alexanto 10079 Napisano Sreda u 10:51 BJB Maxi Scooter Club, 6629 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Teshko da je to kako treba 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 97 Napisano Sreda u 11:01 (promenjeno) U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan I meni tako deluje. Sada nešto gledm fotku čini mi se da ima zub da se zakači. Proveriću kasnije. EDIT: Ne, tako stoji, čak i ne vidim da je išta oštećeno. Nosač ćopave je ram, samo ćopava može da se skine Promenio Sreda u 13:45 član Teshko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nijestefan 2 Napisano Četvrtak u 09:56 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Generalno, nogara na Reliju nije najbolje postavljena. Mene nervira sto mi se peta vrlo cesto osloni na oprugu nogare u stojecem polozaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2441 Napisano Četvrtak u 10:00 Drug član, 1074 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Teshko je napisao: I meni tako deluje. Sada nešto gledm fotku čini mi se da ima zub da se zakači. Proveriću kasnije. EDIT: Ne, tako stoji, čak i ne vidim da je išta oštećeno. Nosač ćopave je ram, samo ćopava može da se skine Ćopava na Voge 300 rally nije dovoljno jaka. Ja sam moju iskrivio u transportu na prikolici. Srećom, brener i stega mogu popraviti stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2965 Napisano Četvrtak u 14:30 (promenjeno) Andragog, 5539 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Ono, stanes na fuzaster i popnes se na motor koji je na copavoj, vise ne ide Promenio Četvrtak u 17:25 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 97 Napisano Petak u 10:36 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Juče ujutru slikao kako se iskrivila: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 97 Napisano Petak u 10:41 (promenjeno) U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan U sitne sate noćas kada sam silazio sa motora i 20 kg u koferu: EDIT: zvao ATV & Nautica, imaju ćopavu na stanju, 1700 din. Skinuo iskrivljenu, odvezao se tamo i zamenio na licu mesta (kjuč 14, 16 i imbus 5). Gotovo. Saću je pazim. Promenio Petak u 17:16 član Teshko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2965 Napisano Petak u 19:52 Andragog, 5539 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, daj dva komada, idem na dalek put ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 922 Napisano Petak u 19:59 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori / GL500 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Teshko said: U sitne sate noćas kada sam silazio sa motora i 20 kg u koferu: EDIT: zvao ATV & Nautica, imaju ćopavu na stanju, 1700 din. Skinuo iskrivljenu, odvezao se tamo i zamenio na licu mesta (kjuč 14, 16 i imbus 5). Gotovo. Saću je pazim. Jedno glupo pitanje, zar to ne treba u garanciji da rese? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 573 Napisano Petak u 20:08 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi se malo udubio, šokirao bi se šta sve me spada "pod garanciju".. i to generalno, ne samo za "kineze" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 241 Napisano Nedelja u 13:24 Svrati ponekad, 188 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan On 1/30/2026 at 11:41 AM, Teshko said: U sitne sate noćas kada sam silazio sa motora i 20 kg u koferu: EDIT: zvao ATV & Nautica, imaju ćopavu na stanju, 1700 din. Skinuo iskrivljenu, odvezao se tamo i zamenio na licu mesta (kjuč 14, 16 i imbus 5). Gotovo. Saću je pazim. @Teshko ,moraš nick da promeniš u neki lakši Evo i ja mog isterao iz garaže da dodam gornji deo skidplate i malo da ga upalim ,,,ali akumulator jedva krenuo da vergla i neslavno izdahnuo. Sad nešto gledam po YT šta sve treba da poskidam da bi ga dopunio, Da li neko ima neki brz savet ili da krenem redom? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki232 1 Napisano pre 19 sati U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: Voge reli 300 Prijavi odgovor kao problematičan Poz ljudi,nov na forumu nov u enduro svetu Miloš iz Nisa ,vozio Zontes 125 D odlicna priča za grad ,skontam da nisam za skuter i uzeo Voge 300 reli crno žut ,malo da otopli pa krećem u vožnje i učenje iste . Ako imate neki savet za početnika kako šta itd dobro bi došlo … Hvala u svakom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3245 Napisano pre 16 sati BJB Maxi Scooter Club, 1068 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi proširenje ćopave, proveravaj pritisak u gumama, da ima ulja i antifriza, i na kraj sveta 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 241 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 188 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko dopunjavao akumulator na makini i ako jeste kako je prošlo? Ovaj moj sam pokušao sa lidlovim ULGD 5.0 E4 Ultimate, prepozna ga, pokaže da je na 25% ,krene da ga puni i posle nekih 30-ak min prijavi da je pun? Međutim stanje je i dalje isto,,zavergla 2,3 puta i ne upali.. nisam probao punjač na nekom drugom pa ne znam da li je do njega ili do akumulatora...inače napon pokazuje po punjenju 12.9 V. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15034 Napisano pre 2 sati Drug član, 1855 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Punjenje mora znatno duže da traje ako je aku ispražnjen a ispravan, ceo dan. Pametni punjač postepeno diže napon na displeju sve do 14,4 V (14,8) i onda prestaje sa dopunjavanjem i pokazuje nešto oko 13 V... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 241 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 188 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, bajker71 said: Punjenje mora znatno duže da traje ako je aku ispražnjen a ispravan, ceo dan. Pametni punjač postepeno diže napon na displeju sve do 14,4 V (14,8) i onda prestaje sa dopunjavanjem i pokazuje nešto oko 13 V... Da da,jasno,,,medjutim ovaj je prestao sa punjenjem posle 30 min i posle 24 neprekidna sata na punjaču ništa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...