Mr_Wolf 2061 Napisano Mart 7, 2024 Drug član, 810 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo deluje kao priprema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4218 Napisano Mart 7, 2024 Nemanja Stojanović, 1418 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, StrahinjaK said: Meni na ovoj sa strane deluje da nema, a bolje se vidi mesto gde bi bili oni kurčići za pinlock. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11234 Napisano Mart 7, 2024 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4218 Napisano Mart 7, 2024 Nemanja Stojanović, 1418 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 9 hiljada ova flipup, 5 za jet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano Mart 7, 2024 Drug član, 1521 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan I jet je novi model. Vizir ulazi u kacigu, ne ide preko kacige kao stari model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 205 Napisano Mart 7, 2024 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosle godine uzeo u Lidlu kao drugu kacigu, da imam kada vozim nekog. Ima 22.05 homologaciju, tako da je ova bolja vec zbog toga. Ja sam dobio pinlock uz kacigu, ali sam par dana kasnije video da ljudi dodju i uzmu samo pinlock iz kutije dok kao probaju kacigu, i iznesu ga za svoju tako da treba proveriti lepo pre kupovine, ukoliko dolazi pinlock uz ovu. Osim toga, kaciga je po mom misljenju losa. Jastucici su uzasni, skripi, vizir kad se otvori grebe kacigu... Ima dosta mana ali i svoju upotrebu. Za nekoga ko ne moze da priusti kvalitetnije svakako je bolje nego bez nje. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1530 Napisano Mart 7, 2024 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam je danas iz znatizelje,ima homologaciju,teska je dosta i iskreno ne uliva mi poverenje.Bez namere da nekog omalovazavam i uvredim mislim da moja glava vredi malo vise 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kabac 85 Napisano Mart 8, 2024 U prolazu, 52 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je definitivno novi model. Ja imam proslogodisnji i nisam bas preterano zadovoljan - mada koliko para toliko muzike... Skripi, prilicno je bucna i vizir se ne zatvara onako lepo. Plus podrhtava ako nije skroz zatvoren. I dugme za naocare je nekako bez veze reseno, na staroj kacigi sa imao klizac a ovde je kao neki preklopni prekidac. Pinlock dobio uz kacigu. Mat finis mi se takodje ne dopada, stalno deluje kao da je sva zamascena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11234 Napisano Mart 8, 2024 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ovlas u kutiji sinoc videh ovu zatvorenu.Nisam video naocare,tj. onaj tamni vizir sto se spusta protiv sunca.To je veoma korisno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1070 Napisano Mart 8, 2024 Drug član, 556 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam jednu, za rezervu. Onako, nije loša za te novce.Nema ni pripremu za pinlock. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano Mart 8, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj novi model nisam ni video uživo, stari model imam od kako su se pojavile u Lindi. Jeste teška, ali svaka flip-up (jeftinija) je teža od integralne. Jeste bučna, ali radi posao. Nekad nosim nju, nekad integralnu MT Targo shell, fluo. Obe kupljene još 2020.godine. A integralnu Shoei sam poklonio, nisam mogao da nađem vizir... Promenio Mart 8, 2024 član Blaza 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4218 Napisano Mart 8, 2024 Nemanja Stojanović, 1418 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao je danas u radnji, deluje kao da im je visoka marža čak i sa ovako niskom cenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1441 Napisano Mart 8, 2024 (promenjeno) Zainteresovan, 273 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad pogledas na louisu MTR MTR K-15 Flip-Up Helmet low-cost | Louis WWW.LOUIS.EU Buy MTR MTR K-15 Flip-Up Helmet at Louis Moto for a great price. Top brands ✓ Great selection ✓ No risk ✓ Secure payment ✓ 2 year return policy ✓ najeftinije flipup su 60€ + postarina + carina - dođe te povoljnije uzet u lidla za 77€ a još ih možeš probat na licu mista. A pare mi iste. Bolje ova iz lidla na glavi nego Arai na laktu. Promenio Mart 8, 2024 član overtone 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 40 Napisano Mart 9, 2024 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas do lidla, pa sam je probao. Udobna je za moju glavu i ima dosta dodataka za pozitivnu stranu. Negativna strana, previse krcka, skripti, uvija se, bas mi ne uliva poverenje. Vizir i flipp up se tako cudno podizu, sve se savija-uvija, bojao sam se da ne slomim nesto, nisam je kupio na kraju. Takodje mat crna boja je toliko masna-prvljava, verujem da je dosta ljudi diralo rukama, ali opet, bas mi se ne svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 63 Napisano Mart 9, 2024 U prolazu, 60 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma dajte za 9 do 10000 mozete kupiti neku bar proverenu kacigu fulfejs. Pocev od MT-a i LS2 pa cak i jeftiniji modeli HJC se mogu naci za 13000 . Sto kazu deca nije svaka noša ista. Prosle godine sam mt thunder 3 kupio za 9200 kada je ta u lidlu bila oko 8000 na rasprodaji. Za 1200 dinara bar da znas ko je to napravio a ne da se nagadjate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 681 Napisano Mart 9, 2024 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je djubre,a to sto ima ece 22-06 vise govori o standardu nego o samoj kacigi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1627 Napisano Mart 9, 2024 Drug član, 1010 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam danas isao da vidim kacigu i to cudo za vrat. Kupio sam na kraju samo kafu. Ovo za vrat mi deluje da ce mi smetati i realno ako treba da se oblacim kao robokap hvala lepo. Dovoljna mi je marama i potkapa. A kaciga je nesra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Mart 10, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo danas ovu kacigu. Imam Scorpion EXO-1200 Air i HJC RPHA 11 Venom II, ali sam hteo da imam za po gradu flip-up kacigu da ne moram da dizem non-stop vizir kad se vozim po gradu ili kad znam da mozda necu moci da vodim racuna previse o kacigi. Ova Lidlova kaciga je bukvalno MT Genesis kaciga koja inace sada kosta satro na popustu 13.800 din, a inace je 16.500 din. I to uz lidlovu se dobija rezervni set postave (jastucica). Pritom ne mislim da su slicne, nego bukvalno imaju istog kineza koji im proizvodi ove kacige, razlika je samo u tome sto na Lidlovoj nema nikakih logoa i grafike i izostaje pinlock priprema (sto meni i nije mnogo bitno, jer imam druge dve kacige koje ga imaju). Lidl: MT Genesis: Lidl: Genesis: Lidlova je 9000 dinara i za te pare mi se cini da ce biti super. Jedini problem ce mi biti da se naviknem generalno na flip-up kacige koje su dosta teze od integralnih, ali kao treca kaciga ce biti super. Drago mi je da vidim ECE 22.06 koji mi uliva poverenje, kao i cinjenica da je i MT drzi u ponudi sto je ipak solidan brend i ne verujem da bi stavio istu tu kacigu u ponudu da je apsolutno smece. Ne ocekujem da bude savrsena, ali s obzirom na cenu me svakako nece razocarati kao Scropion EXO-1200 koji sam dosta platio, a svelo se na to da bude jedna od najgorih kaciga koje sam imao. Ovde barem nemam neka mega ocekivanja Promenio Mart 10, 2024 član bojsa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1441 Napisano Mart 10, 2024 Zainteresovan, 273 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, bojsa je napisao: na Lidlovoj nema nikakih logoa i grafike. Jos jedan plus. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Mart 10, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, overtone said: Jos jedan plus. Hahaha, sad pricam sa devojkom upravo i kazem joj isto. Konacno full mat crna kaciga bez icega Pritom, da Barel stavi MT Genesis za 9000 dinara na popust, ljudi bi se upucavali ispred radnje da je kupe. Promenio Mart 10, 2024 član bojsa 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano Mart 26, 2024 Drug član, 1521 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bio do lidla po veš, pogledao obe kacige, i posto sam imao prosli model, mogu da kazem da je ovaj losije izradjen. Tanana plastika, bez pinlock-a. Realno, da mi sada treba, ne bih je kupio. Jedino da sam apsolutni pocetnik, kao pre 5 god sto sam kupio proslu. Znaci sada, sa ove tacke gledista, ne bih. Eventualno za po grad na nekom skuteru... I jet, i flip up, prosli modeli su bolji utisak odavali. Da napomenem da i dalje imam stari model jet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano Mart 26, 2024 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Mali off teme ali vezano za MT kacige. Bio lik na buvljaku doneo preko 20komada, izgledaju kao ove iz Lidla samo integralne/fullface. Čiste crne. 40e komad bile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 40 Napisano Mart 27, 2024 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je nezgodna kupovina jeftinih kaciga. Sta god u zivotu da kupis, a da ne radi, mozes da se zalis, nosis na reklamaciju. Jedino kacigu ne mozes, ako ona ne radi, zavrsio si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Mart 27, 2024 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, imamo i onu kategoriju koji moraju da imaju najskuplje gume - jer ce sa jeftinijim poginuti, a nece da se kockaju svojim zivotom.Naravno ti isti drze predavanje onima koji kupuju polovne gume kako treba kupiti nove jer ce sa polovnim.... A isto tako vole da mu ga daju po gasu i kad treba i kad ne bi bas bilo pametno. Imam onu lidl kacigu od pre neku godinu, meni je super, jos kad znam da nisam dao 400e za nju, jos mi je bolja... Ove od pre neku nedelju ne znam kakve su. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 40 Napisano Mart 27, 2024 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Zog je napisao: Malo je ko poginija zbog jeftine kacige, kad gineš gineš i sa jeftinom i skupom. Poslano sa mog Redmi 6 koristeći Tapatalk Kako onda u MotoGP padne sa 300+ na sat, ustane, digne motor i nastavi da vozi, a neko padne sa skutera pri brzini od 40 na sat i ugruva se, zavrsi u urgentnom. Kapiram sve da te skupa oprema nece zastititi od smrti i povreda, ali ja bih uvek pre pao u skupoj opremi sa motora nego u jeftinoj (pri istoj brzini). Mozda gresim, otvoren sam za sugestije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...