N.F.S. 25315 Napisano Avgust 13 Integrisan, 10423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U Kg ih nema vec 2 godine i nemaju mogucnost da potrazuju od ispostava u drugim gradovima vec se provozam licno gde ima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 542 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Porucio sam sijalice sa Aliexspress-a, stizu krajem sledece nedelje. Posle dosta guglanja i citanja raznih recencija odlucio sam se za: AUXITO 2Pcs H7 Turbo LED Head Lamp Bulbs 20000LM 100W High Power H7 LED Headlight CSP Chips 1:1 Mini Size Design Car Lights 12V 100 wati je par, pojedinacna sijalica je 50wati, realno to je oko 35wati"pravih" Kada ih namontiram iznecu licna iskustva i utiske. Potrudicu se da napravin i kraci video snimak same zamene a i malo sire. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21333 Napisano pre 2 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2735 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, keš je napisao: Porucio sam sijalice sa Aliexspress-a, stizu krajem sledece nedelje. Posle dosta guglanja i citanja raznih recencija odlucio sam se za: AUXITO 2Pcs H7 Turbo LED Head Lamp Bulbs 20000LM 100W High Power H7 LED Headlight CSP Chips 1:1 Mini Size Design Car Lights 12V 100 wati je par, pojedinacna sijalica je 50wati, realno to je oko 35wati"pravih" Kada ih namontiram iznecu licna iskustva i utiske. Potrudicu se da napravin i kraci video snimak same zamene a i malo sire. Javljaj, i mene zanima H7 dobra sijalica bez ventilatora, za Minija za dugo svetlo, ima fabricki xenon na kratkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...