N.F.S. 25777 Napisano Avgust 13 Integrisan, 10522 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U Kg ih nema vec 2 godine i nemaju mogucnost da potrazuju od ispostava u drugim gradovima vec se provozam licno gde ima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 557 Napisano Avgust 23 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Porucio sam sijalice sa Aliexspress-a, stizu krajem sledece nedelje. Posle dosta guglanja i citanja raznih recencija odlucio sam se za: AUXITO 2Pcs H7 Turbo LED Head Lamp Bulbs 20000LM 100W High Power H7 LED Headlight CSP Chips 1:1 Mini Size Design Car Lights 12V 100 wati je par, pojedinacna sijalica je 50wati, realno to je oko 35wati"pravih" Kada ih namontiram iznecu licna iskustva i utiske. Potrudicu se da napravin i kraci video snimak same zamene a i malo sire. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21490 Napisano Avgust 23 Vozim motor, nisam BAJKER, 2741 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, keš je napisao: Porucio sam sijalice sa Aliexspress-a, stizu krajem sledece nedelje. Posle dosta guglanja i citanja raznih recencija odlucio sam se za: AUXITO 2Pcs H7 Turbo LED Head Lamp Bulbs 20000LM 100W High Power H7 LED Headlight CSP Chips 1:1 Mini Size Design Car Lights 12V 100 wati je par, pojedinacna sijalica je 50wati, realno to je oko 35wati"pravih" Kada ih namontiram iznecu licna iskustva i utiske. Potrudicu se da napravin i kraci video snimak same zamene a i malo sire. Javljaj, i mene zanima H7 dobra sijalica bez ventilatora, za Minija za dugo svetlo, ima fabricki xenon na kratkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1971 Napisano Avgust 27 Drug član, 1349 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoyKatur H7 odlicna, ima integrisan ventilator(isto telo sijalice kao halogena) i bas kvalitetno deluje. Rasipa svetlost isto kao kvalitetna halogena, nema rasipanja tamo gde ne treba, lep snop. Vec sam ih preporucivao ovde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6779 Napisano Avgust 27 Enduraš, 6548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan On 8/23/2025 at 10:22 PM, keš said: Porucio sam sijalice sa Aliexspress-a, stizu krajem sledece nedelje. Posle dosta guglanja i citanja raznih recencija odlucio sam se za: AUXITO 2Pcs H7 Turbo LED Head Lamp Bulbs 20000LM 100W High Power H7 LED Headlight CSP Chips 1:1 Mini Size Design Car Lights 12V 100 wati je par, pojedinacna sijalica je 50wati, realno to je oko 35wati"pravih" Kada ih namontiram iznecu licna iskustva i utiske. Potrudicu se da napravin i kraci video snimak same zamene a i malo sire. Imam vec neko vreme bas te, ekstra zadovoljan. Duplo bolje svetlo, a ne zaslepljujem nikog 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7549 Napisano Avgust 27 Drug član, 2558 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel o motoru ili kolima pričate ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 557 Napisano Avgust 27 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan O motoru, ali ako rade na motoru ok onda porucujem i za auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6779 Napisano Avgust 28 Enduraš, 6548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja pričam o autu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 557 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigle, malo su kasnile. Necu moci odmah da ih montiram i napravim nekakvu prezentaciju, sve iz razloga sto mi jos nisu stigle odredjene komponente koje ugradjujem tako sto skidam delove oklopa i neke plastike koje moram skidati da montiram sijalice, pa da se ne mucim dva puta oko istih plastika. Inace radi se o resavannu problema oko eventualnog crkavanja namotaja -statora i kontrole punjenja. Znaci ne o resavanju toga da isti ne pregori, vec da vas ne ostavi na putu. To je inace potencijalni problem kod cbf 1000, mislim na namotaje statora. Kada zavrsim sa sijalicama i tim kontrolama statora i punjenja, napravicu manju prezentaciju sta, kako i zasto. Prezentacija u vezi samih sijalica ce biti u ovoj temi, a ona u vezi statora ce biti u temi Honda CBF 1000. Promenio pre 3 sati član keš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7013 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 1560 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan SIJALICA ZA AUTO LED H4 SET 2KOM 0110234 | Woby Haus Online WWW.WOBYHAUS.CO.RS - Set 2 H4 LED sijalice - Svetlosna snaga: 2200lm - Temperatura svetlosti: 6500K - Snaga: 30W - Aktivno hlađenje - Životni vek: 30000 časova Је ли их ко пробао? Видех их јуче у Вобихаусу. Два комада Х4 су 1,800 динара. Имају и Х7, слична цена. Promenio pre 3 sati član Marko05 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...