dragan_alumiroi 798 Napisano Jul 22 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Hondu NC750X, DCT, 2017. Kupljen je u Eurosumaru kao zamensko vozilo sa 5800km. Drugi sam vlasnik, Prešao je malo preko 28000km. Motor je u odličnom stanju, servisiran u proleće na oko 24000 km i tada su zamenjeni; -ulje i oba filtera ulja, -filter vazduha, -prednje pločice, -gume (dunlop roadsmart 4) -lanac i lančanici -ležajevi i servisirani su prednji amortizeri. Kočiona tečnost je zamenjena prošle godine. Ostalo je da se na sledećoj zameni guma promene i damperi. Na desnoj tubi je malo oštećenje vrv. od kamenčića i akumulatoru je treća sezona. Dodatna oprema; -kofer givi v47nn monokey -štitnik ruku kappa -štitnik hladnjaka givi -zadnji blatobran givi -štitnik lanca i zadnjeg amortizera givi -tank torbu givi namensku za NC -rol bar givi -smart bar givi -torbica za telefon givi -centralni štender -maglenke -podmazivač lanca cobrra -jastuče sw motech -dodatni fuzastri na rol baru -dodatni vizir - deflektor -klizači vizira -štitnici vila -proširenje ćope Cena sa svom opremom je 6500. Motor može da se vidi kod Arene uz predhodnu najavu na 063-817-9960 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7102 Napisano Jul 22 Drug član, 2980 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...slikUj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jul 22 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Avgust 3 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Skupo? Šta bi bila realna cena? Mislio sam da je 60% od cene novog ok za očuvan i ne tako star motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Avgust 3 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ovo jeste potpuno realna cena iz matematičkog ugla. Ali ne utiče samo matematika na prodaju. Bio je do skoro na oglasima isto plavi NC isto godište sa nekom opremom (ne sećam se tačno šta je sve imao), 55.000 na satu, kupljen kod nas, prerađeno sedište....i nekim oštećenjima po plastici za 5.000. I stajao je dugo Ima jedan u Zrenjaninu, kupljen kod nas, kofer, 16.000, prvi vlasnik, 6.200....stoji baaaš dugačko Čini mi se da su Kinezi najviše pogodili tržište motora koji su polovni, ne tako stari u cenovnom rangu sa novim Kinezom. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Avgust 3 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš, nisam razmišljao o kinezima ali u pravu si. Aj da probamo cena dogovor. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Avgust 3 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan U sred leta teško ide prodaja, rano proleće ili kasna jesen je druga priča. Na jesen il do proleća navasi se nešto para pa ide trgovina, posle mora za more da se skuplja...pardon letovanje. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Avgust 3 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Onda do proleća. Nije žurba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3718 Napisano Avgust 3 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, dragan_alumiroi said: Vidiš, nisam razmišljao o kinezima ali u pravu si. Aj da probamo cena dogovor. I ja sam isto uradio pre neki dan "cena po dogovoru". Pre toga moja cena za tip motora koji prodajem najniza. Izgleda da su kinezi sa novim masinama upali u kadar svima pa i nama koji prodajemo svoje plovne motore. Sto mozda nije lose ,mada su i tvoj i moj motor u smislu kvaliteta i proverenosti svakako sigurnija varijanta od kineza ,al opet novo je novo i opet je "sigurnija varijanta" 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Avgust 3 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Razumem ljude koji kupe novog kineza ali mislim da kvalitet i pouzdanost još nisu poredivi. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Avgust 3 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošle godine kupovao polovni NC, i isto nisam našao ispod 6.5 a da valja... I otišao sam i uzeo nov za 7.5, jer hiljadu evra za 6 godina, XX hiljada km i novi model... I onda sam ga u maju sada prodao i kupio novog kineza. 3 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1455 Napisano Avgust 3 Drug član, 831 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekli - ti si zajebao vek! 1 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Avgust 3 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, Skittles said: Ja sam prošle godine kupovao polovni NC, i isto nisam našao ispod 6.5 a da valja... I otišao sam i uzeo nov za 7.5, jer hiljadu evra za 6 godina, XX hiljada km i novi model... I onda sam ga u maju sada prodao i kupio novog kineza. Na tih 7.5 dodaj još 2 hiljade za opremu. Onda dobiješ novog kineza za 9.5 ili polovnu Hondu za 6.5. Servis na kinezu je na 5 a na Hondi na 12 hiljada. A pouzdanost i dalje neuporediva. Ali svako ima svoju zabavu. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2492 Napisano Avgust 3 Drug član, 1596 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Novog kineza će neko i kupiti ali ko će dati pare za polovnog kineza kad dodje do momenta prodaje + pad vrednosti 86%... 3 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Avgust 3 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma svaka roba ima kupca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Avgust 3 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam siguran da sada da prodajem ovaj motor da bih ga prodao za manje od nedelju dana sa profitom. Ali ne ljudima koji sve kinesko stavljaju u isti koš - kinezi. Pre nego što sam kupio novi NC iz Delte, imao sam drugog kineza - Benelli TRK502X, koji sam kupio i onda prodao posle dva meseca, ne mogu da se setim da li je bilo u dinar za iste pare, ili možda 100€ manje... Imao sam par Hondi i pre toga, koje sada koštaju više nego što sam ih ja prodavao pre 10-15 godina, ali ih ja nikada ne bih kupio sada ponovo (naročito ne za te pare). Kao što kaže @dragan_alumiroi, svaka roba ima svog kupca. Ja sam svoju i kupovinu i prodaju detaljno opisivao već, da se ne ponavljam. Novog kineza sam platio 6 novog, a Hondu prodao za 8.5 (a kupio za 7.5 novu)... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7102 Napisano Avgust 3 Drug član, 2980 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Polako sa tim da će kinezima da padaju cene.. Zavisi od kvaliteta. A to ćemo znati za 5-6 godina. Ovi kinezi nisu kao oni od pre 15 godina. Sad su oni vlasnici pola evrope, sponzorišu MotoGP ekipe i tako te sitnice... 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3718 Napisano Avgust 3 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles Hoces da budes zvanicini diler bjb foruma za polovne motocikle? Imas proviziju od 20% obzirom na tvoje malverzacije pri prodaji 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Avgust 13 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 6200 sa svom opremom. Može niže bez opreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Avgust 14 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat a ostalo je od opreme: -podmazivač cobrra (70e) -štitnik ruku kappa (40e) -tank torbu givi namensku za NC (50e) -smart bar givi (30e) -torbica za telefon givi (40e) -jastuče sw motech (50e) -klizači vizira (1000din) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Avgust 14 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozda znas jel klizaci vizira odgovaraju za Integru? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Avgust 14 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ali mozemo da probamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Avgust 14 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, dragan_alumiroi je napisao: Motor je prodat a ostalo je od opreme: -podmazivač cobrra (70e) -štitnik ruku kappa (40e) -tank torbu givi namensku za NC (50e) -smart bar givi (30e) -torbica za telefon givi (40e) -jastuče sw motech (50e) -klizači vizira (1000din) Povukao sam ti nogu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21612 Napisano Avgust 14 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, francuz69 je napisao: Da li mozda znas jel klizaci vizira odgovaraju za Integru? Nece da moze, udarace ti stitnici ruku sa obe strane ako vizir podignes. Guvernal ti je vec na podizacima.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...