Skops 188 Napisano juče u 17:28 (promenjeno) Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, mick je napisao: Sve zavisi šta podrazumevaš pod nejak...TRK502 je išao na ture od po 1300km vozač suvozač komplet pakovanje Srbija-BiH-CG sve ok. Nije raketa kad je natovaren ali je jedan od najudobnijih za suvozača. Realno po Bosni 502 završava posao... Kad je 702X došao kod nas bio sam na demo danu i probao ga...fin motor ali realno manji za nas gabaritnije, drugačije se sedi i mislim da je neudobniji za suvozača što se sedišta tiče. Svakako idi i probaj jer dok to ne uradiš nećeš znati.... Pored toga OBAVEZNO pogledaj QJ SRT800SX i SRT900SX (noviji i ima dosta opreme, novi agregat) to je motor gabarita kao 502X, izgledom vuče na 702X a ima jači agregat...oko 100 ks ili nešto manje. Za dvoje nije loša varijanta kao i Voge DS900X...obavezno idi i probaj ta tri modela pored 702, uporedi i odluči. @mick pa kad kazem nejak mislim na agregat od 500cc i 47ks ako se nevaram da ima kontam nekako pomalo al mozda se i varam A na slikama se vidi razlika koju pominjes za udobnost suvozaca jer na 702 nekako je zadnji sic podignut i naget prema napred sad dal je to toliko u stvarnosti neznam dok nevidim i naravno neprobamo ali na 502 se bas vidi da je ravan kao i vozacev to sam primjetio al kao sto kazes probacemo pa cemo da vidimo A QJ mislim da su to isti agregati kao i u Benelli e sad dal su na Benelli malo bolje ispeglani ili je to sve isto de ga sad znaj. Promenio juče u 17:30 član Skops Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 80 Napisano juče u 17:45 U prolazu, 15 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan @Skops pozdrav vozim 702x vise od godinu dana 90% je u dvoje , jeste malo zadnje sediste nagnuto prema napred al video sam da neki preradjuju da ga malo spuste ovde u Italiji , moja gospodja se ne buni na to jedino sam zadnji kofer malo ispravio prema unazad i on je nagnut napred malo , nisam gabaritan kao ti al sa gospodjom i opremom smo na nekih 200 kg , kolga jedan vozi isto 702x decko je 198 visok i nekih 115 kg zadovoljan je nije Gs al jbg koliko para toliko muzike , kad si sam poteze dosta dobro jedino i paru i natovaren mu fali malo kod obilazenja treba biti oprezan i dobro proceniti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4531 Napisano juče u 18:37 Drug član, 2868 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Skops je napisao: @mick pa kad kazem nejak mislim na agregat od 500cc i 47ks ako se nevaram da ima kontam nekako pomalo al mozda se i varam A na slikama se vidi razlika koju pominjes za udobnost suvozaca jer na 702 nekako je zadnji sic podignut i naget prema napred sad dal je to toliko u stvarnosti neznam dok nevidim i naravno neprobamo ali na 502 se bas vidi da je ravan kao i vozacev to sam primjetio al kao sto kazes probacemo pa cemo da vidimo A QJ mislim da su to isti agregati kao i u Benelli e sad dal su na Benelli malo bolje ispeglani ili je to sve isto de ga sad znaj. QJ je praktično vlasnik Beneli brenda. Agregati nisu isti...mislim isti je tip agregata osim na SVT-u gde je V2. Što se tiče ispeglanosti odmah moraš znati...svaki ali svaki motocikl koji se kupi nebitan je brend sad je u problemu sa mapama i imaju te trzaje na malim obrtajima i brzinama. To je prosto tako zbog euro normi koje ubijaju moto industriju. Svaki novi motor je uštinut i ugušen...ja sa svakim svojim motorom uradim remap i dekatalizaciju gde dobijem praktično drugačiji motocikl. U zavisnosti od jačine agregat dobija se različit način rasporeda snage. Ono što je sigurno...motocikl prodiše. Recimo na TRK502X sam dobio više snage na međuubrzanjima kod preticanja uz bolji odziv na gasu, fabrički izduv se baš lepo čuo uz diskretni pops and bangs. Trenutni DS900X je potpuno poludeo...više mod SPORT ne koristim jer je mapa za ROAD tako ispeglana da nema potrebe za drugim modom u gradu. Takođe grejanje agregata je smanjeno i naravno zvuk na fabričkom auspuhu je drugačiji/jači. Kad budeš probao motore obrati pažnju na te stvari kod svakog kog budeš vozio...primetićeš. Čisto da znaš da to nije do agregata i snage već do zakonske regulative. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 188 Napisano juče u 21:14 (promenjeno) Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, SikiNs je napisao: @Skops pozdrav vozim 702x vise od godinu dana 90% je u dvoje , jeste malo zadnje sediste nagnuto prema napred al video sam da neki preradjuju da ga malo spuste ovde u Italiji , moja gospodja se ne buni na to jedino sam zadnji kofer malo ispravio prema unazad i on je nagnut napred malo , nisam gabaritan kao ti al sa gospodjom i opremom smo na nekih 200 kg , kolga jedan vozi isto 702x decko je 198 visok i nekih 115 kg zadovoljan je nije Gs al jbg koliko para toliko muzike , kad si sam poteze dosta dobro jedino i paru i natovaren mu fali malo kod obilazenja treba biti oprezan i dobro proceniti @SikiNs Hvala ti puno sto si se javio i podijelio svoje misljenje i iskustvo sa motociklom o kome pricamo Sto se tice sjedista uzeo bi TRK 502 mnogo bolje izgleda i malo je kazu visi model od 702 ali jedino agregat od 500cc smatram da je nejak al opet neznam nesmijem tvrdit 100% nisam ga probao a ja se vozim isto kao i ti 90% u dvoje pa bi zato uzeo 702 ali vjerujem i ja da se sjediste suvozaca da modifikovat da bude udobno za dalja putovanja A kazi mi sto se tice samog agregata 702 imal potrosnje ulja od zamjene do zamijene i ako ima kolika je Kazu da u Italiji se bas vozi TRK puno i da se dobro pokazao Promenio juče u 21:16 član Skops Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1650 Napisano pre 8 sati prisutan, 1248 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 10. 2025. at 11:40, Skops je napisao: @mali_zmaj Lijep motor kolega i zemljak da kazem nismo daleko vazdusnom linijom Imam pitanje Razmisljam o kupovini ovog motora Jedini da kazem ovako najblizi diler mi je Mostar koliko sam uspio da iscackam na NETU Vidim imaju dvije verzije Trk 702 i Trk 702x Trk 702x je samo sa malo vecim promjerom dimenzije tockova i felge su sa zbicama i po specifikacijama vidim da je povisen od zemlje u odnosu na 702 to je jedina razlika Vidim kod tebe je sa livenim klasicnim felgama Mada meni se vise svidja ta verzija sa tim felgama nego sa zbicama al opet dok nesjednm neprobam nesmijem nista konkretno reci a visok sam 1.93 i nekih 115kg sto nije bas ni malo hahahahah Gdje si kupio svog Benelija imal gdje blize sta da neidem u Mostar cak gore i volio bi da imaju testni model da se moze napravit bar jedan krug pre nego se odlucis za kupovinu sto kod nas u BiH ima malo i salona a testni primjeraka jos manje Kupljen u Mostaru, a ako si visok 193 onda razmišljaj o X modelu. Opcija ti je QJ SRT 700 ili 800 što ti dođe isto kao i TRK samo je razlika u dva grama u izgledu i QJ je bogatiji opremom, i nešto jači, par konja. A gdje im je predstavnišvo, pojma nemam, samo se reklamiraju po fejsu, al nikako da mi odgovore gdje suu B i H ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1650 Napisano pre 7 sati prisutan, 1248 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan @Skops ako pitaš da li troši ulje od zamjene do zamjene, kod mene ne, a ako pitaš koliko ide ulja nešto više od dve litre. Potrošnja goriva kod mene rijetko pređe pet litara, Mick ti je gore sve objasni po pitanju EU normi, i zatrzavanja pri malim brzinama. Ja sad naručujem novu ECU jedinicu od Uncle Wanga, a kad se malo oparim i neki auspuh ću uzeti, o vađenju katalizatora još ne razmišljam.. Ali nikad se ne zna.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1650 Napisano pre 7 sati prisutan, 1248 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, mick je napisao: QJ je praktično vlasnik Beneli brenda. Agregati nisu isti.. Jesi li siguran?? Poprilično sam siguran da su na TRK-u i SRT-700 isti agregati, s tim da je QJ nešto jači!! Ali ko zna.. interesantan podatak ako je fakat tako??! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikiNs 80 Napisano pre 7 sati U prolazu, 15 postova Lokacija: Ronchi dei Legionari Italia Motocikl: Benelli TRK 702 X Prijavi odgovor kao problematičan @Skops ulje ne trosi na redovnih 6 k km bar moj , da se podici i prednje sediste ja sam stavio neku podguznu stvar sa temua onako podeblja nekih 2-3 cm a mogu se skinuti one gume na fuzasterima i tu dobije 1-2 cm , ima nacina da se napravi ko hoce . A sto se tice Qj i Benelli ista firma samo malo nekih izmena i da bas se vozi dosta po It neki ga hvale neki pljuju , vecina ga uzme bez probei onda plakanje ne moze zabar od 1.6 1.7 m da sedna na visok motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1650 Napisano pre 7 sati (promenjeno) prisutan, 1248 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan @SikiNs Da, da ja istih problema imam, ali sam se prilagodio. a baš sam htio X model, ali nije se dalo morao sam sa lijevanim felugama!! Promenio pre 7 sati član mali_zmaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4531 Napisano pre 5 sati Drug član, 2868 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mali_zmaj je napisao: Jesi li siguran?? Poprilično sam siguran da su na TRK-u i SRT-700 isti agregati, s tim da je QJ nešto jači!! Ali ko zna.. interesantan podatak ako je fakat tako??! Isti su u najvećem delu...razlike su u sitnom delovima. To je isti tip agregata redni...samo QJ ima jače agregate što nije zanemarljivo ako ideš u dvoje. Pored toga za dvoje je bitan i obrtni moment...to ti je čak i važnije od konjaže kad je upitanju vožnja u dvoje. Najbolji motori za dvoje su oni koji imaju veći obrtni moment od konjaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...