BaneVuk58 7651 Napisano Jul 30, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, severian je napisao: Hoćemo kamp 5. na 6.8.? Ako ima bar 3 sigurna, otvaramo temu Evo treći sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jul 30, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, severian je napisao: Hoćemo kamp 5. na 6.8.? Ako ima bar 3 sigurna, otvaramo temu Ima nas 2.5, otvori ti ipak temu da bude vidljivije, ovo ne otvaraju bas svi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16903 Napisano Jul 30, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, lalajko je napisao: Ima nas 2.5, otvori ti ipak temu da bude vidljivije, ovo ne otvaraju bas svi. Ukoliko se odloži za nedelju dana (12.-13.) sigurno dolazim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jul 30, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, zika56 je napisao: Ukoliko se odloži za nedelju dana (12.-13.) sigurno dolazim. Podrzavam predlog, taman bi palo odmah posle penzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16876 Napisano Jul 30, 2023 Integrisan, 8294 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Jul 30, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Džim Džarmuš said: Ja baš gledam da uzmem na istom mestu hamok,ali model za jednu osobu. Koristicu je samo ja,i kuburim kao i svi sa mestom u motoru. Šta misliš da li je bolje ipak tu kao tvoju uzeti zbog nosivosti hamoka i komfora korisnika (191cm,95kg)? fala Imam i hammock za jednu i za dve osobe, i od kad sam uzeo ovu za dve, nisam seo ponovo u onu za jednu A od mesta na motoru imam samo "frunk" od 22L na motoru i ako baš zatreba vežem i ranac na rep. Nije tolika razlika u spakovanoj veličini kolika je u upotrebnoj vrednosti kao i lakoći montiranja. Uz ovu braon dobiješ dva velika strapa za oko drveta, parakord sa "stepenicama" i dva karabinjera. Ako hoćeš svrati pre ove kamp akcije, pogledaj oba, ponesi jedan pa testiraj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2520 Napisano Jul 30, 2023 Drug član, 1071 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ti detalji su mi trebali za kompletnu sliku.Uzeću model za "dvoje".Danke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3050 Napisano Jul 30, 2023 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Možda nekome bude zanimljivo, pazario sam u Metrou konzervu sa gel alkoholom za podgrevanje. Mislim da je bilo oko 150 din. Veličine je konzerve mesnog nareska. Navodno gori 3 sata, može više puta da se koristi. Plamen je onako... mogao bi da skuva kafu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Jul 30, 2023 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo, koliko kosta ta konzerva?Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano Jul 30, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo, koliko kosta ta konzerva?Послато са Redmi Note 8 помоћу ТапатокаStavi naočare Inače to da drži jela podgrejana u diševima.Bane loneridersa osmehom i stolicom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Jul 30, 2023 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, preletio sam Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano Jul 30, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Bigor je napisao: Aha, preletio sam Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Jesi li se zaplunuo za ovo kampovanje 12.08??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Jul 30, 2023 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost ne mogu, bice jos prilikeПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano Avgust 2, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Natkrivka (tarp na eng.) iz Decatlona kao veranda ispred šatora ili šator ispod nje. Već sam postavio slike sa ceradom iz Uradi Sam....e sad malo fensi ....firma bate. Ide sa jednim parom šipki.Bane loneridersa osmehom i stolicom 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Avgust 2, 2023 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Nema bolje stvari na moru od te tende. Evo ja da se pohvalim ulovom. Katadyn Combi. Jedan od najboljih filtera za vodu. Nekoriscen, za svega dve crvene. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Avgust 2, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Istu smo koristili na moru, ali mi je delovalo da nam treba veća. Postoji i XL, al ne kod nas. Ranije nekad sam imao belu (fresh), dao kumu, nikad dobio nazad. Ovu kupio bez gledanja, mislio da je ta, al cvrc, plava. Sada mi pokriva motor, zakačena na dva mesta u natkriveni zid, i samo leži preko. Mnogo mi lakše i brže nego navlačenje cirade. I čistije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16876 Napisano Avgust 2, 2023 Integrisan, 8294 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baksuzu, pusti kuče na podlogu, di će ti duša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Avgust 3, 2023 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 3. 2023. at 13:36, Forsberg je napisao: Moram da primetim da nikad nisam nosio stolicu na kampovanje, ali mi je uvek zafalila. Da ne moraš, ako hoćeš da sedneš, da sediš i viriš iz šatora. Tako da razmišljam o tronožcu kao nekom rešenju koje ne zauzima veliki prostor, a može dobro da dođe za prvu pomoć. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Avgust 3, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Sveta 5. je napisao: Ja ću najverovatnije takvu da ponesem ako dolazim idućeg vikenda, bolje nego ona metarska, posle mi samo fali tabla za vangabaritni prevoz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Avgust 3, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan U nuždi može i da se izvadi leđni protektor i sedne na njega. Posle samo prebrišete i vratite, svakako bolje nego u šatoru da se sedi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4490 Napisano Avgust 3, 2023 Drug član, 968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, Sveta 5. said: On 5/15/2023 at 1:03 PM, Forsberg said: Prevarili ste i mene, poručio sam ovu (jer je u Dekatlonu trenutno nema). Po veličini, trebalo bi da stane u Louis nepropusnu torbu gde planiram i šator, dušek i vreću, pa sam u fazonu da sve za kamp nosim u njoj. Javljam kad je dobijem kakva je. Ne znam da li sam raportirao, ali došao sam do ove stolice pre puta u Tursku. Odlična je, ali sam je džabe nosio, koristio sam je maksimum 3 puta. Super je što mi stvarno stane u torbu pored ostalih kamp drangulija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Avgust 3, 2023 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 7. 2023. at 18:02, vidakn je napisao: Proveri šećer u krvi! Sent from my SM-A705FN using Tapatalk VODA VODA... mala flasica "gospodin" staje lepo (osim ako nisi posebno nadaren) a ima i zatvarac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano Avgust 3, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću najverovatnije takvu da ponesem ako dolazim idućeg vikenda, bolje nego ona metarska, posle mi samo fali tabla za vangabaritni prevoz. Auuuuuu bre s kim ja idem na kampovanje ccccc Bane loneridersa osmehom i stolicom 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4566 Napisano Avgust 3, 2023 Drug član, 1171 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, BaneVuk58 je napisao: Auuuuuu bre s kim ja idem na kampovanje ccccc Bane lonerider sa osmehom i stolicom Nemoj dva puta da kažeš. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano Avgust 3, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Alexandra995 je napisao: Nemoj dva puta da kažeš. Toooooo nismo seka Perse 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...