Don_Kihot 415 Napisano Mart 21 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Prve dve registracije nema tehničkog.Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5647 Napisano Mart 22 Ne silazi, 4974 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Don_Kihot je napisao: Prve dve registracije nema tehničkog. Sent from my SM-S918B using Tapatalk Pod uslovom da je motocikl tipa 2024. godište. Naš glupi zakon tumači da ako je motocikl npr. proizveden 2022. godine, a kupi se u 2025. godini, onda mora na tehnički jer je prošlo 2 godine od kako je "nov". Uzaludno su se uvoznici bunili, čak išli i na raspravu u Ljermontovu, bilo je baš dramatično u više navrata i opet ništa. Doduše, dešavalo se i da samo odnesu papire na tehnički i da registruju motocikle koji su preko 2 godine "stari". Opet se sve svodi da li će neko to da previdi u papirima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 361 Napisano Mart 22 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Jovan Ristic said: Opet se sve svodi da li će neko to da previdi u papirima. Pre par dana pitao na tehničkom za to, kažu idi u MUP probaj, ako ne prođe, dođi da uradimo tehnički.. Kupio ženi skuter u nov. 2023, prva registracija mart 2024, prošlo i sad u martu 2025. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5647 Napisano Mart 22 Ne silazi, 4974 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Robi je napisao: Pre par dana pitao na tehničkom za to, kažu idi u MUP probaj, ako ne prođe, dođi da uradimo tehnički.. Kupio ženi skuter u nov. 2023, prva registracija mart 2024, prošlo i sad u martu 2025. Taman je uhvatilo 2 godine po svim parametrima. Izuzetno glupo im je pravilo koje su uveli, ali se uvoznici bore za to da se izbore da bude kako bi trebalo. Opet, sa druge strane tretiraju za novo vozilo koje je npr. kupljeno u inostranstvo i voženo do unutar 6 meseci od prve registracije preko, bez obzira što je već voženo i može da ima solidan broj kilometara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11015 Napisano Mart 24 Drug član, 1118 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi stigle zaštitne folije sa Aliexpres-a za displej. Leglo savršeno pa se i ne vidi da je zalepljeno. Preporučio bi svakome da zalepi jer displej se izgleda lako grebe i već sam imao sitne tragove od brisanja prašine. https://www.aliexpress.com/item/1005007716210106.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.10.45e01802QHIqLR Još čekam da stigne aluminijumski štitnik posude kočione tečnosti. https://www.aliexpress.com/item/1005007801002890.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.4.45e01802QHIqLR#nav-specification 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11015 Napisano April 2 Drug član, 1118 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Stigao konačno i štitnik posude. Urađen kvalitetno i lepo legao.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano April 2 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 11. 2024. at 20:51, markokove je napisao: Naime, vozio sam CFmoto NK300 skoro 3 godine I vise nego dovoljan broj godina da ocenis, zato bih te zamolio da kazes koju rec, da li je ok motocikl i dr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markokove 35 Napisano Četvrtak u 10:40 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 DSX, CF moto NK 300 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, vlad77 je napisao: I vise nego dovoljan broj godina da ocenis, zato bih te zamolio da kazes koju rec, da li je ok motocikl i dr. Pozdrav. Ako me pitaš za CF moto NK 300, šta znam, nije loš za početnike. Lako se vozi, pretežno je za grad, lepo povuče, malo troši. Preporuka za početak. Jedino što nije za duže vožnje. Mana jer je crkla vodena pumpa posle 500 km, neka fabrička greška, zamenjeno u garanciji. 2 puta su mi štelovali gas, sajla se razvukla, imao veliki luft. Sve to sredio ovlašćeni servis, pozdrav za Fiću točak, on mi je i rekao da pogledam Voge. Ako me pitaš za Voge, nemam pojma, baš nisam stigao da ga vozim, prešao 150-200 km. Vreme me ubi. Jedva čekam proleće . Nadam se da sam pomogao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 109 Napisano Četvrtak u 12:42 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj 2 puta su mi štelovali gas, sajla se razvukla, imao veliki luft. Sve to sredio ovlašćeni servis, Sa motorom se dobije user manual (korisničko uputstvo) i u njemu je napisano sve što se tiče periodične provjere i namještanja što proizvođač očekuje od korisnika da radi sam - od dotezanje sajli gasa ili kvačila, pravilan pritisak u gumama, periodična provjera razine ulja itd.. Sve je to opisano u user manualu koji dođe uz svaki motor (service manual je nešto drugo). Naše je pravo, obaveza i odgovornost da proizvod održavamo kako je proizvođač preporučio da bi nam garancija vrijedila. Međutim, dileri su nas, iz tko zna kojeg razloga , naplašili da za svaku, da prostite, pizdariju mora ovlašteni servis svojom zlatnom rukom podesiti inače ode garancija. To je takva glupost zbog koje serviseri i jesu posljedično opterećeni trivijalnostima i nemaju vremena da se u miru posvete konkretnim stvarima, pa žure, rade površno itd. U današnje vrijeme interneta, youtuba, foruma nema opravdanja za neznanje. User manual u ruke i čitat. Nema straha. