Zarkela 2512 Napisano Jul 3 Drug član, 1529 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Posle dve tri godine ukines model zanimljivo. Pa sta bi sa tim da je to Suzuki agregat i da je projekat na duge staze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smokealot 22 Napisano juče u 12:36 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Fort 4.0 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, Malo da podelim sa vama iskustva. ni nakon 25 dana nemam info o vrsti kvara niti o datumu dostave dela(agregat). Imam uredno potpisanu potvrdu o reklamaciji sa datumom 16.06. i pisanu izjavu da je odgovor na reklamaciju pozitivan. Na moje zahteve na mejl, nisam dobio niti jedan odgovor o konkretnim pitanjema. -Šta je bio uzrok kvara i koje je kvar -Datum isporuke agregata -Datum očekivane popravke i preuzimanje motora. Na moje pitanje da li imam prava na zamenu motora (novog motora) ili na povrat novca ako se reklamacija ne reši u zakonski propisanom roku, nisam dobio odgovor. Danas je 26 dan i u prepisaku sam dodao kontakte proizvođača QJ Motors: warranty@qjmotor.co.uk rmi@qjmotor.com qjmt@qjmotor.com 26.07. ističe zakonski rok od 30 dana pa ćemo videti šta i kako dalje. Pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17557 Napisano juče u 13:39 Integrisan, 8680 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa inspekcija, šta drugo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2296 Napisano juče u 14:02 (promenjeno) Drug član, 1624 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Kao što na onoj temi rekoh, neće to napismeno reći sigurno. Možda usmeno dobiješ neku info. Mislim da će se rešiti to u tvoju korist samo ti želim da to bude što pre. Promenio juče u 14:12 član Bojan_Jgd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24383 Napisano juče u 14:28 Integrisan, 7899 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Inspekcija za : Na moje pitanje da li imam prava na zamenu motora (novog motora) ili na povrat novca ako se reklamacija ne reši u zakonski propisanom roku, nisam dobio odgovor. Ako imas advokata super. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7300 Napisano juče u 16:25 (promenjeno) Ne silazi, 5241 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Smokealot imaš i nekoliko organizacija za zaštitu prava potrošača, koje mogu pomoći i pogurati stvar i besplatno, bez skupih advokata. Za region Šumadije je to https://www.opk.rs/ na pr. Možeš im se obratiti za savet. Promenio pre 21 sati član boza_kg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...