zemunac72 1453 Napisano Jun 13, 2023 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni su jutros poslali ugovor na mail,za potpisivanje. Vratio sam potpisan i dobio povratni mail da ce poslati kurirakom aluzbom. Ono sto me muci,nikako ne mogu da se registrujem u aplikaciji. Negde gresim. Moze li pomoc od onih koji su to uspesno uradili? Sta kucate kao ime korianika,sta je poreski broj? Negde gresim i nikako da prezupcim. Mozda mora tag da stigne,ne znam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3275 Napisano Jun 13, 2023 Drug član, 2330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, zemunac72 je napisao: Meni su jutros poslali ugovor na mail,za potpisivanje. Vratio sam potpisan i dobio povratni mail da ce poslati kurirakom aluzbom. Ono sto me muci,nikako ne mogu da se registrujem u aplikaciji. Negde gresim. Moze li pomoc od onih koji su to uspesno uradili? Sta kucate kao ime korianika,sta je poreski broj? Negde gresim i nikako da prezupcim. Mozda mora tag da stigne,ne znam.... Možda nisi video u papirima...registracija se radi po dobijanju TAG-a. Sad ne možeš da registruješ jer podatke koje si poslao nazad jer ih još nisu obradili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 13, 2023 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam da ne vrsim dopunu dok mi ne stigne Tag,ali ne i da se nw registrujem. Ok,nije zurba,kad stigne... verovatno do subote ,kada krecem put GR,nece ni stici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Jun 14, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan @zemunac72 Customer ID ti pise na vrhu ugovora koji si potpisao, a u VAT br. upisujes jmbg (kao što je upisano na ugovoru) Promenio Jun 14, 2023 član DonToni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosl 1 Napisano Jun 14, 2023 U prolazu, 1 post Motocikl: Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Vodi računa da upišeš isti customer number kao u ugovoru. Ja sam u online obrazac upisao JMBG ali su mi u dokumentu koji sam potpisivao dodali "RS " ispred....isto sam se ubio pokušavajući da se registrujem dok to nisam provalio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 14, 2023 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ahaaa,i meni su dodali RS a nisam to kucao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 14, 2023 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nece definitivno ni jedna varijanta registracije. Kad dodje,dopunicu ga direktno na naplatnoj rampi. Sta da se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dulegolub 46 Napisano Jun 14, 2023 (promenjeno) U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Pri registraciji sam za VAT broj stavio jednu nulu misleći da je to OK jer mi nemamo taj broj. Zatim su me obavestili mejlom da je taj broj obavezan i rekli mi da za VAT broj mogu da im pošaljem broj pasoša ili skeniran pasoš i ja sam ovo prvo uradio. Posle toga su mi poslali ugovor u kome su oni stavili neki neki VAT broj sa prefiksom RS koji nije moj broj pasoša i sa tim brojem sam registrovao nalog za aplikaciju. Eto, možda nekom ovo bude od koristi. EDIT Ipak nisam sad siguran da li sam sa tim brojem registrovao nalog ili sa Costumer ID koji se nalazi na vrhu ugovora kako je @DonTonirekao. A primećujem i da mi je Costumer ID neki broj a VAT koji su oni sami odredili taj broj ali sa dodatim RS i jednim brojem ispred. Promenio Jun 14, 2023 član dulegolub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Jun 14, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, zemunac72 je napisao: Nece definitivno ni jedna varijanta registracije. Kad dodje,dopunicu ga direktno na naplatnoj rampi. Sta da se radi ja sam se registrovao preko kompa, ali mislim da je isto i na telefonu preko aplikacije: Nakon toga ti posalju na meil verifikaciju, i nakon toga (kad im verifikujes svoj meil klikom na link koji ti posalju) otvori ti se strana gde prijavljujes user name (nick) koji želiš, ako je slobodan, i postavljaš lozinku... posle toga se sa tim loguješ na aplikaciju, bilo preko kompa ili telefona. p.s. mislim da sam VAT br. upisivao sa razmakom izmedju RS i jmbg-a Promenio Jun 14, 2023 član DonToni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 777 Napisano Jun 14, 2023 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kad je "VAT" u pitanju pri registraciji morate obavezno da upišete baš kako piše u ugovoru. Znači ide RS pa razmak pa broj (koji ste upisali pri podnošenju zahteva i koji vam piše u ugovoru). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3275 Napisano Jun 15, 2023 (promenjeno) Drug član, 2330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan ... Promenio Jun 15, 2023 član mick Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 16, 2023 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Stigao tag za auto i kartica za motor. U sredu sam poslao potisane papire. Svaka im cast na azurnosti. Mnogi bi mogli da nauce od Grka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jun 16, 2023 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zena je primila paket,sad sam ga otvorio. Ja sam stavio 4 tablice za kola i jednu za motor. Dobio sam 4 taga i karticu. Svaka im cast. Pisao sam im za problem prilikom kreiranja naloga. Odmah su me zvali telefonom. Cela poenta je da nisam stavljao jedan razmak izmedju RS i broja... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3275 Napisano Jun 16, 2023 Drug član, 2330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan I sad se postavlja pitanje kako kod Grka besplatan TAG i slanje u druge zemlje a u našoj ekonomski tigrasto jakoj zemlji TAG 2200 dinara... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Jun 19, 2023 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, iznose za elektronsku uplatu/dopunu prihvataju samo cifre ponuđene pored polja za upis iznosa. Što bi značilo, ako te putarina košta 40,1 evra ili sl., moraš da uplatiš 50 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3275 Napisano Jun 19, 2023 Drug član, 2330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, DonToni je napisao: Hmmm, iznose za elektronsku uplatu/dopunu prihvataju samo cifre ponuđene pored polja za upis iznosa. Što bi značilo, ako te putarina košta 40,1 evra ili sl., moraš da uplatiš 50 evra Ili uplatiš manje. skineš sve sa tag-a pa poslednju platiš klasika. Kod nas je debilana da na naplatnoj rampi moraš da uplatiš 2000 dinara nevezano za visinu putarine u tom trenutku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Jun 19, 2023 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, mick je napisao: Ili uplatiš manje. skineš sve sa tag-a pa poslednju platiš klasika. Kod nas je debilana da na naplatnoj rampi moraš da uplatiš 2000 dinara nevezano za visinu putarine u tom trenutku. Ja imam drugačije iskustvo na naplatnoj stanici na Milošu Velikom kod Obrenovca. Ostao bez dovoljno para na TAG-u i stanem da dopunim jer nije bilo pumpe u pravcu Bgd-a... dam joj 2.000 a ona me pita koliko želim da uplatim... rekao sam joj sve, ali sam shvatio da sam mogao i manje. Ili se samo nismo razumeli, možda je očekivala da želim više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3275 Napisano Jun 19, 2023 Drug član, 2330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, DonToni je napisao: Ja imam drugačije iskustvo na naplatnoj stanici na Milošu Velikom kod Obrenovca. Ostao bez dovoljno para na TAG-u i stanem da dopunim jer nije bilo pumpe u pravcu Bgd-a... dam joj 2.000 a ona me pita koliko želim da uplatim... rekao sam joj sve, ali sam shvatio da sam mogao i manje. Ili se samo nismo razumeli, možda je očekivala da želim više Ne...vrlo verovatno je bila ljubazna ili kao po običaju nije znala. Ne možeš ispod 2000 da uplatiš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 777 Napisano Jun 19, 2023 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ne koristim naš TAG još uvek ali koliko sam ja razumeo u okviru Open Balkan projekta TAG možeš vezati za platnu karticu i ne uplaćuješ ništa nego ti skida sa računa iznos putarine pri svakom prolasku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3275 Napisano Jun 19, 2023 Drug član, 2330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, ekozelj je napisao: Ne koristim naš TAG još uvek ali koliko sam ja razumeo u okviru Open Balkan projekta TAG možeš vezati za platnu karticu i ne uplaćuješ ništa nego ti skida sa računa iznos putarine pri svakom prolasku. Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1070 Napisano Jun 19, 2023 Drug član, 556 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne koristim naš TAG još uvek ali koliko sam ja razumeo u okviru Open Balkan projekta TAG možeš vezati za platnu karticu i ne uplaćuješ ništa nego ti skida sa računa iznos putarine pri svakom prolasku.Koristim ovo već dve godine. Skidaju jednom ili dva puta mesečno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 777 Napisano Jun 19, 2023 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Koristim ovo već dve godine. Skidaju jednom ili dva puta mesečno.Super, suština je da u svakom slučaju ne moraš unapred da uplaćuješ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Jun 24, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan U GR zbog izbora ne naplaćuju putarinu ovaj vikend. Samo se prolazi kroz rampe, ne skidaju ništa. Srećom nisam mnogo uplatio na TAG. Prosao sam danas do Peloponeza sa potrošenih samo par eura (koje sam potrošio kad sam se prosli vikend spustio do Olimpske regije). Promenio Jun 24, 2023 član DonToni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 261 Napisano Jul 11, 2023 U prolazu, 73 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da se neko ne iznenadi ako porucuje tag sad, nakon nedelju dana me jos niko nije kontaktirao. Pozvao sam korisnicki, prva operaterka mi je na pomen engleskog spustila slusalicu, pozvao opet, druga je znala engleski. Veliki broj aplikacija, guzva im je, itd. Ocekivao sam da ce 15 dana pred put biti dovoljno imajuci u obzir prethodna iskustva, al izgleda da nece biti (to su mi i oni rekli). Dobra stvar je sto svakako ne salju uredjaj pre potpisivanja ugovora, pa postoji opcija i da ga preuzmem dok sam na odmoru u gr, ne mora obavezno da ide na navedenu adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4211 Napisano Jul 11, 2023 Nemanja Stojanović, 1417 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se malo zeznuo nisam gledao cene putarina i uplatio 20€. Došli na more, pogledao na aplikaciji koliko ima - 18.29€ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...