ivannadjalin 166 Napisano Petak u 15:20 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam video. Nit je Španac nit u Španiji. U pitanju je Britanac u Portugalu čovek ima i 450 i 700 mt. Dečko je pitao šta uzeti od cfmoto posle 450 mt. Možda video pomogne, možda odmogne. Sto babica, 200 sisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 893 Napisano Petak u 16:51 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Malo ću i ja skrenuti sa teme (iako ima tu i vozača 450-ica), ali lep video (i ceo događaj) iz okt.2025, juče objavljen - šteta ne pogledati Balkan tim 3. mesto 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8723 Napisano Subota u 16:34 Drug član, 2976 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo zanimljiv tekst o prodaji motocikala u Grčkoj i uspehu emtejca u 2025. Ako sam dobro razumeo prevod - od 2009 godine i krize koja je nastupila, 450MT je prvi model koji je prodat u preko 1000 primeraka za godinu dana, tačnije 1325, što je neverovatnih 8.5% svih prodatih motocikala. Baš bih voleo da znam kakvi su prodajni rezultati kod nas, tj broj registracija po modelu, ali izgleda da kod nas ti podaci nisu dostupni. CFMOTO 450 MT: Ασύλληπτο ρεκόρ πωλήσεων 2025! Πρώτη φορά σπάει το όριο των 1.000 μονάδων από το 2009! | MOTOMAG WWW.MOTOMAG.GR Παρά τη δύσκολη για όλες τις εταιρείες μετάβαση στις Euro 5+ προδιαγραφές, το CFMOTO 450MT σημείωσε θρίαμβο πωλήσεων στην ελληνική αγορά το 2025, καταφέρνοντας να... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6504 Napisano Subota u 16:59 Ne silazi, 4773 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas oni sa www.uvoznicivozila.rs objavljuju neke podatke o prodaji. Nisu ni detaljni, a pitanje je koliko su tačni. Ovako izgledaju, po njima, brojke za prošlu godinu. Nema još podataka za decembar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 61 Napisano juče u 08:00 U prolazu, 46 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ih, 'ajde honda pa sve onda ali peda i bemvej potukli cefa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tihi_ue 20 Napisano pre 8 sati U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite o kupovini polovnih sa malom km? Može da se uštedi nekih 1000 evra. Evo jedan zanimljiv oglas CFMOTO 450 MT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM CFMOTO 450 MT, 2025. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 950 km, Vlasotince. Cena 5.400 € - Motori - Polovni Automobili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2949 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Andragog, 5517 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Realno da ga uzmes za 5000e je dobar posao. Sto se tice garancije, to ne gledaj jer od toga nema nikakve koristi ! Registracija nije usteda, jer platiti porez je odprilike ista cifra... a uglavnom prodaju motor koji ima registraciju jos par meseci... Promenio pre 8 sati član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1589 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Drug član, 863 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, bolje tako, super cena. Ne moras da se cimas sa razradom. Mada njemu je servis cest kao da je stalno na razradi . Mozda bolje da se i ne cimas sa ovlascenim servisom ako ces vise voziti... na 5-6 servisa ustedeces 600-700E (to verovatno pokriva vise nego sto bi ti garancija znacila). Promenio pre 8 sati član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1433 Napisano pre 8 sati Drug član, 1247 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ekonomski sigurno isplativo, emotivno zavisi. Nije isti osećaj kupiti novi i polovno, ja sam hteo novi motor, to je bio uslov, polovan ne bih uzeo ni upola cene. Garancija i servis, okačiti mačku o rep, to ne treba da te puno brine kod poslovnog sa malom km 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2949 Napisano pre 8 sati Andragog, 5517 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Ja verujem kad bih uzeo nov motor, da bi u roku od tri dana negde udario, pao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7306 Napisano pre 7 sati Drug član, 1608 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Синоћ сам баш понуди човеку замену за фрезу уз доплату. Пише само кеш, али вреди пробати. Реално да спусти још коју стотину не бих се размишљао да ли овај или нов. