ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 31, 2023 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Motor u fabričkom stanju, sve originalno na njemu, radi kao singerica, potpuno nove gume Metzeler Roadtec 01 (plaćene 40.000 din u februaru ove godine), proglašene najboljim turing gumama, nov akumulator, u garanciji još 22 meseca, navigacija Bluberi, punjač 12v, bočni slajderi, centralni štender, dva originalna Yamahina bočna kofera sa signalizacijom, centralni Givi sa led signalizacijom, promenjena sva ulja (menjač, kočnice, i kardan), cerada, originalni alat, alarm I dva kompleta orginalnih kljuceva. Bez dinara ulaganja. Uz motor idu i dve rezervne gume, veoma dobre, takođe Metzeler Roadteck 01. Zvati pre dolaska, sqvo je od sutra na odmoru, pa planiramo malo vozikanja Sve o mom motoru možete pročitati ovde, nemam šta da dodam: 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9869 Napisano Avgust 31, 2023 Ne silazi, 2294 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Dodaj bar godište, cenu, registraciju, telefon... Pozdrav, i hvala. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Avgust 31, 2023 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, Blaza je napisao: Dodaj bar godište, cenu, registraciju, telefon... Pozdrav, i hvala. Čovek prvo da se pohvali, pa tek sledi ostali 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 31, 2023 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Blaza je napisao: Dodaj bar godište, cenu, registraciju, telefon... Pozdrav, i hvala. U pravu si, nego se mučim već sat vremena da postavim nove fotografije, nikako mi ne uspeva,ne odgovara valjda format fotografija, zato sam i postavio link ka starom putopisu. Za zainteresovane šaljem nove fotke na viber. Godište je 1995, registracija je do jula naredne godine, za forumaše je cena 1800e, fiksna. Moguća svaka provera, Motor kupljen od prvog vlasnika, 10 godina u mom vlasništvu, bez havarija, u fenomenalnom stanju. Tel 069/2921432 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Avgust 31, 2023 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, ŠekiKG je napisao: U pravu si, nego se mučim već sat vremena da postavim nove fotografije, nikako mi ne uspeva,ne odgovara valjda format fotografija, zato sam i postavio link ka starom putopisu. Za zainteresovane šaljem nove fotke na viber. Godište je 1995, registracija je do jula naredne godine, za forumaše je cena 1800e, fiksna. Moguća svaka provera, Motor kupljen od prvog vlasnika, 10 godina u mom vlasništvu, bez havarija, u fenomenalnom stanju. Tel 069/2921432 Idi preko Tapatalk app. Bez mučenja foto koliko hočeš 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3622 Napisano Avgust 31, 2023 (promenjeno) Drug član, 980 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor se prodaje kad ti zafali malo love za drugi, ili kad ti baš baš dosadi. Da imam kintu viška kupio bih taj tvoj, pa dimam dva. Ajde @Blaza eto prilike. Promenio Avgust 31, 2023 član Atorn 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1665 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Sad lozim drugara da ga pazari, valjda cu uspeti... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Avgust 31, 2023 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Atorn je napisao: Taj motor se prodaje kad ti zafali malo love za drugi, ili kad ti baš baš dosadi. Da imam kintu viška kupio bih taj tvoj, pa dimam dva. Ajde @Blaza eto prilike. Strašan motor...Kardan.... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9869 Napisano Avgust 31, 2023 Ne silazi, 2294 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Atorn je napisao: Ajde @Blaza eto prilike. Jbga, taman sam naučio kako (ne) treba mazati lanac... Šalim se malo, jesam zainteresovan za taj model motora. Ima tu lepih stvari što me privlače, koje mi je Voja @bajker71) objasnio. Međutim, dok malo ne rasprodam ovu ergelu "kaveza", ništa od kupovine. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10050 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 1496 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BaneVuk58 je napisao: Strašan motor...Kardan.... Kardan koji ne zeza, alternator, pouzdana vazdušara... Gledao sam prilikom kupovine za sebe Diverzije 900 i FJ 1200. Obožavam ih! Odustadoh zbog njihove veće mase a mojih skromnih gabarita. Uzeh Bandita, mislim da nisam pogrešio, premda je i on potežak. Mislim da ko kupi ovaj motocikl neće pogrešiti! