N.F.S. 21603 Napisano Januar 10 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Organska kada se spali ona ne koci, rucica ostane tvrda... Nekako se zapolira, ispusti neki dim i to je to. Kocnice ostane mozda 30% (snage) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Januar 10 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I da, nisu sve sinter iste! Razlicita granulacija metala u drugacijoj ferodi, tako da ima onih sa mesinganim sponom u crnoj ferodi (sbs), trw siva feroda gusani spon.... Od svih probanih a da bude univerzalno ebc stipa svuda! Kao baba za obraz P.S. Ja sam kombinovao i isprobavao, ima gde ooosetno bolje bude (a ceo kocioni sklop ostao isti) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Januar 10 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bice to sve dobro samo da se krene voziti. Nov sam u svemu pa slušam sta i kako. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Januar 10 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... i ja sam brzopleto uleteo bez citanja prethodnih postova, ovo je onako uopsteno, moje iskustvo. Sve moze, datiram iz vremena kada plocice (bar meni) nisu bile dostupne, lepili smo ferodu za motor od 270 kg i 136konja (cbr 1000f), nekada "majstor" ubode, nekada te izda kada ti baaas treba (kocnica). Svi ovi motori sada koce vrhunski, da vidis kako jedan gs1000g putuje kao brod a ti na kocenju, ide, ide... ...ideeee Gledaj cime sam se zaustavljao, po jedan kocioni klip i lepljene plocice Ovo je pre 24 godine, motor od preko 300kg. Kakve krsine, bilo ne vratilo se nikada! Citam karburatori su super, ciklistika ovih relikvija super! Hahahhaaa... Sou! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Januar 10 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Premotao si sve do detinjstva u dve sec Ovo moje je umiljato, nadam se da necu uspeti da ih pregrejem a do tada treba dosta vezbe i ucenja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano Januar 10 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Januar 14 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Stavio, sad sam miran, sad malo da guram po garazi da nalegnu Ne znam koliko su fabricke plocice debele, sad su na 9mm 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano Januar 14 Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/10/2024 at 8:38 PM, N.F.S. said: karburatori su super, ciklistika ovih relikvija super! Hahahhaaa... Sou! Ali zato prelep dizajn! Rado bih posedovao ovakav jedan kada sam u retro raspoloženju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Januar 28 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jedva nadjoh temu, mogli bi je urednici/admini prebaciti na odgovarajuce mesto! U nastavku saljem proceduru za ugr. USB uticnice 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Januar 29 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis koliko W daje OEM utičnica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Januar 29 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi znao, svakako dovoljno za to što je namenjena. Ako misliš nakaciti el. pumpu za gume..... nemoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Januar 29 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim, nego koliko će brzo da puni telefon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Januar 30 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Aha to te zanima, jacina A za punjenje.....nem pojma. Ima USB sa čitačem da se kupi, bocnes i ispiše na ekrance podatak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Januar 30 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Usb bi i ja koristio za telefon, mozda nekad navigacija al to ko zna kad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Februar 4 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles makina treba udenuti podizac vizira i kormana, grej. ruku, usb uticnicu, nap. za navi i tpms za pretisak nosaci za maglenci nisu adekvatni ovom kacenju, tuku vise u stranu desni odmaknuti jer kaci o stitnik amorta/cizmu kad je zakrenut korman i gekne se u rupu instalaciju prebaciti sa druge strane uz oem kvalitet plastike.... bolje da sutim bockano, nesto je trazeno usb ide u donjem delu ostaje mogucnost oem ugradti ....mozda....nekad kabal mi bode oci, nije dobro da nosi teret instalacije prebacujem ga na donje kacenje Koso grejaci sledeci skinuti prsten na rucki gasa kako bi grejac prisao blize prekidacima pre snopljena instalacije treba korman podici koji malko stoji udesno sinisa centrisi sinisa bez ikakvih problema po instalaciju, sajlu kvacila il koc. creva staje podizac sad se moze usnopiti instalacija iskoristiti oem nosace zatim provlacenje dzek nap. navigacija pored oem dzekova druga strana ubaciti federke bolje ce drzati klik i gotovo vizir max u vis 5 nivoa grejanja ima ako se ne varam fercera jos mazalica podmazivaca da se namesti i makina spremna 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Februar 5 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Satelis said: @Skittles makina Večita dilema, nikad se niko složiti neće na koju stranu koferi idu Kao novčanica od 2000, nekima je zelena, nekima žuta. 11 hours ago, Satelis said: nosaci za maglenci nisu adekvatni ovom kacenju, tuku vise u stranu desni odmaknuti jer kaci o stitnik amorta/cizmu kad je zakrenut korman i gekne se u rupu instalaciju prebaciti sa druge strane uz oem bockano, nesto je trazeno @Arakis 11 hours ago, Satelis said: @Skittles Nije mi se sviđalo kako stoji i navi i ovo za pritisak. Nepotrebni dodatni elementi između uređaja i mesta gde treba da bude. Malo sam to posle prepakovao. Grejači rade super! Distancere sam ja isto ovako montirao, samo meni delovalo da je sajla kvačila onda previše zategnuta, ali ako @Satelis kaže da nije... onda nije Sada još samo da se vozi malo motor! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1248 Napisano Februar 5 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis jel imaš možda servis manual u pdf-u za '21.god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Februar 5 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepo izgleda sa ovim bočnim koferima i bez centralnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12508 Napisano Februar 5 Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski su ti malecki koferi. Ne skidam ih sa motora. Imam i drugi set od 2x40 litra ali to je nepotrebno za solo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Februar 5 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Skittles je napisao: Večita dilema, nikad se niko složiti neće na koju stranu koferi idu Kao novčanica od 2000, nekima je zelena, nekima žuta. Šta znam, meni lepse onako izgleda kad je uži deo napred. Pre 10 sati, SaleKg je napisao: @Satelis jel imaš možda servis manual u pdf-u za '21.god? Nemam, nisam se previše zanimao da ga nabavim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Februar 5 BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam i ja vec u vezi tih givi bocnih. Po meni 'deblji' kraj ide napred a uzi nazad... Da bude kao 'rep' i da 'odvodi' vazduh... Uporedio bi to sa bicikl sprinterima ili klizacima na ledu,uvek imaju nazad onako nazad tanko i izduzeno. Kao lastin rep... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2551 Napisano Februar 5 Drug član, 1501 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam danas iste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3995 Napisano Februar 5 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tako i stoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Februar 5 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Satelis je napisao: Koso grejaci sledeci 5 nivoa grejanja ima ako se ne varam Ја сам те Косо грејаче пре три године наручио из Америке, и монтирао тада на тдм-а. Одличне, поготово у петом моду тј црвена боја, греју као блесаве. Највише ми се свиђало то што си могао само палцем да укључиш и штелујес 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Februar 6 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lično meni Koso je bolji od Oxforda i ako je jeftiniji. Koso, Saito, Daytona možeš raspaliti na max temperaturu bez bojazni da će se sjebati guma na ručicama. Kod Oxforda toga nema, relativno brzo se pohaba, pride najebeš kod ugradnje samo tako (na NC). 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...