bajker71 9482 Napisano Octobar 4 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Može biti, kod mene su HB4 i HB3... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21616 Napisano Octobar 4 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ..sto se gsx650f-a tice kucnucu ono cega se secam Na sva tri sam imao h7 led i bio baaas zadovoljan (ima sigurno tamo u temi). Donja sijalica kada se u reducir stavi nema daljih prepravki, ostaje cela u faru i ona plastika sa o-ringom i konektorom se bez problema vraca. Gornja sijalica (ako se ne kupi ovaj novi tip koji je dimenzijama kao halogena a ima ventilator u telu) vec zahteva malo zezancije, pocev od prstena 5mm koji se mora napraviti sa zadnje strane sijalice pa do gume kojom ce se far zatvoriti posto fabricki poklopac gore ne pasuje sa sijalicom vecih gabarita. Na jednome sam cak i strob blicer stavio preko ablendera (dugo svetlo ima normalnu funkciju!) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2513 Napisano Octobar 4 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih stavio onu bez ventilatora da izbegnem budženje. Znam da te sa ventilatorom prave problem kod montaže pa ima igranja da se napasuju u far. Za Alfu sam planirao H1 4 kom. bez ventilatora. Sutra skidam ovu HB3 da vidim kako izgleda uživo prostor oko nje, pa onda poručujem sa Alija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...