Serbix 14 Napisano pre 22 sati U prolazu, 7 postova Motocikl: Tomos CTX, Kawasaki GPZ 500, Kawasaki GPX 750, Aprilia 50 SXR, CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se i ne može očekivati da će neki model CFMoto, QJ, Voge i sl. napraviti veliki bum. Nemaju ništa revolucionarno, ništa posebno, sve su to brendovi za koje smo takoreći juče saznali. 450MT se može izdvojiti jer nema baš neku konkurenciju u tom segmentu i po toj ceni, ciljna grupa im je prilično velika, tako da nije čudno što im prodaja ide odlično. Nekoliko mojih prijatelja i poznanika je kupilo 450MT, ali njihova vožnja je pretežno gradska, voze se sami, nekada malo odu na blagi offroad, retko kada ili skoro nikada ne idu na destinacije duže od 100-tinak kilometara. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1978 Napisano pre 13 sati Drug član, 1481 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Nije mogao SVT da napravi bum jer je taj segment popunjen. Jer ja ne vidim zašto bi neko (ako izuzmemo cenu) kupio kineski motocikl u tom rangu Pored Stroma i Versysa. Sa ovim 450 je druga priča. Praktično je samo KTM 390 adv bio konkurencija....i to kao singl cilindar (možda i Himalayan). Pogodili su tim motorom baš. Ovo ostalo ima poente samo zbog cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 276 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan I strom i SVT imaju svoje teme...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeđaNiš 28 Napisano pre 9 sati U prolazu, 8 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, evo i mail-a za gume kao što sam i obećao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandarkok 11 Napisano pre 8 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: ceka se isporuka Cfmoto 700MT Prijavi odgovor kao problematičan ja i dalje cekam isporuku 700mt, ne mogu ni da stupim u kontakt sa nekim kod uvoznika ko ce mi reci kad ce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 47 Napisano pre 7 sati U prolazu, 75 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, evo i mail-a za gume kao što sam i obećao U kom mesecu 2024 si preuzeo motor? Ja sam u Aprilu još uvek nisam dobio obaveštenje. Ne znam dal i moj spada pod taj opoziv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandarkok 11 Napisano pre 7 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: ceka se isporuka Cfmoto 700MT Prijavi odgovor kao problematičan mozda je slucajnost ali cim sam ovde napisao da cekam isporuku motora dobijam telefonski poziv gde me obavestavaju da je isporuka 22.maja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4444 Napisano pre 7 sati Drug član, 1158 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Služba te prati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeđaNiš 28 Napisano pre 6 sati U prolazu, 8 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mlakrneta je napisao: U kom mesecu 2024 si preuzeo motor? Ja sam u Aprilu još uvek nisam dobio obaveštenje. Ne znam dal i moj spada pod taj opoziv. Ja sam preuzeo 01.05.2024. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 191 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, mick je napisao: Agregat SVT...jeste sličan Suzukijevom ali, dosta je poboljšan, bolje je hlađenje urađeno kao i materijali koji sprečavaju pregrevanje prve glave silindra (ispod sedišta) koji je bio večiti problem kod Stromova gde je često elektronika riknjavala usled velike temperature. Baš zbog ovakvih stvari prodavci kineskih motora moraju da provuku kroz priču da je to suzukijev agregat. Kupac tada dođe do zaključka da ne kupuje unapređen i poboljšan agregat već tamo neki zastareli. Dajte malo ozbiljnosti .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlakrneta 47 Napisano pre 2 sati U prolazu, 75 postova Lokacija: Železnik Motocikl: GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam preuzeo 01.05.2024. Ja 25 Aprila, verovatno su sišli isti dan sa trake u proizvodnji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6453 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 5286 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 5. 2026. at 19:48, Serbix je napisao: Druga stvar što me strašno nervira je rad u malim obrtajima, često secka i prilikom dodavanja gasa na tim malim brzinama mora da se pazi da to bude baš lagano i postepeno jer se dešava da poskoči. Takođe, ne sviđa mi se što motor ima jedan zvuk i tempo rada do nekih 4.000 obraja, preko toga imam osećaj kao da pali turbinu i da prelazi u drugi mod. Totalno se menja zvuk i način na koji prima gas. Nekako mi taj prelaz nije linearan kao što je bio na mojim prethodnim motorima. Ovo ti je problem kod većine današnjih motocikala koji su na EURO 5+ emisionom standardu, a nisu nešto prejaki. 800MT Explore isto tako ima neravnomeran rad do oko 3.000 o/min, doduše u off road i još nekim režimima je manje izraženo. Kad prebaci tih 4.000 o/min je ono kako motor zaista radi sa više goriva. Jednostavno je na niskim obrtajima presiromašna smeša zbog glupog EURO5+. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6453 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 5286 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, mick je napisao: Agregat SVT...jeste sličan Suzukijevom ali, dosta je poboljšan, bolje je hlađenje urađeno kao i materijali koji sprečavaju pregrevanje prve glave silindra (ispod sedišta) koji je bio večiti problem kod Stromova gde je često elektronika riknjavala usled velike temperature. Recimo spoljni deo agregata kod Stroma je gladak dok je kod SVT-a rebrast čime efektivnije odvodi toplotu sa površine agregata. Na kojoj to generaciji? Radio sam servis na popriličnom broju V-Strom 650 gotovo svih generacija. Koliko se sećam tik iznad cilindra nema ništa sem sedišta i nikad nam nijedan nije došao sa nekim kvarom elektronike. Isto važi i za SV-ove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16951 Napisano pre 1 sat Integrisan, 8528 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hoće namotaji da im izgore, možda nekad pumpa da ih zeza ali to su manje više neke uobičajne boljke i kod ostalih. Sem toga ne znam da Strom 650 ima neke posebne mane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2514 Napisano pre 1 sat Drug član, 1711 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan V Strom 650 i QJ Svt 650 nemaju isti agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10698 Napisano pre 56 minuta BJB Maxi Scooter Club, 6780 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Vojkan je napisao: I strom i SVT imaju svoje teme... Što reče koleZa... Molim vas, ovo je tema o MT 700 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 489 Napisano pre 21 minuta Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mojim modelom iz 2024. potpuno zadovoljan, prešao sam skoro 11.000km uglavnom van grada, lepo se pokazao, vrlo često sa ženom vozim, dakle puno opterećenje, nemam nikakvih problema i iskreno ne zanima me koji je agregat u njemu dokle god radi kako treba i dok me usrećuje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jbone 68 Napisano pre 15 minuta U prolazu, 83 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Africa XRV750 RD07 / CFMOTO 700MT Prijavi odgovor kao problematičan Isto i ja, model 23/24. Presao 20.000km, perfektno radi, i odlicno se vozi po asfaltu. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...