je napisao: Sta da kazem...ne znam bas kako ce trajati ali je bas na zavidnom nivou...na sajmu u subotu sam isao ..i cukao sve.. ko babe kad pipaju lebac e tako i ja ..cak i honda i jamaha pojedini svi ko da su iz kine plastike. Ko iole bar malo zna o motorima treba da sve takozvane testove uze da rezervom jel se zna kako koji brend radi sa marketingom ... Sto se tice Zontesa sad sam malo iznenadjen sobzirom da je najavljivan radar mrtvog ugla ..a kod @Jovan Ristic koliko vidim na testu nije bio taj model.. ja sam vozio plavo sivi i taj je ima trouglove na retrovizorima sad dali je bio iskljucen ne znam. Vidi, ima neke trouglove na retrovizorima koje nisam skontao šta mi pokazuju. Vidiš to bi trebalo da dodam u tekst. Nekad se uključe kad dam pokazivač pravcca, a pogledam, nema nikog iza. Tako da mi nije bilo najjasnije kako radi. Na 800MT to recimo super radi, kad daš pokazivač pravca, ako je vozilo u susednoj traci blizu, trepti žuto sa te strane gde je vozilo, a ako je jako blizu trepti crveno i pišti. Takođe se neko približava od nazad, a motor stoji, trepti crveno u donjem delu ekrana. To pričam za 800MT. Još jednom ću se pozabaviti tom stavkom kad budem razduživao motor u pondeljak. Pa javim ako prokljuvim koja je fora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5629 Napisano Mart 27 Ne silazi, 4967 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, mick je napisao: Taj 703 nekako tokom vožnje podseća na Tracera koji mi nije legao... Položaj sedenja sličan kao na Tracer 9. 99% sam ubeđen da je Tracer 9 bio uzor u svakom smislu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1582 Napisano Mart 27 Drug član, 1048 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Jovan Ristic je napisao: Na 800MT to recimo super radi, kad daš pokazivač pravca, ako je vozilo u susednoj traci blizu, trepti žuto sa te strane gde je vozilo, a ako je jako blizu trepti crveno i pišti. Takođe se neko približava od nazad, a motor stoji, trepti crveno u donjem delu ekrana. To pričam za 800MT. Isekoh se kad sam ga vozio, dadoh levi zmigavac i cujem nesto/neko mi svira al ne vidim gde i sta, tek sam onda skapirao da ima i to od opreme... Na 800mt explore je nespretno odradjen prekidac zmigavaca, skroz neprirodan polozaj, maltene da ne mozes da drzis/odmaras prste na rucici kvacila, a palcem da ukljucis zmigavac u isto vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4040 Napisano Mart 27 Drug član, 2637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Jovan Ristic je napisao: Položaj sedenja sličan kao na Tracer 9. 99% sam ubeđen da je Tracer 9 bio uzor u svakom smislu. Vrlo udobno se sedi...onako kao u fotelji. Nema povijenih nogu ka nazad...to mi se sviđa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1472 Napisano Mart 27 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Kao na primer? Meni se baš dopada koncept troklipaša, još od pojavljivanja mt-09 koja ide kao da je furije ganjaju. Jedino su mi draža redna 4 od rednih 3 cilindara...VOGE DS900XTo i posedujem već godinu dana.Mnooooogo bolje i skuplje 1000eurZontes samo udobnije sedište.Možda i najudobnije sedište fabrički na koje sam ikada seo.Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deys 54 Napisano Mart 27 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: bgd.... lazarevac Motocikl: Africa twin rd04, cfmoto,tomos Prijavi odgovor kao problematičan Ja provozao obadva i srt800 i svt ...ali mi je Zontes 703 seo bas ..visok sam 185/105 sa saputnikom sam vozio..po gradu svaki ce bude dobar, na opterecenje kad krenes uz brda..serpetine i na magistrala auto put kad das gas , da ne vibrira i vristi...meni je legao bas. Ne znam da li je sto je Jovan testirao imao limiter obrtometra moj model testa je imao ....verovatno je jos u razradi ...drugo sto sam primetio cesto paljenje ventilatora u gradu a taj dan bilo je 28 stepeni i bas je bilo stajanja haos. Ali ne planiram motor za grad nego za putovanja, druga stvar sto mi se dopala je koferi bocni u punoj velicini. Neko hvali neko kudi vreme zamene 5000 km nekim modelima cf 15000, dok mi momci iz cf kazu .pod parolom "brate pa nisi lud da vozis 15000 bez zamene..odradi to sam..niko nece znati dali si menjao ulje ..jer neces gubiti garanciju" onda jel to marketinski trik..sad zontes ima veliki stepen kompresije valjda zbog toga ide zamena cesce i planiran da se vrti bas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4040 Napisano Mart 27 Drug član, 2637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, deys je napisao: onda jel to marketinski trik..sad zontes ima veliki stepen kompresije valjda zbog toga ide zamena cesce i planiran da se vrti bas. Jok...dilerska patka na konto dužine garancije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1472 Napisano Ponedeljak u 07:32 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Između QJ i ZONTES ZONTESSent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...