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8723 Napisano pre 7 sati Drug član, 2976 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, srbac said: Ja verujem kad bih uzeo nov motor, da bi u roku od tri dana negde udario, pao... Ja sam uvek verovao u to - i obistinilo mi se . I mom drugu isto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2949 Napisano pre 7 sati Andragog, 5517 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar skoro uzeo 450MT, star godinu dana, i prva - druga voznja, krene a zaboravio disk lok, pade u mesto 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6504 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 4773 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Disk lock samo tome i služi, a alarm je da ti isprazni akumulator Prvo pitanje prodavcu - da li ste koristili disk lock? Jeste. Ok, ništa onda, doviđenja prijatno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 566 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 524 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan A ima li šta grđe od razrade motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3194 Napisano pre 6 sati (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1060 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam posle iskustva razrade 450MT (pritom nisam odvezao ni pola od tih 1000km) oberučke prihvatio da kupim motor na kom je odradjenm prvi servis, godinu dana star depresija Mada ja stvarno gledam na motor kao na alat, nikakvu emotivnu povezanost nemam s njim, dok služi kako sam zamislio bez problema tu je, kad ne bude tako, leti i eto ga drugi. Što se mene tiče svakako je polovan kad ga isteram iz salona Promenio pre 6 sati član andrej. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8723 Napisano pre 6 sati Drug član, 2976 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pa to možda ako redovno uzimaš nove motore, i ako gledaš sve po PSu, pa da počne da smara, opterećuje. Ili ako ti se žuri da kreneš na neki put. Ja sam imao neki zdravorazumski pristup razradi, nisam slepo gledao u preporuku, kako se povećavala kilometraža tako sam se opuštao, pa se ispostavilo da i posle prvog servisa nisam vozio nešto mnogo drugačije nego u drugoj polovini razrade, takav mi je utisak bio. Elem, ako nekog mrzi da razrađuje nov 450MT, uvek može zamena glavu za glavu, meni ne smeta A što se tiče kupovine, konkretno da sada kupujem 450MT - pre bih uzeo polovnog, čisto zbog uštede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 61 Napisano pre 6 sati U prolazu, 46 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako planiras da uzmes motor i da ga menjas posle jedne ili dve sezone, svakako je polovan bolja kupovina ako je cena realna. Nov ima smisla kupiti ako planiras da ga zadrzis bar 4, 5 sezona. Nije sve u novcu, svi to znaju ali malo ko kapira. Ako je motor iz oglasa gore stvarno u dobrom stanju i bez greske, onda je dobra kupovina ali ja bih za tih coma era ipak uzeo nov. Sve zavisi koliko ti taj novac znaci. Svasta moze da se izdesava za 950km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2199 Napisano pre 6 sati Drug član, 1381 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je ovaj skroz na mestu. Ima 950 km, sta je moglo da mu se desi, nista krucijalno. A ustedeo si 1000 evra, mozes da uzmes tri kofera za njega. Jedina caka je oko placanje. Ako u oba slucaju placas kes onda te boli uvo. Ako ces kredit onda je bolji nov. A ako dajes deo para, tipa 3000 evra kes i ostatak kredit, onda ce ti rata biti ista kao i kredita ali prakticno na godinu i po dana. Stvar zelje, kalkulacije itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1589 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Drug član, 863 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Najvece je pitanje zasto bi neko kupio motor i napravio 950km, ustvari nije jos razradjen fali 50km, pitanje jel uradio taj prvi servis . Mislim desava se da neko uzme pa ne vozi tu sezonu, ali retko... Popricati i videti, pa odluciti, ima smisla svakako ako je sve ok. Promenio pre 5 sati član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7155 Napisano pre 4 sati Enduraš, 6650 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Mozda zato sto je vozio jace motore pa se razočarao u snagu ? To je jedino na šta neko može da se razočara kod ovog motora. Moj predhodni motor je bio nov, MT-a sam kupio polovnog (6 meseci star), vec razrađen. Uštedeo sam nekih 1000e kad se uračuna oprema i živce za razradjivanje smaranje za vožnju u ovlasceni servis. Meni kupovina novog motora nije nikakav specijalni osećaj stvaralo, smaralo me čekanje na registraciju, razrada... tako da sam ja pre za kupovinu polovnog uz određenu uštedu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 457 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 400 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Smatram da je kupovina polovnog sa Malom kilometrazom sasvim ok,naravno uz normalnu cenu.Medjutim retko ko je realan kada prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...