Vitez Koja 218 Napisano Februar 29 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan U potraznji sam a i nisam za novim motorom. U potraznji sam jer bi da se vozim normalmo, a nisam iz razloga sto sam prosle god napravio samo 1900km pa sad i bi i ne bi. Ako mi ova god bude kao prosla, onda mi i ne treba. Cenovni rang je bas,bas saren od 3000 do 6000e. (Problem je sto nisam raksrstio u glavi sta bi) Treba mi motor za dvoje, vozim se uglavnom sa buducom zenom. Moja "visina" je 171,2,3 zavisi sta obujem E sad sta preporucujete od motora Brzina me ne zanima uopste, prosecna brzina mi je 80km/h a max do nekih 120-30 km/h Volim da razgledam, hteo bi nekad i sa puta da skrenem, da ne bude samo asvalt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1881 Napisano Februar 29 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Transalp 650 ili 700. Verno magare. Motor nad motorima. Jednostavno neuništiv. Može auto put, može i makadam,može jedno može dvoje. Može i bez ulja. Dobro, ne mora ovo poslednje. TA, veruj mi. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4124 Napisano Februar 29 (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan F650/800GS, VStrom i TA za polovne, a možda možeš i neki novi Voge ili QJ nov da uklopiš. Promenio Februar 29 član Skittles Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Februar 29 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Sreċno u potrazi!!!Ako je dvoje Kawa Versys 1000, tdm900, bandit 1200/1250fa ili slabiji ali agilniji neki TouringTdm900 2009 i 2011 imao, sa dvoje isto kao i sam i bilo je laganih ofrouda, bez problemaПослато са 2201116SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2353 Napisano Februar 29 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Eno kolega @malitomic prodaje lep Versys 650. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9813 Napisano Februar 29 Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Evo @Ćomi- prodaje GS-a, ne znam da li ti to igra... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1866 Napisano Februar 29 Drug član, 2862 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja za tebe CBF 1000. Najniži u klasi ovi gore nabrojani su dobri ali tebi visoki. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 249 Napisano Februar 29 Svrati ponekad, 70 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan QJ SVT 650X Izgled kao Husqvarna NORDEN, agregat kao kod Suzuki... WWW.FACEBOOK.COM QJ SVT 650X Izgled kao Husqvarna NORDEN, agregat kao kod Suzuki V-STROM-a... Možda početi i "njih" uzimati u obzir... Ipak je novo, novo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Februar 29 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, DarkoČa je napisao: Sreċno u potrazi!!! Ako je dvoje Kawa Versys 1000, tdm900, bandit 1200/1250fa ili slabiji ali agilniji neki Touring Tdm900 2009 i 2011 imao, sa dvoje isto kao i sam i bilo je laganih ofrouda, bez problema Послато са 2201116SG помоћу Тапатока Hvala, Versys 1000 mi se bas svidja. A i svidja mi se nov Strom 650. A i 1000 mi je isto lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Februar 29 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Skittles je napisao: F650/800GS, VStrom i TA za polovne, a možda možeš i neki novi Voge ili QJ nov da uklopiš. 800 i Strom su mi isto zapali za oko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Februar 29 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, JevtaNS je napisao: imam ja za tebe CBF 1000. Najniži u klasi ovi gore nabrojani su dobri ali tebi visoki. Pa i ja msm da sam nizak za one, ali su bas lepi motori. Tvoj je bese beli cbf? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7237 Napisano Februar 29 Drug član, 3018 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, JevtaNS said: imam ja za tebe CBF 1000. Najniži u klasi ovi gore nabrojani su dobri ali tebi visoki. +1 za cbf. Fenomenalan stroj. Jevtin je još pride beo, prelep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1866 Napisano Februar 29 (promenjeno) Drug član, 2862 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan da Promenio Februar 29 član JevtaNS 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Februar 29 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan U potraznji sam a i nisam za novim motorom. U potraznji sam jer bi da se vozim normalmo, a nisam iz razloga sto sam prosle god napravio samo 1900km pa sad i bi i ne bi. Ako mi ova god bude kao prosla, onda mi i ne treba. Cenovni rang je bas,bas saren od 3000 do 6000e. (Problem je sto nisam raksrstio u glavi sta bi) Treba mi motor za dvoje, vozim se uglavnom sa buducom zenom. Moja "visina" je 171,2,3 zavisi sta obujem E sad sta preporucujete od motora Brzina me ne zanima uopste, prosecna brzina mi je 80km/h a max do nekih 120-30 km/h Volim da razgledam, hteo bi nekad i sa puta da skrenem, da ne bude samo asvaltSuper tenera ako je nađeš za te pare...moja topla preporuka.Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7237 Napisano Februar 29 Drug član, 3018 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Zoxxx69 said: Super tenera ako je nađeš za te pare...moja topla preporuka. Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 172cm čovek visok kad je sunčan dan.. Gde će sa ST i suvozačicom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Februar 29 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan 172cm čovek visok kad je sunčan dan.. Gde će sa ST i suvozačicom? Moža ona da se spusti...ima načina.Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3234 Napisano Februar 29 Drug član, 794 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Vitez Koja said: Hvala, Versys 1000 mi se bas svidja. A i svidja mi se nov Strom 650. A i 1000 mi je isto lep Za njega si knap sa visinom, drzaces ga na vrhovima prstiju, a bice problem za dvoje jer je prilicno tezak motor. Kada krene vozi se prilicno lako i tu neces imati problem. Znaci, samo manevrisanje u mestu. Sa malim Versisom (650) je ista situacija sto se tice visine, ali je ipak laksi motor i tu neces imati problema. Sve ti pricam iz iskustva, a ne napamet. Ja sam samo par santima visi od tebe, vozio malog Versisa i sad uzimam Versisa velikog (probao sam ga vec par puta sa suprugom), ali znam da cu voditi borbu sa njim dok stojim. Takodje, po opisu tvoje voznje ne bih rekao da ti je potrebno 1000 kubika i 100ks da bi uzivao u voznji, tako da ti je moj savet da ides na manju zapreminu. Jeftinija registracija, gume, manje trosi goriva... Skupi se malo po malo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Februar 29 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je najbolji izbor Kawasaki Z1000 SX ,zadovoljava sve kriterijuma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Februar 29 Drug član, 1209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja dzabe malitomic, znači visina ispod 170, imam malog Versysa ali nemam problema sa voznjom i manevrisanjem, svi su mi visoki, pa sam se valjda navikao Nego, imam jedan motor u garazi koji mogu da preporucim. Budući da si vozio Fz8, ovo je nesto slično ali mnogo udobnije i za putovanje pravljeno Bmw F800 Gt BMW F 800 GT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW F 800 GT, 2013. godište, Touring, vozilo prešlo 61500 km, Beograd. Cena 4.950 € -... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Februar 29 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, gixxer je napisao: Mislim da je najbolji izbor Kawasaki Z1000 SX ,zadovoljava sve kriterijuma Razmisljao sam i SX ali nzm kakav je polozaj sedenja vozaca i suvozaca. Imao sam priliku samo 1 da ga vidim uzivo a nikad da sednem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Februar 29 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, malitomic je napisao: Nisam ja dzabe malitomic, znači visina ispod 170, imam malog Versysa ali nemam problema sa voznjom i manevrisanjem, svi su mi visoki, pa sam se valjda navikao Nego, imam jedan motor u garazi koji mogu da preporucim. Budući da si vozio Fz8, ovo je nesto slično ali mnogo udobnije i za putovanje pravljeno Bmw F800 Gt BMW F 800 GT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW F 800 GT, 2013. godište, Touring, vozilo prešlo 61500 km, Beograd. Cena 4.950 € -... Hahhaha istu muku mucimo sa visinom Hmmm, simpaticno motorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 218 Napisano Februar 29 Zainteresovan, 185 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, grafigo je napisao: Za njega si knap sa visinom, drzaces ga na vrhovima prstiju, a bice problem za dvoje jer je prilicno tezak motor. Kada krene vozi se prilicno lako i tu neces imati problem. Znaci, samo manevrisanje u mestu. Sa malim Versisom (650) je ista situacija sto se tice visine, ali je ipak laksi motor i tu neces imati problema. Sve ti pricam iz iskustva, a ne napamet. Ja sam samo par santima visi od tebe, vozio malog Versisa i sad uzimam Versisa velikog (probao sam ga vec par puta sa suprugom), ali znam da cu voditi borbu sa njim dok stojim. Takodje, po opisu tvoje voznje ne bih rekao da ti je potrebno 1000 kubika i 100ks da bi uzivao u voznji, tako da ti je moj savet da ides na manju zapreminu. Jeftinija registracija, gume, manje trosi goriva... Skupi se malo po malo. Toga me je strah, da ne bude na vrhovima prstiju. Pogotovo na neravnom terenu. Nzm kakav je mali strom po pitanju visine, mozda GS800, Tiger me strah zbog delova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Februar 29 (promenjeno) Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan So se tice visine,ja sam 176 cm i sa oba stopala ladno gazim beton kad sedim na njemu a ima jos prostora i za nize od mene,Sto se tice pozicije sedenja ,taman toliko nagnut napred koliko treba da ne opterecujem kicmu ,a volan gore ,tako da ne umara ramena,ruke i zglobove,meni idealan ,ne umara na duze voznje ,a vozim se pretezno sa lepsom polovinom .Letos Igalo- Ada , 640 km u jednom danu opusteno ,nas dvoje ,kofer i bocne torbe ,bez nekog preteranog umora .Jedna veca pauza od 1 sata za rucak ,ostalo tankanje pauze Promenio Februar 29 član gixxer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3606 Napisano Februar 29 Drug član, 979 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, JevtaNS je napisao: da U što je krasan Kolko parica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Februar 29 Drug član, 553 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj CBF je kao lutka. Dugo sam ga pratio na PA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...