mandrak_ 46 Napisano Subota u 20:43 U prolazu, 31 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, živke je napisao: More mandrak ne gazi oranje P.s Kako može da bude off slika 450mt u temi 450mt Gazim samo svoje ali komsije se ne bune mnogo ako malo zalutam. Paorima smeta samo kada dizem prasinu na suvom Ljudi o dizaicama i gumama na poslednje dve stranice a ja posle uletim sa random slikom pa reko offujem malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 91 Napisano pre 13 sati U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako, ja sam nadam se mnogima pomogao ako su se dvoumili oko centalnog stendera i visine Najbolji upgrade za novce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8532 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Drug član, 2901 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 12/16/2025 at 11:43 AM, Rapax said: Takođe imam na prodaju ako nekoga zanima vizir kojeg sam radio kod Ivana, ako nekog interesuje, neka mi se javi porukom. Negde u temi je i slika A što ga prodaješ? U smislu ne završava posao, stavljaš nešto drugo ... ? Promenio pre 12 sati član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 91 Napisano pre 6 sati (promenjeno) U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Završava posao dobro, barem meni. Ali imam 2, drugi je toniran i malo manji. Ovaj koji prodajem je proziran skroz, jači/deblji od fabričkog, bez ogrebotinice u stanju nov nov Ovde je preko fabričkog, da se vidi razlika. Promenio pre 5 sati član Rapax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 46 Napisano pre 3 sati U prolazu, 31 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Rapax je napisao: Nemoj tako, ja sam nadam se mnogima pomogao ako su se dvoumili oko centalnog stendera i visine Najbolji upgrade za novce. Tome forum i sluzi, da se pomazemo ja bi najradije uzeo onu MX dizalicu umesto stendera, jeste da je stender dobra stvar ali nikako ne bih voleo da ga vucem sa sobom kad se izivljavam po atarima. Nisam samo siguran dal ce emtejac stati na dizalicu i da nece izguzvati zastitni pleh. Stavi sliku kako stoji vizir na masini mozda ce to pomoci nekom da se oduci za njega, mislim da je to WRS Caponord kopija, kazu da je dobar za turing. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...