Jump to content

Moto Zajednica

Usmrtio motociklistu, pa pobegao sa lica mesta

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 426 postova
  • Motocikl: Scarabeo 250ie

Pokojnik mi je bio dobar prijatelj, nije sa foruma. Celu priču znam iz prve ruke, putovali su njih dvojica prijatelja i drugi mi je ispričao.

Dogadjaji su tekli ovako: nešto pre udesa kolona je stajala na semaforu zbog radova na putu, moji prijatelji su je obišli i stali ispred semafora. Kad su krenuli, vozili su jako umerenim tempom,sve vreme je iza njih na jako malom rastojanju išao taj Pasat. Posle nekog vremena stigli su autobus i prestigli ga obojica, a iza njih i Pasat. U tom momentu naišao je auto iz suprotnog smera, tako da je Pasat naglo skrenuo u svoju traku ispred autobusa i, zbog malog rastojanja, udario drugi motor prednjim desnim krilom ulevi kofer, usled čega je vozač izleteo sa puta i na svoju nesreću udario u neku drvenu konstrukciju što ga je i koštalo života.

Pasat je krenuo da beži, verovatno se nadao da će stići do granice, ali je vozač autobusa ispred čijih očiju se sve desilo, odmah zvao policiju i dao im podatke o kolima, tako da su ga zaustavili pre granice.

Prvi motorista nije video šta se desilo, samo se iznenadio kad ga je Pasat ubrzo usred tunela obišao, i vratio se nazad posle par minuta kad je video da drugara nema.

Posle udesa motorista je bio pri svesti, pomerao ruke i noge, čak je pio vode. Hitna pomoć je došla brzo, prevezli su ga u bolnicu, gde je posle par sati od velikih unutrašnjih povreda preminuo.

Prijatelj je ostavio iza sebe ženu i dve ćerke od kojih mladja ima samo par meseci.

Čuvajte se ljudi, vidite šta nam se sve dešava.

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1
  • Tužan 44

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1 GT

Iskreno saucesce.
Slicna situacija mi se desila pre nekoliko godina kada kamion iza mene nije drzao dovoljnu distancu, te me auto koji ga je preticao, a pritom usao u makazice nije video ispred njega. Jako je malo falilo da dodje do kontakta.
Od tada, kad je iza mene kamion ili nesto veliko, uvek napravim dovoljnu distancu.

• Drug član, 1174 postova
  • Motocikl: Uly

Kakva loša priča... Neka su mu čisti putevi nebeski a deci i ženi iskreno saučešće i neka im je snage i sreće za zdrav život...

• Drug član, 1089 postova
1 hour ago, sale-kum said:

Pokojnik mi je bio dobar prijatelj, nije sa foruma. Celu priču znam iz prve ruke, putovali su njih dvojica prijatelja i drugi mi je ispričao.

Dogadjaji su tekli ovako: nešto pre udesa kolona je stajala na semaforu zbog radova na putu, moji prijatelji su je obišli i stali ispred semafora. Kad su krenuli, vozili su jako umerenim tempom,sve vreme je iza njih na jako malom rastojanju išao taj Pasat. Posle nekog vremena stigli su autobus i prestigli ga obojica, a iza njih i Pasat. U tom momentu naišao je auto iz suprotnog smera, tako da je Pasat naglo skrenuo u svoju traku ispred autobusa i, zbog malog rastojanja, udario drugi motor prednjim desnim krilom ulevi kofer, usled čega je vozač izleteo sa puta i na svoju nesreću udario u neku drvenu konstrukciju što ga je i koštalo života.

Pasat je krenuo da beži, verovatno se nadao da će stići do granice, ali je vozač autobusa ispred čijih očiju se sve desilo, odmah zvao policiju i dao im podatke o kolima, tako da su ga zaustavili pre granice.

Prvi motorista nije video šta se desilo, samo se iznenadio kad ga je Pasat ubrzo usred tunela obišao, i vratio se nazad posle par minuta kad je video da drugara nema.

Posle udesa motorista je bio pri svesti, pomerao ruke i noge, čak je pio vode. Hitna pomoć je došla brzo, prevezli su ga u bolnicu, gde je posle par sati od velikih unutrašnjih povreda preminuo.

Prijatelj je ostavio iza sebe ženu i dve ćerke od kojih mladja ima samo par meseci.

Čuvajte se ljudi, vidite šta nam se sve dešava.

Kako da se čuvaš od ovoga!? 

Ovo je ubistvo sa predumišljajem. 

Strašna priča.

• Podržavam 4

• Svrati ponekad, 426 postova
  • Motocikl: Scarabeo 250ie

Ispada da su vozili brže, pobegli bi Pasatu i ne bi imao šanse da ih stigne. Ko bi sad tu bio pametan.

Motor, nov BMW GS sa svim pomagalima koje fabrika nudi, nije uspeo da ga zadrži na putu.

