markommarko 1214 Napisano Jun 10 (promenjeno) Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 5. 2026. at 9:41, Bianconeri je napisao: Da li je moguće da je od tog udara ovaj poklopac na rezervoaru malo iskočio ili ja tripujem? Kako to kod vas izgleda? Tek sada sam video tvoje pitanje. Evo ti moje fotke, danas fotkano Promenio Jun 10 član markommarko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyxio 16 Napisano Jun 10 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda Forza 350 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Honda Roadsync aplikacija nije dostupna za nasu zemlju, tako da im dzaba to, bar za nas. Ja sam uzeo crnu Nx500 pre neki dan. Super motorce, dosta udobniji od nc750x koji sam imao. Radi Roadsync i kod nasSent from my SM-F966B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bianconeri 19 Napisano Jun 10 U prolazu, 36 postova Lokacija: Budva Motocikl: Honda NX500 2024. Prijavi odgovor kao problematičan @markommarko Hvala na poslatim slikama. Isto je to znači da je ok @Cyxio Ja sam Honda roadsync skinuo dok sam bio u inostranstvu i sad mi radi ali.. imam ls2 advant x kacigu I ls2 spectrum komunikaciju. Svaki put kad sjednem na motor roadsync se automatski poveže a komunikaciju moram preko tel da uparim što me smara a često i zaboravim da uradim.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyxio 16 Napisano Jun 10 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda Forza 350 2024 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Bianconeri said: @markommarko Hvala na poslatim slikama. Isto je to znači da je ok @Cyxio Ja sam Honda roadsync skinuo dok sam bio u inostranstvu i sad mi radi ali.. imam ls2 advant x kacigu I ls2 spectrum komunikaciju. Svaki put kad sjednem na motor roadsync se automatski poveže a komunikaciju moram preko tel da uparim što me smara a često i zaboravim da uradim.. To se kod Nolana i N-com_a ne dešava...povezuje sve u isto vreme. To je prob. Sa LS2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1214 Napisano Jun 10 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kada je reč o Roadsyncu i muzici, evo jedan savet. Pošto kao podrazumevano on vidi VLC kao aplikaciju za puštanje muzike, međutim ja na telefonu koristim neku Musicolet. I ako prvo startujem motor i povežem Roadsync sa telefonom, pa tek onda pustim muziku preko Musicolet aplikacije, ne mogu na džojstiku da menjam na sledeću pesmu i sl. Ali, ako prvo pustim muziku na telefonu, pa tek onda startujem motor i povežem se sa Roadsyncom, onda može da se džojstikom upravlja pesmama. Eto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simovica 32 Napisano Jun 15 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda CBF 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/1/2026 at 11:28 AM, Skittles said: Sedište je rekao bih podjednako udobno kao i fabričko, ali mnogo bolji grip ima, ne mrda se, nema klizanja. @SkittlesAko ti nije problem pošalji mi privatno, a možeš i ovde zbog drugih kontakt čoveka koji prerađuje sedišta. Koliko je tebe koštalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simovica 32 Napisano Jun 15 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda CBF 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prekjuče sam pravio neki krug po zapadnoj Srbiji i od Zvornika mi je upalio lampicu za grešku na motoru (bord pokazuje ulje). Ulja stoji na max tako da sumnjam na senzor. Od prvog servisa na 1000km presao sam 2700 km. Sa ovom lampicom sam prešao 250km bez problema. Danas ću zvati Deltu. Jel imao neko sličnu situaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6865 Napisano Jun 15 Nemanja Stojanović, 1855 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Sedište je koštalo 200€ i radio ga je Srđan iz Surčina 0616589020. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bianconeri 19 Napisano pre 18 sati U prolazu, 36 postova Lokacija: Budva Motocikl: Honda NX500 2024. Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 5. 2026. at 18:15, Bobni je napisao: Dugujem izvestaj za vizir,posle 500 predjenih km jeste Malo bolje Ali na vecim brzinama I dalje I'ma turbulencija,zbog cega ne znam ja sam visok 182.Da li se nekom desilo da mu vibrira zastitna kapa displeja? Da li ti se ove vibracije još uvijek čuju i jesi li šta radio po tom pitanju? Ja bio u servisu. Kažu to je u granicama dozvoljenog to mora tako. Nešto mi to bzv ali ajde.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 698 Napisano pre 15 sati Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Vibracije mi je stvarao nosac telefona sa alija. Sam vizir je ok,mnogo manje duva,ja sam visok 182cm,javljaju se turbulencije preko 100 na sat ali nije do vizira,jos se nisam igrao sa podmetanjem sajbni,nikako da ugradim vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...