kick88 80 Napisano Septembar 19 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: BG Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Za automobile vidjam povoljnije ponude, moto ce da prati. Sledece godine, ako ne sutra. Cene su ovde vise nego u NEmackoj i to znacajno i za novo i za polovno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batica87 78 Napisano Septembar 19 U prolazu, 45 postova Lokacija: Surdulica, Niš... Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Ali odakle ta informacija, ja nigde ne vidim to povećanje cene ?Ima na Bul sajtu - kod njih su cene niže (ima '24 vs '25). CFMOTO motorcycles for sale | CFMOTO Bulgaria - Cfmoto.bg WWW.CFMOTO.BG CFMOTO motorcycles for sale Naked motorcycles, Sport motorcycles, Touring motorcycles - Travel New motorcycles at great prices ➤ CFMOTO Bulgaria a kada sam zvao za crash bar-ove iz Gevare rekli da će biti skuplji sa sledećom turom ~500eur, osim ako ne bude nekih akcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3089 Napisano Septembar 19 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, živke je napisao: Ali odakle ta informacija, ja nigde ne vidim to povećanje cene ? To je klasična priča kod nas...svake sezone poskupi za par stotina eura pa kao pojeftini na sajmu a između toga ide žvaka kao troškovi, ratovi i druge pi..ke materine na konto poskupljenja. Prođi par puta salonima pa obrati pažnju na žvake...nije to samo CF već svaki jbn diler kod nas. Ja sam u početku naivno verovao a kako sam uspeo da uđem u ciklus kupovine novog na par godina, više vremena sam provodio po salonima i slušao šta mi trabunjaju i ukapirao ceo sistem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2150 Napisano Septembar 19 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Svi su govorili da će cena da im poraste, a i zašto ne bi kad idu kao ludi...Cenu diktira ponuda i potražnja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 583 Napisano Septembar 19 (promenjeno) Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Da, trziste i cena proizvodjaca - zar nisu cene u evropi svuda priblizne, zavisn ood poreza - nisu nasi uvoznici drugaciji. Cak smo i jeftiniji od nekih EU drzava. DE: 5.990, AT: 6.799, CHE: 6.330 eur, SWE 6.500, SLO 6.200, FIN 8.600 cak itd... Promenio Septembar 19 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6017 Napisano Septembar 19 Drug član, 4123 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan HR 6290€Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6017 Napisano Septembar 19 Drug član, 4123 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan CH 5990 CHF + 310 CHF Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 138 Napisano Septembar 20 (promenjeno) U prolazu, 45 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki KLX 250, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan jedan zanimljiv off road sa MT-ejcem Promenio Septembar 20 član chief.fire Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagor-te-nei 34 Napisano Septembar 20 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Lagani off ... ... ostaje montaža CB u kombinaciji sa nekim kvalitetnijim skid plate .. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kick88 80 Napisano Septembar 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: BG Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 9. 2024. at 12:24, slobasuper9 je napisao: Cenu diktira ponuda i potražnja. U teoriji, da, naravno. Reci mi samo kolika je to traznja za motorima u Srbiji kada mora cena da im se povecava svakih 6 meseci? Sta je sa trzistima gde se proda vise desetina hiljada komada, kako tamo ne poskupi nego bas samo na ovom bednom trzistu? Promenio Septembar 21 član kick88 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2150 Napisano Septembar 21 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam o kom poskupljenju na svakih 6 meseci pričamo?Kod nas su iste cene već duže vreme. Menaju se periodično, ali ne značajno. Neka akcija kad bude npr.Ima i bednijih tržišta od nas. Na primer Bosna dosta brendova ne radi direktno nego preko Srbije ili neke druge zemlje. Ulazna cena mu je veća, samim tim i maloprodajna raste ili radi za smešnu maržu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nova 23 Napisano Septembar 21 U prolazu, 11 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Beverly cruiser 500, KTM EXC 200, CFMoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vožd je stigao .....))) Crni vrh je pao ....sa osmehom na licu Osmeh se ne vidi ali tu je ispod.... Odusevljen sam koliko lepo i lako i udobno se vozi stojeci. Ako neko ima da hoce da proda vise sediste (rally) zainteresovan sam. