mick 3089 Napisano Decembar 10, 2023 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, tomamega je napisao: Moj kum zna čoveka koji ostavlja skuter u Big centru na Karaburmi. E sad, ja se nosim mišlju da ostavim svoj skuter na par nedelja, kad je najhladnije i kad ima snega u Bigu, vec neku godinu razmisljam o tome, ali mi nesto ne uliva poverenje. Nekako.mi je sigurniji skuter ispred zgrade pod ceradom nego tamo :mobilizator: Ako misliš na BIG parking u nadzemnoj garaži pored TC-a tu ne bih ni auto baš ostavio. Neosvetljeno, mračno, praktično otvoreno...Ako pričamo o podzemnoj garaži BIG TC-a ona je opet neobezbećena u smislu zaključavanja noću...eno onaj Fiat Stilo što stoji na parkingu par godina. Svake godine ostaje bez delova...prvo točkovi pa auspuh, brave i td. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Decembar 11, 2023 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Pričamo o podzemnoj garaži u BIG-u. U poslednjih par meseci, parking je počeo da se zatvara od 22h do 9 ujutro. Ali opet, ne bih ostavljao skuter tamo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Decembar 11, 2023 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja malo požalim ovde... Drugar mi je dao mesto u garaži, za dž, super uslovi - na 300m od moje zgrade, sigurno, suvo, nikad ispod bar 5 stepeni i kad je napolju žestok minus... ali ne lezi vraže. Uvek se neki pametnjaković nađe da se parkira ispred kapije, pa makar i smartićem. I ne mogu motorin da isteram napolje kada ja hoću, , A piše i na kapiji da pauk nosi, al džaba. Nekako uhvatim momenat da ubacim skuter unutra, a kad ću moći da ga izvezem, uvek je pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Decembar 11, 2023 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Odradio sam svojevremeno tablu za kapiju sledece sadrzine_ "Poslednji auto parkiran ovde jos uvek nije pronadjen" Ima negde po forumu i slika, nasmeju se ljudi ali sklone vozilo, neki shvate zez ali i sta sam hteo reci, tu je kapija koja se koristi! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Decembar 11, 2023 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... ali ima i idiota kojima izadjem i kazem, zamolim da sklone! Doziveo sam da mi covek kaze: "sto? Bas mi bude zao sto mu postovanje ukazah, uvek bolje prodju oni sto odmah idu djonom, skloni bre to da ti ne polomom i nos i auto! Bas mi je krivo sto moja reakcija nikada nije takva, a sposoban sam za oba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2092 Napisano Decembar 11, 2023 Drug član, 781 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Bas mi je krivo sto moja reakcija nikada nije takva, a sposoban sam za oba. Нажалост уместо поштовања често људима мораш да докажеш страхопоштовање, и после све може, све је у реду, итд итд.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16407 Napisano Decembar 26, 2023 Integrisan, 4926 postova Prijavi odgovor kao problematičan 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16145 Napisano Decembar 26, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2302 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Motorcyclist je napisao: Ju, ju, ju...kakva sprava... vid' Olinsa, ko moj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1176 Napisano Decembar 27, 2023 Zainteresovan, 753 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se odma' da covek zivi negde u Americi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 194 Napisano Januar 19 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 12. 2023. at 11:59, brisel je napisao: Da li je stvarno neko ostavljao skuter u nekom tržnom centru kao na primer Beo, Big fashion centar, Immo centar i slični? U immo centru redovno vidjam iste motore gde je ulaz/izlaz za garazu i one pokretne stepenice. Koliko se secam mislim da je Z1000 uvek bio prekoputa tog ulaza. Ne stoji na parking mestu tako da ne zauzima nikom mesto, a cesto ima i drugih motora koji su tu vezani i pokriveni ceradama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Januar 19 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 12. 2023. at 16:45, N.F.S. je napisao: ... ali ima i idiota kojima izadjem i kazem, zamolim da sklone! Doziveo sam da mi covek kaze: "sto? Bas mi bude zao sto mu postovanje ukazah, uvek bolje prodju oni sto odmah idu djonom, skloni bre to da ti ne polomom i nos i auto! Bas mi je krivo sto moja reakcija nikada nije takva, a sposoban sam za oba. Jednostavno rešenje, namesti kapiju da se otvara prema spolja. Pa ono vetar, i tako to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 265 Napisano Februar 19 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Moj komšija ima GSF650 (onaj sa oklopima). Stoji mu po 2-3 meseca na ulici, nepokriven, pod snegom, na kiši, na minusu itd. Svakih 2-3 meseca vidim da dođe, upali, ode, vozi se, i vrati na isto mesto i ostavi isto tako. Prođem pored ponekad pa zagledam, da li je šta zarđalo, propalo, puklo, ma jok, motor izgleda ko čaša. Čovek sedne upali i tera. Šta se dešava sa tečnostima, to ne znam. Malo mi to daje sigurnost, kad ne mogu da ostavim moto u garaži (mada je moj uvek ispod strehe, na suvom, pokriven). To dovodi do pitanja - da li neko zna koji motor ili brend bolje trpi da se ostavlja napolju? Negde sam našao na YT čovek koji svoj RE411 koji redovno vozi drži napolju u Engleskoj (nepokriven), i već 4 godine nikakvih problema (rđa, propdanje guma, sajli, itd) osim redovnog održavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3846 Napisano Februar 19 Ne silazi, 4994 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.12.2023. at 16:26, boza_kg je napisao: Uvek se neki pametnjaković nađe da se parkira ispred kapije, pa makar i smartićem. I ne mogu motorin da isteram napolje kada ja hoću, , A piše i na kapiji da pauk nosi, al džaba. Nekako uhvatim momenat da ubacim skuter unutra, a kad ću moći da ga izvezem, uvek je pitanje A drugi deo kapije (veći) je fiksiran, ne može da se otvori ili? Mene recimo nekad zagrade da mi ostave mesta, otprilike na pola manjeg dela kapije sa ove fotografije, tako da ne mogu sa obe noge da se provučem, nego levu ili desnu podignem na bike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Februar 19 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kapija se otvara ka spolja, i leva i desna strana, ne može da se prođe i redovno me drndaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10975 Napisano Februar 19 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan A da stavis po betonsku zardinjeru sa cvecem levo i desno od kapije,i tako ogranicis ulaz?Bice im kratko da se uvuku i parkiraju na kapiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 292 Napisano Februar 19 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, boza_kg je napisao: Kapija se otvara ka spolja, i leva i desna strana, ne može da se prođe i redovno me drndaju Ovo je katastrofa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3960 Napisano Februar 19 Drug član, 894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan To je bahato. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Februar 19 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, cezarpa je napisao: A da stavis po betonsku zardinjeru sa cvecem levo i desno od kapije Pa kao što sam napisao, ja sam samo gost u garaži. Unutra zimuje još nekoliko motora, od kojih su dva vlasništvo drugara čiji je i lokal. Meni nije mi neki interes ni da ratujem sa komšilukom. Uglavnom je to komša od preko puta koji valja polovnjake, i usput bahato uzurpira pola ulice. Ali svaki put se ljubazno bogznakako izvinjava, nudi piće, klopu zbog neprijatnosti, i tako te žvake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...