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13968 Napisano Avgust 31, 2023 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene motor ne zanima ali zelim da pozdravim Sumadinca dugo ga nisam "video" 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15927 Napisano Avgust 31, 2023 Ne silazi, 1174 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je mnogo drago da se Šeki pojavio makar u oglasima. A motor ko kupi neċe se pokajati. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4827 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju kad se ispostavi da Šeki i ne prodaje motor, nego napravio oglas da nas upucuje na putopis sa Tasosa, malo samo da nas podseti, da se podignu pregledi putopisa 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 2, 2023 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 8. 2023. at 16:30, ŠekiKG je napisao: U pravu si, nego se mučim već sat vremena da postavim nove fotografije, nikako mi ne uspeva,ne odgovara valjda format fotografija, zato sam i postavio link ka starom putopisu. Za zainteresovane šaljem nove fotke na viber. Godište je 1995, registracija je do jula naredne godine, za forumaše je cena 1800e, fiksna. Moguća svaka provera, Motor kupljen od prvog vlasnika, 10 godina u mom vlasništvu, bez havarija, u fenomenalnom stanju. Tel 069/2921432 Ae onda baci neku fotku. Da se vidi oko cega cela prica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Septembar 2, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja neke fotke kolegine diverzije, mogu da postavim ako kolega aminuje da mogu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1210 Napisano Septembar 3, 2023 (promenjeno) Drug član, 397 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Edit. Obrisao sam link ka oglasu, ako kolega iz nekog razloga nije želeo. Svakako se može naći na KP. Promenio Septembar 3, 2023 član vucko23 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Septembar 3, 2023 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, vucko23 je napisao: Yamaha XJ 900 Diversion WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha XJ 900 Diversion, 1995. godište, Touring, vozilo prešlo 79000 km, KRAGUJEVAC. Cena... Da malo pomognem kolegi Šekiju u prodaji, to je ta diverzija, nema druge 'Teo i ja da postavim,ali kontam šta da se trpam....možda kolega ne želi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 4, 2023 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 8. 2023. at 21:34, dvlns je napisao: Mene motor ne zanima ali zelim da pozdravim Sumadinca dugo ga nisam "video" Veliki pozdrav druže! U pravu si, baš dugo se nismo "videli"! Mislio sam da ću, kad odem u penziju, imati više vremena i da ću "visiti" ovde i dobrom čika Rajku potrošiti sve gumice, ali čovek planira, a Bog se smeje. Između ostalog, baš su me svojevremeno pogodile vesti oko stradanja nekih meni mnogo dragih ljudi sa Foruma i trebao mi je mali otklon. Koliko sam dugo bio odsutan, govori i činjenica da sam zaboravio kako se postavljaju fotografije Moram da pronađem svoj post od pre ... godina, kada sam nekom od novih članova to objašnjavao. Biće me više ovde, ide zima! On 31. 8. 2023. at 21:59, Due je napisao: I meni je mnogo drago da se Šeki pojavio makar u oglasima. A motor ko kupi neċe se pokajati. Šeki is on the road again Moram da pronađem i pročitam tvoja pisanija, siguran sam da ih je bilo On 3. 9. 2023. at 0:19, SHOKLA je napisao: Ae onda baci neku fotku. Da se vidi oko cega cela prica. Čim ovladam tehnikom On 3. 9. 2023. at 11:20, BaneVuk58 je napisao: 'Teo i ja da postavim,ali kontam šta da se trpam....možda kolega ne želi Ti si bar legenda. Čim osetiš poriv da nešto uradiš - uradi. Što bi rekao Lane Gutović:"Ne znam da li koristi, ali ne može da škodi". On 3. 9. 2023. at 1:10, Hertzeg je napisao: Imam ja neke fotke kolegine diverzije, mogu da postavim ako kolega aminuje da mogu. Stavljaj brate, slobodno, kad meni već ne uspeva . Koliko dragih ljudi, za kratko vreme, vratili ste me par godina u prošlost 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za Sumadinca. I sledeci motor obavezno da ima velike bocne kofere, inace!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Septembar 4, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo koja slika koleginog bajka 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...