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1426 Napisano Septembar 21 Drug član, 559 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles jesi promijenio mišljenje oko višeg sjedišta? Udobnije ili ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Septembar 21 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kako za šta. Sada sam mišljenja da treba imati ili oba sedišta ili preraditi nisko da bude malo više rally, ali da opet bude nisko 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kick88 80 Napisano Septembar 22 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: BG Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, slobasuper9 je napisao: Ima i bednijih tržišta od nas. Na primer Bosna dosta brendova ne radi direktno nego preko Srbije ili neke druge zemlje. Ulazna cena mu je veća, samim tim i maloprodajna raste ili radi za smešnu maržu. BIH gde pola ima nasa dokument, a pola hrvatska nije adekvatno poredjenje. Mislim i da je uvoz polovnjaka jednostavniji, registracija jeftinija, itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2150 Napisano Septembar 22 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan BIH gde pola ima nasa dokument, a pola hrvatska nije adekvatno poredjenje. Mislim i da je uvoz polovnjaka jednostavniji, registracija jeftinija, itd.Znam ja sve to, odande sam.Pa evo u Hr su neki motocikli skuplji nego kod nas, ajde da ne uzimamo BiH kao reper.Da li je jednostavniji uvoz polovnih ili ne to ne znam, znam samo da su za kola uveli Euro5 pre nekoliko godina, tako da smo za uvoz lomova Euro3 norme ostali mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16420 Napisano Septembar 22 Integrisan, 4927 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko je sa plavim 450mt u Plavni trenutno? Sadim jagoda i nevera reko gle mt u Plavni bokte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16420 Napisano Septembar 22 Integrisan, 4927 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci niko sa foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16867 Napisano Septembar 23 Integrisan, 8292 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedan sretnem na vr' Visočice. Pravo odatle u bg, na avion, sletim u Lisabon i prva stvar na parkingu vidim još jedan. Ima vas svuda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Septembar 23 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan @severian da ne ideš slučajno na SBC? Ja sam video jedan 450MT, na Rumunske table, alal mu vera na turi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batica87 78 Napisano Septembar 23 U prolazu, 45 postova Lokacija: Surdulica, Niš... Motocikl: CFMoto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za ljude koji neko vreme voze sa novom mapom?Kakav Vam je utisak sada kada ste odvozali malo više km? Da li je, donekle, ispeglana situacija sa trzanjem/cimanjem?Inače mašinica je odlična i za vožnju udvoje i stvarno sam prezadovoljan izborom - izuzetno sam zadovoljan kako se vozi (kao totalni početnik). Jedva čekam da provozam neki krug 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4673 Napisano Septembar 23 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @batica87 Bolje je definitivno ali nije skroz ispeglan problem. Nadamo se u nekom sledećem apdejtu da se još malo "dopravi" i to je to. Meni je najuočljivije ako moram da ga držim u drugoj na nekim srednjim obrtajima. Ako mi situacija dozvoljava da ga šibnem u treću, nema frke. Pri polascima sam već dosta dobio sa prednjim lančanikom od 15 zuba da je mirniji i sa novom mapom to je ok skroz... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 9 Napisano Septembar 26 U prolazu, 10 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Cfmoto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kaparisan danas u Tago-u u NS-u. Prodata 3 komada u 3,4 dana. Vidimo se na putu i van njega 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1029 Napisano Septembar 26 Drug član, 371 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 8. 2024. at 20:01, alexanto je napisao: Samo da prijavim da je MT-ejac razmenio 5-hiljadarku bez stresa i naprezanja. U zadnje 2 nedelje je skoknuo do HNovog pa do Banjaluke, časkom na Balkanu... Potrošnja stoji na 4,2 a zadnjih preko 2K km je bio natovaren kao magare... Idemo dalje... Da li može neka rečenica kako se motorin ponašao udvoje? Koliko je bilo opterećenje otprilike vas dvoje i prtljag? Vidim da je i kolega par postova iznad zadovoljan vožnjom sa saputnicom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4673 Napisano Septembar 26 BJB Maxi Scooter Club, 5992 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @vucko23 Nas dvoje 160-tak kg + 40-tak kg napunjeni koferi sa torbama iznad. Po auto putu 115-125 sa dovoljno snage za preticanje bez da se šalta u nižu. Po magistralama i ostalim putevima pesma, tu je riba u vodi. U povratku sa mora po ulasku na Miloš Veliki, natankao sam ga do čepa i posle 200 km ponovo, tu je potrošnja bila 5,5 litara na 100 km ali sam ga vozio i 130 i 135 po malo, ne znam da li je bio čeoni vetar. Posle 6200 km na bordu stoji i dalje prosečna potrošnja 4,2, što se negde i uklapa sa mojim računicama, ne kontrolišem previše ali def nije veliki potrošač u mojim režimima vožnje, to je do 120 kmh i šaltanje do 6500 rpm. Ne gruvam ga nešto u crveno, nisam taj tip... Za sad više nego zadovoljan... 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...