zaludan 8765 Napisano Octobar 3, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1913 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima samo blinkere, ne sklanjam se. ZOBS, član 108: Vozilo sa prvenstvom prolaza je vozilo policije, Bezbednosno-informativne agencije, Vojske Srbije, Vojno-bezbednosne agencije, hitne medicinske pomoći, odnosno vatrogasne službe, kada daju posebne zvučne i svetlosne znake. Drugim rečima, ako se čuje i sirena, da, skloniću se. Dok se samo igraju sa svetlima ne sklanjam se nikom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16045 Napisano Octobar 3, 2023 Ne silazi, 1175 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem nekolicinu inspektora i niko nema blinkere na civilnim kolima. Zato postoje patrolna kola sa svetlosnom i zvučnom signalizacijom. Ako je neka frka onda javljaju njima. U protivnom bi svi mi mogli da budemo inspektori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8765 Napisano Octobar 3, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1913 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Due je napisao: Poznajem nekolicinu inspektora i niko nema blinkere na civilnim kolima. Zato postoje patrolna kola sa svetlosnom i zvučnom signalizacijom. Ako je neka frka onda javljaju njima. U protivnom bi svi mi mogli da budemo inspektori? Ne znam da li još uvek, ali pre 10-tak god, relativno lako je bilo nabaviti blinkere, i koštali su 20e - drugar kupio Discovery 3, isti kao što je vozila BIA, i kupi blinkere kao njihove za 20e (uključe se na upaljač, i stave pod šoferku, na instrument tablu). Nikad nikom nije palo napamet da ga zaustavi... Doduše, nikad nije ni pravio sranja, "samo" je koristio da se brže probije kroz gužvu kad mu je nešto kao frka - ne pravdam ga, ja bih ga u zatvor, i to sam mu i rekao, nego samo navodim da ne znam šta bi se desilo da je bio baš bahat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16045 Napisano Octobar 3, 2023 Ne silazi, 1175 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zato i kažem. Na Ali Ekspresu to može da se kupi. A i da su stvarno službena lica nek me zaustave. Otkud ja znam jel jesu ili nisu? Pa i poljoprivrednik koji je uzgajao aditive za smešni duvan je imao blinkere i službenu legitimaciju? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7774 Napisano Octobar 3, 2023 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Blinkeri (plavi) se uredno prodaju u svim vecim prodavnicama potrosnih delova i auto opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3801 Napisano Octobar 3, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju iz pravna Nisa ka BG-u beli Discovery BG table sa blinkerima na soferci rasterivao kola. Ja naravno lagano malo sam ga nervirao par km pa se sklonio.Posle šaban stao na naplatnu rampu nema ENP pa sam ga stigao,posle se opet probijao od Bubanj Potoka . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zLAYA-pSYCHO 7 Napisano Octobar 7, 2023 U prolazu, 46 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Cb600f Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo momci . Ima li neko nove informacije o ovom oduzimanju ? Da li je neko čuo , da li i dalje oduzimaju ili su popustili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneNS 181 Napisano Novembar 7, 2023 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJMOTOR SRT 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio ER6N sa Đeneli izduvom. Tako sam kupio motor, a prethodni vlasnik nije imao DB killer. Čuo sam se na Mišeluku kad ulazim u tunel. To je bilo strašno. Komšije su htele da me odrobijaju. Na kraju sam platio strugaru da mi od prohroma napravi Kiler. Malo smo se zezalo, ali je uspelo na kraju. Homologacija su mi poslali iz fabrike, sa naznakom da je taj auspuh baš za moj model. Tako sam sa tim papirom prelazio tehnički. Muka je to bila. Sada samo original, jeste da je zvuk onako, ali neću da razmišljam. A i ne bole me uši...Sent from my Pixel 7 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...