živke 7276 Napisano Ponedeljak u 17:48 Drug član, 2469 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, ivannadjalin said: @živke debljina lima 5mm. Kraći odstojnik 4cm, duži 8cm. Hvala puno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1206 Napisano Ponedeljak u 19:07 Drug član, 1167 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ivannadjalin said: @aca-pn ovo je alat koji je došao uz motor. Ovde očigledno fali ključ za točak jer obaj nastavak nema smisla bez njega, to je produžetak poluge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6660 Napisano Ponedeljak u 19:14 Enduraš, 6507 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Upravo, zato sam i pitao kako je kod drugih, totalno nelogicno Sa druge strane sta ce ti kljuc kod motora sa tubeless gumama, ako cepovanje ne pomogne, tesko ce i skidanje tocka nesto da promeni na terenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6218 Napisano Ponedeljak u 19:19 Nemanja Stojanović, 1710 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je i kod mene bilo, a taj nastavak paše na ključ za štelovanje zadnje opruge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 125 Napisano Ponedeljak u 19:26 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Taj nastavak je za ključ zadnje opruge. S tim da ja ni ključ nisam dobio pa sam uzeo preko Uncle Wanga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolerns 97 Napisano pre 19 sati U prolazu, 73 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CRF250L Prijavi odgovor kao problematičan Dobar video, na 12 minutu prica o problemu zadnjeg lezaja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...