lukaimasa 96 Napisano Petak u 08:08 U prolazu, 61 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna koje svećice koristi SVT? Bliži mi se servis na 20000 km pa bih zamenio za neke iridijumske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 276 Napisano Petak u 09:36 (promenjeno) Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je u Denso varijanti IU224A, ali proveri. Ostao sam duzan prvo iskustvo sa servisom - uzas Totalno dezinformisani za sve. Radovi aljkavi, pogotovo ako su zice u pitanju. Nije mi radilo stop svetlo na prednju kocnicu. Oterao, zamenili mi u garanciji, zvali, gotov motor. Dodjem, niko nista ne zna, svi neupuceni. Menjali mikro-prekidac i instalaciju od rucice do stop svetla. Nisu imali na stanju naravno, stavili drugi, kraci. Zica knap, uopste ne moze da ide putanjom kojom je isla fabricki (slika). Vratim se sutradan, niko nista ne zna opet. Nadjem momka koji je radio, pitam na sta ovo lici, kaze nisu imali deo, stavili sa drugog motora koji je kraci pa kao jbg. Reko bilo bi ok da ste pozvali pa rekli, e ovo je privremeno resenje dok ne stigne odgovarajuci. Pritom, instalaciju jedne maglenke (koje su oni ugradjivali, direkt na aku) prekinuli i ne radi maglenka. Fabricku "vezicu" koja drzi instalaciju od rucice zamenili obicnom plasticnom. Kazem im, idem na odmor, evo vam motor, resite. Kaze hocemo. Dodjem da preuzmem, niko nista ne zna, sam nadjem motor tamo iza i sporazumemo se nekako. Reseno, ono sto je bilo kratko samo produzili instalaciju (budzenje). Jedina pohvala ide za cuvara koji mi je izasao u susret da mi ostane motor prvi put duze tu i da ga preuzmem predvece. Promenio Petak u 09:55 član sasa_f1 1 1 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 608 Napisano Petak u 10:21 Zainteresovan, 467 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, lukaimasa said: Da li neko zna koje svećice koristi SVT? Bliži mi se servis na 20000 km pa bih zamenio za neke iridijumske. ha ha ha ,,, ja u dosadi pokušao da to pronadjem, vrteo sam i mandarinske sajtove i nisam uspeo da pronađem info o jebenoj svećici, najjednostavnije je odvrnuti jednu i videti, ali......ako je kineska onda će biti problem da nađeš zamensku u ngk varijanti i sl..(moja ideja je bila da ako su kineske da promenim) filter ulja je hf191 kočione pločice sam našao na brembo sajtu i ima ih dosta motora, bmw 800r, 1200 i td...ima ih i na aliexpresu antifriz sam dolivao paraflu g 11 zeleni... motorno ulje, moš šta hoćeš, ja menjao sa shell advance 15-50 100% sintetika, i odlična je... Ako budeš menjao svećice napiši sreće ti koje su!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Frizhideron 25 Napisano Subota u 21:44 U prolazu, 12 postova Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Odem danas kod drugara koji ima privatan servis da zategnemo lanac jer ima dosta hoda nakon 2000km. A i on u servisu gomile alata ima i lakše je.. Kad ono, na početak odvrtanja šrafa od zadnjeg točka, odmah se videlo da skoro nije ni bio zategnut. Moment ključ je samo krenuo da se okreće, lagano kao kroz puter. Loša jako priprema na prvom servisu, ili u autokući koja je prodala... Posle zatezanja vidi se očigledna razlika pri šaltanju i u vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1958 Napisano Nedelja u 10:59 Zainteresovan, 650 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo ok? Drug ga uzeo pre mesec dana, ima citavih 30km… Sad mi salje ovo, pa da pitam… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7281 Napisano Nedelja u 11:44 Drug član, 2067 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo deluje kao da se neka providna tecnost odvojila od ulja i isplivala na povrsinu. Voda nije, voda je teza od ulja i pada na dno. Mozda me i oko vara. U svakom slucaju ja bi ovo ispustio sve napolje i sipao neko krsteno ulje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 46 Napisano Nedelja u 11:50 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Imao je kolega problem, pisano je gore u temi, kačio je i slike. Neka proba da vozi malo duže, recimo posle sat vremena vožnje neka proveri stanje, trebalo bi da izgleda standardno. Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1958 Napisano Nedelja u 11:54 Zainteresovan, 650 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda CB 1000 R Black edition Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima. To je ono prvo ulje, jer ima 30km na satu. Vrv ce biti bolje kad zameni posle 1000km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 172 Napisano Nedelja u 11:58 U prolazu, 89 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda kao normalna kondenzacija koja se javlja ako se motor vozi na kracim relacijama, kad agregat ne postigne radnu temperaturu je pa ne izbaci van. Kao sto je @NenadPT rekao, malo duzi djir od uru vremena, ugasit motor, pricekat 5 min da se ulje slegne i onda provjerit. Mislim da je sve ok. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7281 Napisano Nedelja u 15:30 Drug član, 2067 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne videh da si napisao da je motor nov. Ovo je ulje za razradu, samo da ne spada ispod minimuma i teraj do prvg servisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19025 Napisano Nedelja u 16:02 Integrisan, 5740 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kondenzacija najverovatnija, ko zna koliko je stajao i gde pre voznje. Zamena prvog ulja, i onda prati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...