Kilbane 89 Napisano Mart 25 U prolazu, 23 postova Lokacija: Niš Motocikl: Royal Enfield Super Meteor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja recimo nemam problema sa tezinom mog motora. Mislim da je tezi od inteceptora. U pocetku je bilo malo problema sa podizanjem na centralni stender ali navikao sam. Laksi motocikl bi verovatno znacilo vise plasticnih delova. Ja bih rado pristao na vise metala i vecu tezinu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1402 Napisano Mart 25 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan Jel oba dva (SM i iNT) imaju metalne blatobrane? Na SM se malo nize sjedi pa je vjerojatno centar mase mrvicu nizi u odnosu na INT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Mart 25 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @overtone Interceptor ima plastične blatobrane kao i poklopce bočnih panela, a mislim da je i na Super Meteoru sve to takođe od plastike. Na Shotgunu je izgleda sve metalno, ako je verovati Stuartu Filinghamu: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kilbane 89 Napisano Mart 25 U prolazu, 23 postova Lokacija: Niš Motocikl: Royal Enfield Super Meteor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @overtone Na Super Meteoru je gotovo sve od metala. Oba blatobrana su od metala, paneli sa strane su od metala. Gotovo sve sto vidis na njemu je od metala, cak i sve ono na kormanu. Od plastike je jedino onaj stitnik za lanac. kao i zmigavci 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Mart 25 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan @Kilbane kakav je za duze voznje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kilbane 89 Napisano Mart 25 U prolazu, 23 postova Lokacija: Niš Motocikl: Royal Enfield Super Meteor 650 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Ćomi- said: @Kilbane kakav je za duze voznje? Najvise sto sam ja proveo na njemu u toku jednog dana je negde oko 4 sata, uz povremene pauze. Polozaj nogu mi odgovara, sediste je prilicno udobno. Veoma je lak za upravljanje, veoma stabilan, daleko vise od svega sto drugog sto sam vozio i to je nesto sto sam primetio odmah kod prve voznje. Ja sam veoma zadovoljan, mada kao sto rekoh jos uvek nisam imao ture od po 500 ili 600km ali kako ide godisnji servis pa cu morati za BG, verujem da cu uskoro i to probati. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Mart 27 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Svratio danas do salona, imaju Shotgun 650. Ne znam sto ali mene i dalje voze RE motori svojim stilom. Uskoro ce ga registrovati za testiranje, ova boje je i izgleda fenomenalno. Ne deluje bas okretno ali kao smekerski motor je top: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Mart 27 (promenjeno) Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @VladoGrcic Prodaj KTM, kupi Shotgun i registruj se za DGR 2024 da vozimo zajedno u timu Ili bolja varijanta, zadrži KTM i kupi Shotgun Promenio Mart 27 član Urban Rider 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano Mart 27 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, ko još ima samo jedan motor u garaži 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano Mart 27 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Po načinu i visini sedenja mi se više sviđa Shotgun od Super Meteora. Ova maska oko fara je interesantna, neobična. Skidanje sedišta saputnika, i dobiješ mini paktreger je odlična fora! Ipak za nijansu, meni lično, Super Meteor mi je lepši. Čudne izvedbe boja.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Mart 27 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Urban Rider said: @VladoGrcic Prodaj KTM, kupi Shotgun i registruj se za DGR 2024 da vozimo zajedno u timu Ili bolja varijanta, zadrži KTM i kupi Shotgun Ovo za DGR uopste nije losa ideja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano April 2 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na slici ispod je Royal Enfield Classic 350 mog drugara iz Indije. Kupljen je nov 2013-te, trenutno ima oko 123.000 km na satu i još uvek se svakodnevno vozi. Toliko o kvalitetu "indijskih kanti"... 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kilbane 89 Napisano April 2 U prolazu, 23 postova Lokacija: Niš Motocikl: Royal Enfield Super Meteor 650 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Urban Rider said: Na slici ispod je Royal Enfield Classic 350 mog drugara iz Indije. Kupljen je nov 2013-te, trenutno ima oko 123.000 km na satu i još uvek se svakodnevno vozi. Toliko o kvalitetu "indijskih kanti"... Ono što preživi indijske puteve i klimu, preživeće sve ostalo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano April 6 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ne znam gde da stavim pa cu u RE https://www.reddit.com/r/SipsTea/s/a8UgjDhM0y Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano April 6 Ne silazi, 6515 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Cirkus... Najjači mi je onaj sa dvogledom šte se okreće. Kako li se samo nije ispeglao po kolegama... A za RE, svaka čas'... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11003 Napisano April 6 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Da padne i prezivi ovi bi ga ubili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano April 9 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome treba, ostale mi dve nalepnice i dve kapice ventila RE. Sa Aliexpressa. Ne bi da stavljam u oglase jer mislim da nema smisla. Jedna nalepnica ima neki višak delova ali se sredi prilikom lepljenja. Zauzvrat izvršiti neku donaciju ili par SMS poruka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1402 Napisano April 11 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Jun 20 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Jun 20 (promenjeno) Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Naš kolega @Jovan Ristic je kao i uvek dosad odradio sjajan posao i napisao recenziju novog Himalayana 450 nakon testa, koju sam juče imao prilike da pročitam. Royal Enfield Himalayan 450 - Novi agregat za novu avanturu - BJBikers.com BJBIKERS.COM Za ovu godinu Royal Enfield predstavio je potpuno novi Himalayan 450 kojeg su razvili... Jedino što mi bode oči je zvanična izjava Royal Enfielda o uzrocima pucanja ramova u dva odvojena slučaja, koju sam već pročitao i na drugim portalima, pa me zanima vaše mišljenje o istoj. Koliko je realno da ram pukne zbog aftermarket crash barova ili zbog nepravilnog momenta pritezanja zavrtanja? Promenio Jun 20 član Urban Rider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7117 Napisano Jun 20 Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike da vidim kako su ih kačili. Jako velika. A drugo, ljudi često ne shvataju da je "glava" rama verovatno najkompleksniji deo motora za projektovanje što se tiče dinamičkih opterećenja, krakova sila koje ima, elastičnosti/krutosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1211 Napisano Jun 20 (promenjeno) Zainteresovan, 784 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo realno da pukne ram ako se crashbar srafi u nosace motora. Od vibracija/zamora sraf pukne/ispadne, padne sva tezina na gornji deo rama i kvrc. Desavalo se na Hondi CB500X. Ima dosta objava na fb grupi o tome. Promenio Jun 20 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Jun 20 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Daj slike da vidim kako su ih kačili. Jako velika. A drugo, ljudi često ne shvataju da je "glava" rama verovatno najkompleksniji deo motora za projektovanje što se tiče dinamičkih opterećenja, krakova sila koje ima, elastičnosti/krutosti... Nisam nigde dosad naišao na slike pre. Ako nađem, šaljem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1395 Napisano Jul 17 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Royal Enfield nastavlja sa štancovanjem novih motora. Ovog puta je u pitanju roadster model zasnovan na novoj 450 platformi koju deli sa Himalayanom i koji je nazvan Guerrilla 450. Trebalo bi da bude direktni konkurent Triumphovim Speed 400 i Scrambler 400 X modelima. Promo video je ispod. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano Jul 17 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti skremblerčići/roudsterčići sa po 40-ak konjića lep prevoz da budu. Lepo je da ih ima. Zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...