Rider000 1313 Napisano Decembar 3 Drug član, 858 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan 3 katalizatora... Koje gusenje agregata zarad postizanja euro norme... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi dobro da svi mi koji smo narucili svoj primerak ( i koji ga ocekujemo u Januaru 2025 ), zamolimo Deda Mraza da i kod nas stignu ovi komadi sa novom instrument tablom i modernijim, osvetljenim prekidacima, sobzirom da su u Grckoj vec isporucena min. 2 primerka za 2025 g. ( valjda, kolko sam ja razumeo - od septembra rade model za 2025 ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markokove 19 Napisano pre 5 sati (promenjeno) U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF moto NK 300 (prodat), Voge 525 DSX (rezervisan) Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo bi. Možda da pitamo u A&V Nautica ako znaju da li je to primerak za 2025 ili stari model. Promenio pre 1 sat član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9713 Napisano pre 5 sati Drug član, 1020 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da primerak koji sam kaparisao je bio već ovde u BG jer je prodavac proveravao da li ima u magacinu u toj boji sad da li je model za 2025 videću kad stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Moj prodavac je proveravao kod uvoznika za Evropu ( ili za region ) posto sam ga gnjavio za cene nekih rezervnih komponenti ( npr. led far kompletan ) a i nema mi logike da su bec u SRB. u nekom magacinu, pa da se ipak ceka dva meseca - predvidjeno cekanje u mom slucaju. Promenio pre 1 sat član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan A i godiste na fakturi i carinskoj deklaraciji ce biti 2025 - imao sam jos dosta podpitanja ( spremnih na A4 formatu, obostrano na kojima sam insistirao na precizne odgovore , cak je neke stavke mejlom proveravao, mislim kod uvoznika za region Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...