dule0911 1227 Napisano Subota u 21:02 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam e clutch, nazalost nisam mogao da probam isti model motora sa e clutch i obicnim da bih uporedio direktno. Al jesam vozio dct i dosta QS u istom danu. Jedina prednost mu je kretanje i stajanje bez kvacila, koga to zanima za grad i slicno, isplati se definitivno. U voznji ne vidim preteranu poentu, podseca me na robotizovane manuelne menjace na automobilima, sa svim prednostima i manama istih. Naravno brzi nego u autu, radi slicno kao quickshifter, al kilaviji quickshifter. Dobra stvar je sto moze da se ugasi u bilo kom trenutku. DCT i dalje radi daleko glatkije i brze, al naravno nije ista stvar i sve zavisi od ukusa.Sto se tice Blackened, do sad nisam vozio sa nekim ko bolje izvlaci svaki atom snage iz vozila koje vozi. Milina za posmatrati, jedva sam ga stizao sa duplo vise kubika i konja. Sto najvise govori o tome koliko sam ja nesposoban, posle me bilo sramota kad vozim ispred jer znam da ga zazdrzavam. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2092 Napisano pre 16 sati Drug član, 1121 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Bas bila dobra ta voznja i predeli, a i tempo. Hajde onda mozda se uskladimo za TA/TF, ili cak neki offroad. Malo vise sada to vozam, potrosio sam Anakee Adv 2 gume. Inace stavio Dunlop Raid gume, bas sam zadovoljan kako se ponasaju, svaka preproduka za ove gume za NX500, i ko hoce 50/50 gume - malo losiji osecaj na asfaltu ali prihvatljivo i drze dobro, a van puta ne treba nista jace, svasta mogu. Samo da potraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 3248 Napisano pre 16 sati Slow rider, 1010 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NX500 2026, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja konačno predstavim svoj bajk, do sad nisam imao nijednu valjanu sliku. Kreš barovi gornji i donji Cebtralni stender Top case GIVI Nosači bočnih torbi, ali može i kofera Štitnici ruku USB I ostale TEMU sitnice... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 230 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 180 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skoro isto imam i na svom... Koji su ti nosači bočnih kofera-torbi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 3248 Napisano pre 10 sati Slow rider, 1010 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NX500 2026, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, vladags said: Skoro isto imam i na svom... Koji su ti nosači bočnih kofera-torbi? Neki sa AliExpress-a, ali nisu slali za Srbiju, pa sam poručivao preko Slovačke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 230 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 180 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim nije mi poznat sa Temu-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...