shoyyka 10504 Napisano Februar 4, 2024 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ima vojske, ima... 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18739 Napisano Februar 4, 2024 Integrisan, 8492 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo se vraćali sa (snežnog ) endura, sa Rudnika. Na 4 točka. Kota parking pun k'o oko. Preliva i kod Glumca. U povratku putem, jesu braća i kolege, ali moram da kažem - zgrožen sam vožnjom pojedinih na javnom putu. Ja kao motociklista. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8395 Napisano Februar 5, 2024 Solo Rider, 3214 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam penzioner i jedinac....i vozim se radnim danima.....znači totalno asocijalna osoba 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18739 Napisano Februar 5, 2024 Integrisan, 8492 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem kad voze, već kako voze. Gas na max, veština na min. Inercija ko čamci. Naravno, ne generalizujem, ako čita ovo ekipa na koju mislim će se sama prepoznati. Ono je truba i horor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 26, 2024 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan On 2/5/2024 at 1:15 PM, BaneVuk58 said: Ja sam penzioner i jedinac....i vozim se radnim danima.....znači totalno asocijalna osoba Ohooo, kolega!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8394 Napisano Jun 30, 2024 Ne silazi, 2181 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je jedna grupa momaka iz Jagodine išla do Kote,sa nekim momcima iz grupe se vozimo i družimo.I naravno,uvek ima paljevina,i jedan je danas skoro pa platio ceh.Voli da vozi na jedan točak,i sve što ide pride.Skoro je uzeo GSXr-a 750,pre toga drao jednu Yamahu,proklizao u krivini,i od Suzukija nije ostalo ništa,samo gomila delova.On je kažu i dobro prošao,neznam detalje oko povreda,važno je da je živ.Stalno pokušavam da budem mali glas razuma kad vozim sa njima,izgleda da ne vredi. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 199 Napisano Jul 5, 2024 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vezano za vožnje ka/od Kote 555, vodite računa na vozače koji "seku" krivine i šlepere kojih je sve više na toj deonici...juče od varošice ka Jarmenovcima, Astra karavan UE svaku, ali svaku krivinu je prešla u suprotnu traku, u situacija pri mimoilaženju sa šleperima je bilo na žilet, ali budala i dalje isto vozi....Sent from my moto g54 5G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 799 Napisano Jul 5, 2024 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tako većina vozi automobile u celoj Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3157 Napisano Jul 5, 2024 Drug član, 1852 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Zbog ovakvih treba voziti grtalici i samo udri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6290 Napisano Jul 5, 2024 Drug član, 1405 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan I kad se sretne sa motoviklistom , koji takodje sece krivinu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2673 Napisano Jul 6, 2024 Drug član, 1524 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bude ovo Hüseyin Odabaşı (@huseyin_odabasi) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 174K likes, 3,106 comments - huseyin_odabasi on June 30, 2024: "#reels #viral #takipleş #insta #kesfet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Jul 6, 2024 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Napisaću u ovoj temi, mada sam mogao i u onoj šta vas je obradovalo. Krenem danas na vožnju, nisam imao puno vremena pa reko' da skočim do Rudnika i nazad, pa posle na posao. Negde oko Ljiga naletim na dvojac na motorima, bata vozi Horneta 900, a seka NC 750. "Zakačim" se za njih i odvozasmo do Glumca u grupi. Kako lepo voze njih dvoje, milina za gledati, prava uživancija. Devojka me baš prijatno iznenadila koliko sigurno vozi po krivinama i kako lepo drži tempo, fantazija. Stadoh i ja kod Glumca da im se javim i pohvalim vožnju, baš su mi ulepšali dan i vožnju 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5760 Napisano Jul 6, 2024 Drug član, 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, MaxiS je napisao: Bude ovo Hüseyin Odabaşı (@huseyin_odabasi) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 174K likes, 3,106 comments - huseyin_odabasi on June 30, 2024: "#reels #viral #takipleş #insta #kesfet... Realno ja bi izasao i ako je preziveo...ja bih ga dotukao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5018 Napisano Jul 23, 2024 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 403 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Danas malo da iskoristim dan , pa sam se odlučila da odem do Rajca ( jel se tako kaze ) Provozah se do gore i onda nazad , gde sam naravno skrenula desno ka Rudniku .. Kuku lele ,kuku lele , seku krivine , kamiona koliko hoćeš , rizle a deo gde se put pred Rudnik nastavlja u dve trake je toliko propao da je to baš katastrofa , rupa do rupe , ulegnuća, zavoblovao mi volan ju ju uzas .. U jednoj krivini vozeći baš onako "lepo", ne znam zasto al usporih i evo iznenadjenja .. Eto malo upozorenje za sve, a možda je tako samo radnim danima ... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1150 Napisano Jul 23, 2024 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces lep, brzi krug do Rudnika onda samo nedeljom. Radnim danima, pa i subotom, je ovako kako si opisala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10504 Napisano Jul 24, 2024 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nije tako ranije bilo,valjda sa rastom standarda... Kamiondžije beže od naplate putarina. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Jul 24, 2024 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, ske said: Ako hoces lep, brzi krug do Rudnika onda samo nedeljom. Radnim danima, pa i subotom, je ovako kako si opisala Nedeljom je katastrofa od ''trkaca'' kolega. U nedelju kolega sa R motorom sece krivinu (moju desnu) kao kamion. Reko braaaate... Inace da, od poslednjih kisa se izlilo svasta po putu, mada i nije toliki problem kad se vozi normalno... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1531 Napisano Jul 24, 2024 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, GR 46 je napisao: vozeći baš onako "lepo" Opet si pocela da "tockiras" Subota na tom potezu uvek "guzva" i subotom obavezno sretnem @GR 46 na koti, nedeljom i radnim danima kako ti se zalomi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3157 Napisano Jul 24, 2024 Drug član, 1852 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan @GR 46 Gordana, mirna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Jul 24, 2024 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Опет точкирала?? 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5018 Napisano Jul 24, 2024 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 403 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Ma ite molim te , toliko sporo sam vozila da mi se spavalo Ali stvarno ne vozim brzo ,niti točkiram a ni ostalo .. Kuku mene pomisliće ljudi švašta ova neka divljakuša 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3157 Napisano Jul 24, 2024 Drug član, 1852 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Cuj da pomisle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8394 Napisano Jul 24, 2024 Ne silazi, 2181 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, GR 46 je napisao: neka divljakuša Ma jok......samo malo nemirna. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10504 Napisano Septembar 21, 2024 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5760 Napisano Septembar 24, 2024 Drug član, 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 7. 2024. at 14:31, GR 46 je napisao: Ma ite molim te , toliko sporo sam vozila da mi se spavalo Ali stvarno ne vozim brzo ,niti točkiram a ni ostalo .. Kuku mene pomisliće ljudi švašta ova neka divljakuša Zato se Gordana pre voznje uvek dobro namacka autanom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...