Milos81 78 Napisano Petak u 20:37 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, markokove je napisao: Pozdrav, da napišem i ja iskustvo i mišljenje posle oko 1200 km. Uradio sam servis (Ostružnica, ATV servis). Brzo zakazao, sve bilo ok. Ukupno 12,000 (mislim da je IPON ulje i čini mi se da su kvalitetni materijali). Napomenuo sam mu da nisam čistio i podmazivao lanac, to su isto uradili. Međutim, mislim da se baš čuje, da nekako zveči i na manjim i većim obrtajima (prešao malo posle tog podmazivanja). Planiram da vidim u servisu da li je do lanca, da li mora drugi. Vidim na forumu da je većina menjala. Nisam zahtevan vozač, trenutno sam zbog nedovoljnog vremena 99% kroz grad vozio. Utisci vožnje su ok, meni ima dovoljno snage za potrebe, možda ću za godinu dana misliti drugačije ali videćemo kad izađemo van grada. Dakle, lepo se vozi, ok iskustvo. Da li je neko menjao auspuh ili skidao katalizatore jer mislim da bi trebalo malo to čačnuti . Lanac i auspuh su mi trenutno u planu da sredim. cek jel si na 1.2k km ili na 12k km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex989 3 Napisano juče u 09:55 U prolazu, 2 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Voge ds525x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, markokove je napisao: Pozdrav, da napišem i ja iskustvo i mišljenje posle oko 1200 km. Uradio sam servis (Ostružnica, ATV servis). Brzo zakazao, sve bilo ok. Ukupno 12,000 (mislim da je IPON ulje i čini mi se da su kvalitetni materijali). Napomenuo sam mu da nisam čistio i podmazivao lanac, to su isto uradili. Međutim, mislim da se baš čuje, da nekako zveči i na manjim i većim obrtajima (prešao malo posle tog podmazivanja). Planiram da vidim u servisu da li je do lanca, da li mora drugi. Vidim na forumu da je većina menjala. Nisam zahtevan vozač, trenutno sam zbog nedovoljnog vremena 99% kroz grad vozio. Utisci vožnje su ok, meni ima dovoljno snage za potrebe, možda ću za godinu dana misliti drugačije ali videćemo kad izađemo van grada. Dakle, lepo se vozi, ok iskustvo. Da li je neko menjao auspuh ili skidao katalizatore jer mislim da bi trebalo malo to čačnuti . Lanac i auspuh su mi trenutno u planu da sredim. Ja sam lanac prvi put dotegao na 800 km, pre nego što sam uradio prvi servis. Kasnije sam ga opet dotegnao na 1500 km. Čišćenje i podmazivanje radim na nekih 400 km i tada proverim da li je lančanik na točku možda popustio jer sam video da su se neki žalili na to sa prvom serijom motora. Što se tiče buke proveri šrafove od crash bara da li su dotegnuti lepo. Meni se čulo kao neko "zvečanje metala" čim pređem 5000 obrtaja. Bukvalno sam sve šrafove po malo dotegao i na kraju sam našao da je uzrok šraf koji spaja levu i desnu stranu crash bara. Ili crash bar sam po sebi zveči ali dotezanje tog šrafa mi je rešilo problem. Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markokove 36 Napisano pre 23 sati (promenjeno) U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 DSX, CF moto NK 300 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Alex989 je napisao: Ja sam lanac prvi put dotegao na 800 km, pre nego što sam uradio prvi servis. Kasnije sam ga opet dotegnao na 1500 km. Čišćenje i podmazivanje radim na nekih 400 km i tada proverim da li je lančanik na točku možda popustio jer sam video da su se neki žalili na to sa prvom serijom motora. Što se tiče buke proveri šrafove od crash bara da li su dotegnuti lepo. Meni se čulo kao neko "zvečanje metala" čim pređem 5000 obrtaja. Bukvalno sam sve šrafove po malo dotegao i na kraju sam našao da je uzrok šraf koji spaja levu i desnu stranu crash bara. Ili crash bar sam po sebi zveči ali dotezanje tog šrafa mi je rešilo problem. Pozdrav! Hvala za savet, provericu te srafove i crash bar. Moguće da je to problem, tačno na tim obrtajima mi se čini da i meni počne kao da krči. Ne znam šta su tačno radili u servisu, da li su dotezali, jedan kolega kaže da mu se čini da je malo labav. Prvo da vidim da li će rešiti dotezanje šrafova a onda ću videti opet za lanac i lančanik. Odgovor za prethodnog je da sam prešao samo 1200 km, ne 12000 (12000 dinara je koštao servis - ruke i delovi) Promenio pre 23 sati član markokove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...