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markokove 35 Napisano Četvrtak u 17:00 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 DSX, CF moto NK 300 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, balinjera je napisao: Sa motorom se dobije user manual (korisničko uputstvo) i u njemu je napisano sve što se tiče periodične provjere i namještanja što proizvođač očekuje od korisnika da radi sam - od dotezanje sajli gasa ili kvačila, pravilan pritisak u gumama, periodična provjera razine ulja itd.. Sve je to opisano u user manualu koji dođe uz svaki motor (service manual je nešto drugo). Naše je pravo, obaveza i odgovornost da proizvod održavamo kako je proizvođač preporučio da bi nam garancija vrijedila. Međutim, dileri su nas, iz tko zna kojeg razloga , naplašili da za svaku, da prostite, pizdariju mora ovlašteni servis svojom zlatnom rukom podesiti inače ode garancija. To je takva glupost zbog koje serviseri i jesu posljedično opterećeni trivijalnostima i nemaju vremena da se u miru posvete konkretnim stvarima, pa žure, rade površno itd. U današnje vrijeme interneta, youtuba, foruma nema opravdanja za neznanje. User manual u ruke i čitat. Nema straha. Iskreno, nisam se bavio time, sticajem okolnosti sam bio baš kad mi je bio redovan servis. Drugi put kad sam u prolazu, to mi nije ni naplatio, realno nisam imao potrebe da se prljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Četvrtak u 17:02 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, markokove je napisao: Pozdrav. Ako me pitaš za CF moto NK 300, šta znam, nije loš za početnike. Lako se vozi, pretežno je za grad, lepo povuče, malo troši. Preporuka za početak. Jedino što nije za duže vožnje. Mana jer je crkla vodena pumpa posle 500 km, neka fabrička greška, zamenjeno u garanciji. 2 puta su mi štelovali gas, sajla se razvukla, imao veliki luft. Sve to sredio ovlašćeni servis, pozdrav za Fiću točak, on mi je i rekao da pogledam Voge. Ako me pitaš za Voge, nemam pojma, baš nisam stigao da ga vozim, prešao 150-200 km. Vreme me ubi. Jedva čekam proleće . Nadam se da sam pomogao Pomogao si mi. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markokove 35 Napisano Četvrtak u 17:11 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 DSX, CF moto NK 300 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, vlad77 je napisao: Pomogao si mi. Hvala. Nisam baš ja iskusan, samo mator (40 godina) . Ali, sve što znam ću rado da podelim. Ako neko ima preporuku za kofer, možda i neki kineski kockasti, 55L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 415 Napisano Petak u 06:14 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao LS2 od 65l, i zamenio ga za Shad SH48. Uzeo sam i bočne Shad, i nosače naravno. Apsolutna preporuka za Shad...Odličan kofer, i visina (zapremina) se šteluje u tri nivoa. Lepše stoji na motoru od kockastog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KKristijan 34 Napisano Petak u 18:01 U prolazu, 31 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Suzuki V-Strom 1000. Prethodni motori: XJ6 <- NC700s <- Nexus <- Tomos Bullet Prijavi odgovor kao problematičan ja imam shad sh58x. odlican kofer. max je 58L, a moze i da se smanji, ima 3 nivoa zapremine pa koristis koliko ti treba. kad je na 58L lagano stanu dve kacige u njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 415 Napisano Petak u 18:51 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam 58, sad vidim da sam napisao 48. Sent from my SM-S918B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale88 73 Napisano Subota u 00:01 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Don_Kihot je napisao: Ja sam imao LS2 od 65l, i zamenio ga za Shad SH48. Uzeo sam i bočne Shad, i nosače naravno. Apsolutna preporuka za Shad...Odličan kofer, i visina (zapremina) se šteluje u tri nivoa. Lepše stoji na motoru od kockastog. Daj neku sliku ja planiram da uzmem veci mozda pa mi je Shad 58 zanimljiv samo ne znam kako stoji na motoru… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 415 Napisano Subota u 06:02 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je na maxSent from my SM-S918B using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...