• Drug član, 2986 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop
53 minutes ago, sale-kum said:

Ispada da su vozili brže, pobegli bi Pasatu i ne bi imao šanse da ih stigne. Ko bi sad tu bio pametan.

Motor, nov BMW GS sa svim pomagalima koje fabrika nudi, nije uspeo da ga zadrži na putu.

Isto sam pomislio... Al ne znam dal je neko bio ispred njih... 

Saučešće porodici. 

Široki i krivudavi mu putevi nebeski. 

Edit:

Kolko je stradalo njih ove godine? Strah me da prelistam teme.. 

Promenio član Andrej_Hotstepper

• Integrisan, 9285 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Koja tuga Sale, koj užas.

Vozača pasata na sred trga nabiti na kolac, govno jedno!

Piii što se iznervira

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 3

• Misbehave Responsibly, 1637 postova
  • Motocikl: FZ6S

Mlad majmun koji se utrkivao sa motociklima. Krajnje opasna kategorija budale. Ili stati i napraviti kratku pauzu da ode ili iskoristiti priliku i odmaći tako da ga želja mine. Imao sam takvih situacija na drumu. I nisu bili uvek klinci u pitanju. Jednom je čovek vozi ženu i dete, utrkivao se sa motociklima na krivinama kod Ralje, sekući krivine tako da garantovano ima čeoni ako neko naiđe iz suprotnog smera. Drugi put je bio kombi brze dostave sa neostvarenim trkačem za volanom. Svakojakih ima za volanom.

Tuga zbog izgubljenog života.

Saučešće rodbini i prijateljima.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 5

• Zainteresovan, 784 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Dzaba sve kazne i zatvori kad je jedan zivot oduzet a jos nekoliko totalno upropasteno zbog ubice za volanom... Jadan covek jadna porodica...

Tacno vise ne zelim da ulazim u ovu sekciju foruma... Ovo postaje jezivo iz dana u dan.

• Tužan 1

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 650, Yamaha XC 300

U zadnjih deset dana je bilo situacija gde mi se istinski odustaje od voznje i prodaje motocikl. Ne znam sta se desava, imao sam sigurno 5-6 kriticnih situacija gde me je jedino sporija voznja sacuvala. Ljudi usecaju, secu krivine, pri ukljucivanjima apsolutno ne obracaju paznju sta se desava na kolovozu. Voznja po gradu je jos strasnija.... Polako ljudi, da nas Bog sve cuva i da su nam sigurni putevi. Strasno je koliko smo ugrozeni kao motociklisti... 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 954 postova
  • Motocikl: Lep

Iskreno se nadam da ce ovaj zaglaviti tesku robiju i ako sumnjam u to, ali previse je ovakvih idiota!

• Integrisan, 9285 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Teško da će dobiti tešku robiju.

Ne mogu se setiti od koga sam čuo "Kad hoćeš nekog ubiti, zgazi ga kolima. Dobiješ 5 godina, 2-3 godine odlezis u zatvoru a ostatak nanogica pa kući ".

Ovom malom smrdi želim da ga svaki dan fircaju u guzicu kad ode da svira klavir.

• Podržavam 3

• Svakom po zasluzi, 12398 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake
Pre 10 sati, croarcher je napisao:

Zato imam Hondu XR600R i kad mi je previše idiota na asfaltu fino čitav dan provedem na stazi/u šumiemoji16.png i budem spreman za iduću rundu.

Po Moslavačkoj gori? 

• Drug član, 1859 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm

Jutros mi žena priča, dečko je od njene koleginice kum, kad spomenu Novi Pazar i malu decu, odmah sam povezao. Još kad sam čuo detalje... Tuga do neba!

• Tužan 1

• Svrati ponekad, 209 postova
  • Motocikl: Kawasaki Vulcan 500
On 18.6.2024. at 14:05, sale-kum je napisao:

Majmunčina u Passatu je kao i svi (generalizujem) vlasnici četvorotočkaša umislio da je brži od tog bajkera i kako će se pred društvom hvaliti kako njegov auto ide brže od motora. U takvim pokušajima ne odustaju ma koliko da ubrzaš. Posle par kilometara, evo ga opet. Savet: pustiti budalu uz pozdrav srednjim prstom.

Promenio član goran-sm

• Drug član, 986 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

Pre koji dan, tj prosle nedelje. Idemo motorima nas troje putna brzina oko 110 120. Izlazimo iz naseljenog mesta i sa nekih 50 na sat dodajemo gas da bi stigli do 110. Kad iza mene tutnjava, lik sa Merivom B dodao gascinu, obilazi drugara ovaj u cudu obilazi mene ulece u makazice ja usporavam i pretice drugara ispred u krivini. Svi usporili gledamo majmuna koji divlja po putu. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja