mick 3088 Napisano Avgust 27 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, vladmoll je napisao: Te dečije bolesti me izluđuju....a što je najgore takve stvari se dešavaju i na mnogo skupljim brendovima, al sad..... Ma to je ništa ...definitivno manje mentalnog bola u odnosu na probleme sa elektronikom ili dodatnom opremom koje ima novi gs ili ktm koji se samozapali samostalnim verglanjem u nedogled. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shke 61 Napisano Avgust 27 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT650X Black Beauty Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, vladmoll said: Dakle samo je to u pitanju? Mom prijatelju koji nije radio prvi servis, kada je hteo da zakaže, rekli mi u KIMKU da ima i neki deo da se zameni. Krenuo je u NS i kod Šapca je ostao bez kvačila..... Sredili su to ali ni on ne zna tačno šta.... Zato i pitam da džaba ne gubim vreme i idem tamo ako je samo to I meni su u Kimku na prvom servisu rekli da su zamenili neki deo oko kvacila… nisam ulazio u detalje al sam shvatio da je neka servisna kampanja bila u pitanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shke 61 Napisano Avgust 28 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT650X Black Beauty Prijavi odgovor kao problematičan Kimko je poslao zvanican mail o potrebi zamene dva dela kvacila, na svim SVT-ovima isporucenim do maja ove godine. Cekam da vidim dal je to reseno na mom, na redovnom servisu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 49 Napisano Avgust 28 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan 10000 and counting... 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3088 Napisano Avgust 29 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja bijem oko 12k… 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Avgust 29 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan jel sve radi ok ili je bilo kakvih intervencija na motoru i oko njega???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3088 Napisano Avgust 29 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Sve ok…. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shke 61 Napisano Avgust 30 (promenjeno) U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT650X Black Beauty Prijavi odgovor kao problematičan Koju "pozu" koristite kad sipate gorivo u ovu makinu? Kako god pozicioniram pistolj, stalno mi izbacuje, kao kad je pun rezervoar Inace, Kimko mi je potvrdio da mi je kvacilo reseno na redovnom servisu u junu. Sve pohvale za azurnost ljudi iz Kimka. Promenio Avgust 30 član Shke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirkee 26 Napisano Avgust 30 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Motor SVT650x Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Shke je napisao: Koju "pozu" koristite kad sipate gorivo u ovu makinu? Kako god pozicioniram pistolj, stalno mi izbacuje, kao kad je pun rezervoar Inace, Kimko mi je potvrdio da mi je kvacilo reseno na redovnom servisu u junu. Sve pohvale za azurnost ljudi iz Kimka. Ja uglavnom sedim na motoru dok sipam i pravo da ti kazem nemam tih problema. Uglavnom je problem kada ga prepunim, oa oborim na copavu, tada pusti na prelivno crevo direkt na auspuh . @mick je isto to osetio . Inace, ja sam na 9 hiljada km, motor je preuzet 29 Aprila. Nemam nikakvih problema i ne znam da li je kvacilo menjano ili nije, to ovi iz Auto Prometa ne komuniciraju. Svakako, ja cu se najverovatnije prebaciti u Kimko, jer ovo sa ovima iz AP-a je samo patnja i nerviranje. Koliko je motor dobar, toliko je Auto Promet los, da ne kazem katastrofa. P.S. Jos uvek mi nisu stigli koferi... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3088 Napisano Avgust 30 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Shke je napisao: Koju "pozu" koristite kad sipate gorivo u ovu makinu? Kako god pozicioniram pistolj, stalno mi izbacuje, kao kad je pun rezervoar Inace, Kimko mi je potvrdio da mi je kvacilo reseno na redovnom servisu u junu. Sve pohvale za azurnost ljudi iz Kimka. Težak si na obaraču! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 647 Napisano Avgust 30 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se i ja sa svojih skromnih 0km. 26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7981 Napisano Avgust 30 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je sa srećom nova makina! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 299 Napisano Avgust 30 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Od srede sam na putu bio 3 dana, Novi Sad- Tuzla- Sarajevo- Mostar (Prvi dan). Mostar- Imotski- Baska Voda (jadranskom magistralom do Dubrovnika)- Trebinje (drugi dan) Trebinje- Visegrad- Bajina Basta- Loznica- Sabac- Novi Sad (treci dan) Ukupno oko 1500 km, sva tri kofera na motoru, gume drze fantazija, na sediste sam stavio onu mrezastu navlaku sa Ali-ja, i deluje mi da radi posao, jer sediste kao sediste jeste malo tvrdje, ali mi to nije smetalo, smetalo mi je sto se znoje butine i dupe. Ova tri dana mi je bilo mnogo bolji osecaj. Produzetak vizira sam vec posle 50 km skinuo sam motora, jednostavno mi je pravilo kovitlac vazduha u visini kacige, pa na vecim brzinama osetim kako mi se glava trese. Skinuo ga i spustio vizir u donji polozaj, tako mi najvise odgovara, jer mi vazduh udara u grudi i kacigu, i ok mi je za voznju, nema mrdanja kacige niti buke od vetra jer mi ne ulazi pod kacigu. Vozim kako vozim, nisam preterano agresivan vozac, na magistrali na pravcima mi je putna brzina oko 110, ne ispucavam motor iz svake krivine kada izlazim, saltam ga uglavnom na 5-6k, kada ima pravca ispucam ga 2, 3, 4 do 8-9k obrtaja i opet spustim brzinu na neku putnu 110-120. Zasto ovo pisem, zato sto me je iznenadila potrosnja, Zivinice- Sarajevo- Mostar uzbrdo, nizbrdo, autoput, kanjon neretve prosek 4L. Mostar- Imotski pa jadranskom magistralom, Sipano negde pre Dubrovnika prosek 3.8L. Sa tim gorivom sipanim u Hrvatsoj do Visegrada 3.8L. i od Visegrada do Sapca drinom 3.6L prosek. Da li je njihovo gorivo bolje od naseg, jer sam sa Nis-ovim samo jednom uspeo da ga spusim na 4L. Sve u svemu lepih 1500 km 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 647 Napisano Avgust 30 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, DraganNS said: Neka ti je sa srećom nova makina! Hvala Dragane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1407 Napisano Avgust 30 Drug član, 552 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam, al' mogao si makar malo goriva da naspeš prije slikanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 647 Napisano Avgust 30 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, admiki said: Čestitam, al' mogao si makar malo goriva da naspeš prije slikanja. Tako sam ga pokupio iz salona. Pet minuta kasnije je bio pun 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 49 Napisano Avgust 30 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @kvaicnenad I ja sam imao slično iskustvo, tri kofera, žena i ja (preko 175 kila žive vage), do Žabljaka, sa gorivom iz Srbije potrošnja 4,1. Žabljak, Risan, vožnja po Crnoj Gori, nazad za Srbiju, u Čačku dopunio, sa gorivom iz CG potrošnja 3,7. Po Beogradu ne ide ispod 4,5-4,7. "Krste" ovi naši gorivo ko zna s čime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1407 Napisano Avgust 31 Drug član, 552 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, estel je napisao: Tako sam ga pokupio iz salona. Pet minuta kasnije je bio pun Znači ti si propustio sretne devedesete. Nekoliko flaša od koka kole i Bog da te vidi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 193 Napisano Avgust 31 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 8. 2024. at 20:56, kvaicnenad je napisao: Da li je njihovo gorivo bolje od naseg, jer sam sa Nis-ovim samo jednom uspeo da ga spusim na 4L. Ja sam primetio da kad u kola sipam na Nis-u, bude mi 0.4-0.5 veca potrosnja nego kada sipam na OMW-u, za koji imam karticu. Svi se kunu u Nis pumpe a ja njih izbegavam bas zbog ovoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3088 Napisano Septembar 1 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Kad sipam na OMV i Nis pumpama često mi se pali check engine lampica. Mol sve ok… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5406 Napisano Septembar 1 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to isto gorivo... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3088 Napisano Septembar 1 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, drmilan_ je napisao: Sve je to isto gorivo... Šta znam...NIS pravi svoje, OMV i MOL uvoze svoja goriva. Onaj dunđer Knezpetrol tek je pitanje šta meša. U svakom slučaju trošimo najlošija goriva u regionu i naravno najskuplja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1043 Napisano Septembar 1 Zainteresovan, 544 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to isto gorivo...Naravno, svi kupuju od NISa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 986 Napisano Septembar 1 Drug član, 1088 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pričaju ljudi svašta pa ne znam šta je tačno. Ali evo danas sam se vratio sa jednog izuzetnog puta () i ako poredim potrošnju (pričam potrošnju kolima) ista je. Jedan rezervoar NIS i jedan u Makedoniji....potrošena skoro oba i potrošnja je bila 7.0 NIS-ovo gorivo a 6.8 makedonsko. S tim da sam bio mnogo opterećeniji kada sam išao prema Grčkoj (NIS-ovo gorivo). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7063 Napisano Septembar 1 Drug član, 2966 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Mali Ika said: Ja sam primetio da kad u kola sipam na Nis-u, bude mi 0.4-0.5 veca potrosnja nego kada sipam na OMW-u, za koji imam karticu. Svi se kunu u Nis pumpe a ja njih izbegavam bas zbog ovoga. Pre ću da verujem da im je merač nasviran na više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...