milanstp 301 Napisano Jun 24 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Hvala druže moj @Mladen1991 Hocu komšijaaa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Jun 27 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, potrebna mi je pomoc. Kupio sam sinu ER5 pa ga sredjujemo zajedno. Sve smo sredili i ostao nam je jos magnet da se skine i zameni (pukao) Potreban mi je alat za skidanje, pa ako neko ima na prodaju ili zna gde ima da se kupi da mi javi. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 301 Napisano Avgust 31 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Mala budzenja na Kawi Nosac za mob i nosaci za maglenke 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 301 Napisano Octobar 13 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Jos smo u procesu izrade nosaca za kofer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 301 Napisano Octobar 13 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle i maglenke sa alija 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 301 Napisano Octobar 27 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Nosac gotov. @matrixzdeno je uradio profi nosac 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9820 Napisano juče u 08:31 Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Riknula Kawa...šmrc... Juče, prilikom povratka s posla, počela da trokira, radi malo na jedan, pa malo na oba cilindra. Da skratim muku (a muka je proći saobraćajne gužve u Bg-u kad trokira), 99% otišla gumica, O ring na desnoj cevi rashladne tečnosti, jer se pojavile kapi antifriza na desnoj strani glave, na rupici. Prelistao sam temu unazad, vidim da je @Alekre dao mere gumica, 14x18 mm. Ne znam samo da li su pljosnate ili okrugle, i da li neko zna gde bih mogao da nađem u Bg-u, da obe promenim ? Kako mi je sutra slava (a i u petak), pre vikenda nema rasturanja, pa bar da nabavim na vreme... Do tada, sve vožnje se otkazuju, jbga... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9969 Napisano juče u 09:21 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan U Višnjičkoj ulici, ispod "Bele Kuće" na stanici autobusa, ima više lokala a u jednom od njih bilo je da se kupe o-ring gumice svih prečnika i debljina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...