andrej. 3373 Napisano Petak u 22:42 BJB Maxi Scooter Club, 1108 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke, mislim da je ovo jedan od najpametnijih izbora na tržištu trenutno, koristan, zabavan, a troškovi eksploatacije smešni. Ako sam dobro skontao svi NCovi su ti bili manuelci, ovo mora biti zanimljivije za vožnju. Pre 2 sati, Bobni je napisao: da li je e-clucht?to je neka nova boja za ovu godinu,koliko ti je izasao? Ako sam dobro skontao, kod nas ove godine eclutch samo na 650 4cyl, i na Transalpu i Hornetu 750 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejanac 50 Napisano Subota u 05:33 (promenjeno) U prolazu, 38 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Piaggio X9, Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Honda se trudi da bude nosilac inovacija tako da je pre vise od 15 godina izbacila DCT menjac, koje je u medjuvremenu usavrsen i stekao dobar broj poklonika, a za korisnike koje vole da imaju kvacilo e-clutch je ogroman iskorak na tehnologiju quickshiftera i blipera, tj. eliminise sve probleme koje ima ovaj prilicno nesavrseni sistem (los rad na niskim obrtajima, teze nadole nego nagore, nema stajanja i polaska bez kvacila...), tako da je e clutch inovacija koja eliminise sve mane, a koju ce konkurencija tek morati da isprati. Promenio Subota u 07:58 član Dejanac dopuna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 13 Napisano Subota u 13:25 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio free, Aprilia Atlantic, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Bianconeri je napisao: Ja sam nedavno kupio ovaj vizir isotta touring. Vidi se na slici, dosta je veći od fabričkog. Malo sam vozio i čini mi se da je mnogo bolje. Probao sam neki sličan na cb500x. Na 80-tak nekako čudno bije u vrh kacige. Na 100 je ok, oseća se ali je ok. Fabrički je užas. Možda za nekog do 165cm visine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 3177 Napisano Subota u 13:58 Slow rider, 991 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NX500 2026, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, andrej. said: Čestitke, mislim da je ovo jedan od najpametnijih izbora na tržištu trenutno, koristan, zabavan, a troškovi eksploatacije smešni. Ako sam dobro skontao svi NCovi su ti bili manuelci, ovo mora biti zanimljivije za vožnju. Ako sam dobro skontao, kod nas ove godine eclutch samo na 650 4cyl, i na Transalpu i Hornetu 750 Imao sam sve tri generacije NC, prva mi je bila 2012. godište i bila je automatik, naredne dve su bile manual. Dal je zanimljivije, videćemo, još uvek je motor parkiran od kad je kupljen, nisam ga ni obišao. Ovih dana sam se zaludeo sa BMW-om K75 koji trenutno radim, pa mi Hondica sada nije prioritet. Ali verujem da ću sa prvim lepim danima da je provozam 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 165 Napisano pre 22 sati U prolazu, 54 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki KLX 250 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/13/2026 at 11:06 PM, Yanco said: Nije e-clucht. Bela je boja, obična. Izašao me 6800e NIje mi jasno... zar cena nije 7.200e? Ajde savetuj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bianconeri 12 Napisano pre 18 sati U prolazu, 25 postova Lokacija: Budva Motocikl: Honda NX500 2024. Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni. ja moj platio 8200 bez dodatne opreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6553 Napisano pre 15 sati Nemanja Stojanović, 1800 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je najduže da nisam vozio motor u poslednjih par godina, nisam ga pipnuo od dedamrazijade. Pro tip za sve koji nemaju svoju garažu - tržni centar, zabačeni ćošak. Toplo je, suvo, ima svetla i čak i muzike Elem, menjao sam CarPlay ekran jer sam prethodni puškirao pa je voda ušla unutra. To je zahtevalo da se raskupusa sve, šta sam svakako planirao jer su se wago kleme otkačile i čule se unutar plastika (hotglue gun je loše rešenje) pa sam ih fiksirao najjačom obostrano lepljivom. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branislav95 8 Napisano pre 15 sati U prolazu, 19 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda Silver wing 600; Honda cbf 600; bmw r 1200 r Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnici NX-a, kako ste zadovoljni motorom? Ima li kakvih mana za sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejanac 50 Napisano pre 14 sati U prolazu, 38 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Piaggio X9, Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Branislav95 je napisao: Vlasnici NX-a, kako ste zadovoljni motorom? Ima li kakvih mana za sada? Po meni (mozda subjektivno) trenutno best buy, pogotovo sada sa cenom oko 7K, zvanicno vidim da je malo preko 7K, ali se ocigledno moze ispregovarati popust, ako ga je kolega uzeo za 6,8K. Za 6,8K mislim da ne postoji nov bolji motor u ovoj klasi ili barem provereniji, jer je osim novog modernijeg oklopa ovo ispod vec dobro provereni CB500X.Izuzetno jeftino odrzavanje i eksploatacija, sa i dalje jednostavnom elektrikom (elektronikom), a proveren kvalitet koji je vec dokazan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 204 Napisano pre 13 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 151 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od svega meni je jedino smetala pedala nožne kočnice dok nisam stavio nastavak. Nekako mi je bila mala i stalno sam morao da guram nogu do motora da bih je pritisnuo. Sa nastavkom sa Temu, sve je leglo kako treba. Naravno fabrički vizir je baš udarao vetar direktno u grudi i to bar meni, baš neprijatno, tako da je i to promenjeno. Malo borbe sa menjačem dok se nije uradio sevis i još malo uhodao, a to je malo preko 1000 kad sam prešao, al i to je normalno. Aplikacija cimanje dok se nije uparila, a kad se uparila, shvatio sam da mi ne treba uopšte. Ništa pametno nema da bi se non stop povezivala. Ok da koristim aplle music, možda bi imala smisla za toliko. Deo sa nevigacijom, može da posluži, ali je taj ekran toliko mali i na prikazuje širu sliku mape, koja svakako pomaže da ranije vidimo gde treba skrenuti ili šta je sa leve ili desne strane. Probao sam je i više me je zbunjivala nego pomagala. Možda je to mene al što bi rekao Balaševiću pesmi "Ja sam takvog dojma"... Posle Benellija TRK 502X, razlika u težini i lakoća manevrisanja u mestu je sad pesma. Ostali utisci, kao i kod većine kad krene malo ozbiljnija vožnja, još malo neka odmara u garaži... Promenio pre 13 sati član vladags 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 204 Napisano pre 13 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 151 postova Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, vladags said: Promenio pre 13 sati član vladags Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejanac 50 Napisano pre 11 sati U prolazu, 38 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Piaggio X9, Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, vladags je napisao: Slazem se da je prosirenje za kocnicu odlicna stvar jer je fabricka pedala bas mala, kao uostalom i korisno prosirenje za copavu....Svakako honda kao i svaka je prilicno klot u osnovnoj ceni, da ne kazem potpuno klot sto i jeste, ali ima sitnijih dodataka sa Temu-a ili alija koji su skroz Ok.Fabricki prikaz navigacije jeste turn by turn, ali svakako imate resenje kao kolega u postu iznad sa car play displey-em koji isto imate solidan za 50-tak eur. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 204 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 151 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za navigaciju odavno koristim drugi tel i standarno google maps i to radi posao. Ja sam od dodataka uzeo original centarlni štender, jer sam sa više mesta dobio preprouku da to uzmem iz originala, a realno nije ni velika razlika kod drugih koji proizvode. Takodje i 12v priključak. Ostalo jurim gde šta ima Centralni nosač kofera Temu, kreš barovi i vizir GP composit. Gledam gde se šta može naći povoljno. Promenio pre 4 sati član vladags 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 3177 Napisano pre 3 sati Slow rider, 991 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NX500 2026, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, chief.fire said: NIje mi jasno... zar cena nije 7.200e? Ajde savetuj Dobijem povlastice kao redovni kupac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 13 Napisano pre 2 sati U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio free, Aprilia Atlantic, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Branislav95 je napisao: Vlasnici NX-a, kako ste zadovoljni motorom? Ima li kakvih mana za sada? Mane ma gde Honda ima mane Mali vizir. "Fabričke gume" onako, možda je malo tvrđi nego što sam očekivao pa se i prenosi na zadnju gumu ili je sama guma takva. Mogli su da stave taj komad žice i priključak12v/usb šta god. Rekao bih skup servis 17500 din. Mesta za prekidač za sirenu i migavac su zamenjema. Aj što sviram kad skrećem, nego što palim migavce kad .. Možda je prva malo kratka. Ima i nekih sitnih gluposti koji su do moje glave. Sad ga napljuva ali sam izuzetno zadovoljan, Kvačilo, menjač, kočnice, potrošnja, za 500ccm pristojno ide, jako upravljiv... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladags 204 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Svrati ponekad, 151 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh, da to za sirenu i migavce, to ga prati i na Transalpu. Jako nezgodno pogoditi sirenu kad treba, a kad treba, treba ti u sekundi, nemaš mnogo prostora da gledaš gde je taster. Kanim se da uzmem onaj nastavak na Temu, pa ako uspem da ga namestim kao produžetak tastera da bude pristupačniji. Nisam optimista, ali je jeftino, pa ko zna... Promenio pre 1 sat član vladags Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6660 Napisano pre 1 sat Drug član, 3034 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovo imam na Nc-u i spas, bolji se osecaj ima. https://www.aliexpress.com/item/1005010195370666.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...