ivannadjalin 161 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @RapaxDobio sam zvaničan mail od guevare da u cilju održavanja garancije sve radnje treba raditi u ovlašćenom servisu što je kontradiktorno od informacije koju sam dobio u servisu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 74 Napisano pre 5 sati U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandar, šef servisa u Gevari je odličan momak i uvek izađe u susret kad može. Sa Ognjenom iz postprodaje takođe sve ok. To je moje iskustvo. Kad sam primetio da su sipali višak ulja, ja sam pozvao, objasnio šta kako, nije bio problem da sam ispustim jer sam im objasnio da nisam nesposoban, a ponudili su da to urade oni, ali nisam hteo da tako vozim. Majstori im nisu najbolji i mora sve da se prekontroliše posle njih, ali pretrpite garanciju i posle ste slobodni, ili sve sami uz dozu rizika. A opet, kako mnogi ovde rekoše a i tako je, skoro ništa nije u garanciji, osim samog agregata. Kad sam primetio da su sipali višak ulja, ja sam pozvao, objasnio šta kako, nije bio problem da sam ispustim. Što se tiče toga da sve radnje moraju da se obave u ovlašćenom... Pa jel ću tamo da vozim motor kad trebam da očistim i podmažem lanac ili ako štelujem kvačilo itd? kako kažeš, konradiktorno je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 161 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam sa njima u kontaktu. Rešavamo sve. Ali da, kontradiktorno je dosta toga. Tebi su rekli ok je da sam uradiš a ja zvanično dobio mail da mora sve u servisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1267 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Zainteresovan, 685 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ima problem tu kod neispustanja ulja skroz. To sto je ostalo je oksidirano, zaprljano, moze biti i metalnih opiljaka malo. Onda novo ulje se odmah zaprlja i jos brze propada. jos ako se ova ponavlja svaki put, sve je gore. Mozda nije toliko strasno jednom, ali vremenom ko zna. Promenio pre 5 sati član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 12472 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 1311 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Nije to toliko strašno ako ostane malo ulja. Neki motori čak imaju tako projektovan karter da određena količina ulja ostaje ostaje. Naravno ako postoji mogućnost onda treba ispustiti sve. Meni je neverovatno da u servisu ispuštaju ulje a da motor stoji na "ćopavoj". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 161 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Rapax za jedno si bio u pravu. Ognjen skroz ok lik za saradnju. Sve smo dogovorili. E sad koliko je to ulja kada motocikl u leru vibrira na fuzasterima, kormanu, u predelu bočnih plastika. Jedino ne vibrira kad se stisne kvačilo. Isti taj problem je bio i prošli put. Kad je posle reklamacije sipano ulja koliko treba vozio sam 5000km bez bilo kakvih problema. Motor radi ko sat... Promenio pre 5 sati član ivannadjalin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...