QmBGD 4662 Napisano juče u 06:36 Drug član, 1028 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo mesta iza vizira za kameru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6318 Napisano juče u 07:51 Nemanja Stojanović, 1727 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam probao, sumnjam. Neprimetnija je dole svakako. Carplay sam uzeo jer mi se svideo i po veličini i po izgledu i po načinu montaže, a to što su došle kamere uz njega je samo bonus Možda najpraktičnija primena tih kamera je da pustim na ekranu da ide slika sa zadnje, kad se vozim u nekoj koloni ili nešto, kao treći retrovizor. Nego, sam spomenuo kako je lepo sve čučnulo? Baš sam zadovoljan. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8150 Napisano juče u 09:38 BJB Maxi Scooter Club, 6343 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jao što je lepo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1902 Napisano juče u 10:59 Drug član, 1284 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Kako si to lepo i pedantno spakovao, ajd sad moj motor tako isto. Salu na stranu, picikato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 457 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE (u dolasku) Prijavi odgovor kao problematičan То је и мени пало на памет... Сл недеље ми стиже Стром а ја ових вештина немам Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6675 Napisano pre 16 sati Enduraš, 6513 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles Sta je vago ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 539 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @aca-pn ja pitao gemini: Vago (često se piše i WAGO) je brend električnih konektora koji se naširoko koriste za spajanje električnih žica. Poznati su po svojoj jednostavnosti upotrebe, jer obično ne zahtevaju nikakav alat za ostvarivanje veze. Umesto uvrtanja žica ili korišćenja šrafova, WAGO konektori koriste mehanizam opružne stege ili poluge da osiguraju žice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6675 Napisano pre 15 sati Enduraš, 6513 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene to zovu brze spojnice ili brze klime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6318 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Nemanja Stojanović, 1727 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Vago je kulturan i jednostavan način da ne kačiš 5 žica na akumulator nego samo jednu Nema postavljanja konektora na žice, lako se stavlja, lako se vadi. To je ovo sa narandžastim polugicama. Kada mi treba 1 na 1 koristim ili bullet (vidi se skroz gore desno) ili onu kapicu sa federom unutra koja ne znam kako se zove ako je nešto trajnije U ovoj montaži sam koristio i vampirske konektore, da uzmem signal sa + ka Denaliju za migavce. To se vidi na ovoj jedinoj žutoj žici, koja uzima signal sa crne. Jedini razlog zašto je ovako "neuredno", mada je za moje standarde sve urađeno kako treba, nismo svi @Satelis - je dužina žica koje su došle u instalaciji od uređaja. Nisam hteo da ih kratim pa prespajam njihove 4 pin konektore, nepotrebno gubljenje vremena, plus ako se predomislim pa nekako drugačije hoću da sprovedem... žurka. Promenio pre 14 sati član Skittles 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...