markommarko 1192 Napisano Sreda u 10:28 (promenjeno) Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 5. 2026. at 9:41, Bianconeri je napisao: Da li je moguće da je od tog udara ovaj poklopac na rezervoaru malo iskočio ili ja tripujem? Kako to kod vas izgleda? Tek sada sam video tvoje pitanje. Evo ti moje fotke, danas fotkano Promenio Sreda u 10:29 član markommarko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyxio 15 Napisano Sreda u 10:35 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda Forza 350 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Honda Roadsync aplikacija nije dostupna za nasu zemlju, tako da im dzaba to, bar za nas. Ja sam uzeo crnu Nx500 pre neki dan. Super motorce, dosta udobniji od nc750x koji sam imao. Radi Roadsync i kod nasSent from my SM-F966B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bianconeri 19 Napisano Sreda u 11:13 U prolazu, 35 postova Lokacija: Budva Motocikl: Honda NX500 2024. Prijavi odgovor kao problematičan @markommarko Hvala na poslatim slikama. Isto je to znači da je ok @Cyxio Ja sam Honda roadsync skinuo dok sam bio u inostranstvu i sad mi radi ali.. imam ls2 advant x kacigu I ls2 spectrum komunikaciju. Svaki put kad sjednem na motor roadsync se automatski poveže a komunikaciju moram preko tel da uparim što me smara a često i zaboravim da uradim.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyxio 15 Napisano Sreda u 11:18 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda Forza 350 2024 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Bianconeri said: @markommarko Hvala na poslatim slikama. Isto je to znači da je ok @Cyxio Ja sam Honda roadsync skinuo dok sam bio u inostranstvu i sad mi radi ali.. imam ls2 advant x kacigu I ls2 spectrum komunikaciju. Svaki put kad sjednem na motor roadsync se automatski poveže a komunikaciju moram preko tel da uparim što me smara a često i zaboravim da uradim.. To se kod Nolana i N-com_a ne dešava...povezuje sve u isto vreme. To je prob. Sa LS2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1192 Napisano Sreda u 12:11 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kada je reč o Roadsyncu i muzici, evo jedan savet. Pošto kao podrazumevano on vidi VLC kao aplikaciju za puštanje muzike, međutim ja na telefonu koristim neku Musicolet. I ako prvo startujem motor i povežem Roadsync sa telefonom, pa tek onda pustim muziku preko Musicolet aplikacije, ne mogu na džojstiku da menjam na sledeću pesmu i sl. Ali, ako prvo pustim muziku na telefonu, pa tek onda startujem motor i povežem se sa Roadsyncom, onda može da se džojstikom upravlja pesmama. Eto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...