Jump to content

Moto Zajednica

CF Moto 450 MT

Recommended Posts

• Drug član, 1259 postova
  • Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure

@aca-pn Aco kako se prednja ponaša u ovakvim uslovima, da li može da drži korektno bični nagib i koliko se brzi puni/prazni od blata ? Ovo mi je sladeća opcija posle Trackera, koja je super u offu ali bučna i čudna u krivini. Nazad sigurno ide xt+ ali napred sam u dilemi dal Pireli mt21 ili xt+. Ako radi na mt450 radiće i na 390

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 104 postova
  • Motocikl: 450 MT

@Motorcyclist
ma na sve se covek navikne. Ja sada krampone vozim kao i normalne a mislim da je Aca vec rekao sto i ja radim, da jedino kada je kisa vozim kao po jajima. Ali realno sa svakom gumom je tesko po kisi. Eto mozda tada ti kramponi izrazenije "smetaju". Ja sam skoro seo na motor koji ima Contiatack ili kako se vec zovu. Kad nisam odmah pao. Sve bre osecas. Svaku neravninu na putu. Sa kramponima sve se drma, plese i tako naviknes da teras, milina!

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

I da potvrdim da nastavak prednje blatobrana sa Temu-a radi posao. E sad strah mi je da ce vece blato da ga razvali. Ne znam sta da mislim. Za normalno blato radi posao super. Za pravi off jos nemam misljenje. Kacenje je kriminalno slabo. Ja sam za sada izbusio yaj dodatak i samo stavio vezicu dok ne smislim sta cu. Nisam bas ni voljan da busim branik. U svakom slucaju ne baca blato na hladnjak vise.

I jedna nebitna informacija. Ima 115 grama sa srafovima74906dcbe3bdd71ec58b418725b84d77.jpg2f12c0f7f2a3e8d344e0ebcc8b65dae7.jpg078f022c6edf381cfd1d5d97c7a1480e.jpg

Cek nesto mi je poslednja slika bezveze. Evo jedna bolja gde se vidi dokle baca blato, sa slabijeg offa. 95435ffe33768e69130dd4930df88b95.jpg

• BJB Maxi Scooter Club, 1152 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

Za to su se fabričke rodile. Generalno dokle god nije blato ili toliko suva zemlja da bude kao pesak (po ovim našim fantastičnim predelima bude toga leti) nema nikakvih problema sa takvim gumama. Sem toga, u Vojvodini nemaš sa čime da se susretneš a da ne se ne ponašaju ok. 

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja