maza1 1246 Napisano Decembar 25, 2022 Zainteresovan, 515 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, drmilan_ said: Sledece godine stavljam moped na prikolicu i dolazimo za Bg da budemo svedoci i ucesnici ove velike manifestacije. da ne prodjem kao Jager 2011 kad ga zavejao sneg na putu sa dedamrazijade. Ne brini se smetova snega. Dok je nama Vrhovni zdrav - računaj da ti je sređeno vađenje iz snega. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5409 Napisano Decembar 25, 2022 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan A i mrsko me na bevu ici do bga, nije mi uzitak. Sledece godine se nadam da cu prvi put biti slobodan u to vreme, pa se nadam dolasku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Decembar 25, 2022 (promenjeno) MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan U Zaječaru održano danas, po 11. put https://radiomagnum.rs/bajkeri-obradovali-malisane/ Promenio Decembar 25, 2022 član Mire019 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3100 Napisano Decembar 25, 2022 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Prosleđujem fotke kolege koji nije na forumu...slikao je kolegu ali nije uspeo da mu prosledi fotke (upoznali su se na asfaltu ) pa ako se dotični prepozna na forumu evo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Decembar 25, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Малко фотки из Новог Сада, крај мене и @nafetS као и @DraganNS , за себе не нађох дедину униформу, једини број што нађох за мене је била капа а за догодине или да уложим па да сашијем униформу или да се ваљком премолујем у црвено ... како год са униформом или без било је сјајно делећи пакетиће и медицинску помоћ, обишли смо Дечију болницу, Свратиште за децу и Сигурну кућу за мајке са децом и дефилеом завршили у центру Новог Сада делећи преостале пакетиће 19 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Decembar 25, 2022 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan 12 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 214 Napisano Decembar 26, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo je bilo, bas mi je drago da je toliko ljudi doslo, iako je kisa padala. Namontirao sam snimke sa drona i goproa. Promenio Decembar 26, 2022 član djuraz 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasha P 6549 Napisano Decembar 26, 2022 MotoDJIR.com, 1355 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, mick said: Prosleđujem fotke kolege koji nije na forumu...slikao je kolegu ali nije uspeo da mu prosledi fotke (upoznali su se na asfaltu ) pa ako se dotični prepozna na forumu evo Kolega je odavno na forumu. Hvala mnogo! Trazio sam te u Sremcici kada smo stigli, ali previse ljudi. Necu ostati duzan. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Decembar 26, 2022 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo kada bi se Dedamrazijada organizovala i po ostalim mestima, da nije samo Beograd ili Novi Sad. Decembar je hladan mesec i teško je ljudima iz unutrašnjosti doći u Bg ili Ns. Ovako kad bi se napravile akcijeu svim većim gradovima bio bi to fantastičan odziv, a i akcija bi dobila na širini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Decembar 26, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da niko nema tapiju na Dedamrazijadu, slobodno organizuj u Kikindi. 5 motora - 5 motora, to je skroz ok! Mi smo se u firmi organizovali i sa 4 motora otišli u dečije selo u petak, firma podržala sa paketićima, fantastično je bilo. Krivo mi je što nisam mogao da dođem u Beograd, al sledeće godine ću se drugačije planirati, sad već svečano obećavam 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Decembar 26, 2022 (promenjeno) Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan U Kikindi ima podela opštinskih paketića, pa se svake godine priključi lokalni moto klub (1 od tri ili četiri postojeća) i oni raznose jedan deo paketića mališanima, ali nije koncept kao što bjbikers organizuje u humanitarne svrhe jer je ovo pokrovitelj opština koliko znam, možda i grešim. Nisam član ni jednog moto udruženja. Promenio Decembar 26, 2022 član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9619 Napisano Decembar 26, 2022 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo što znam gde su se bajkeri organizovali: 1. Novi Sad 2. Beograd 3. Bela Crkva 4. Niš 5. Zaječar Mislim da ima još neki grad, ne mogu da se setim...dodajte na listu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Decembar 26, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je zadovoljstvo... Srce puno!!! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 647 Napisano Decembar 26, 2022 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Blaza said: Ovo što znam gde su se bajkeri organizovali: 1. Novi Sad 2. Beograd 3. Bela Crkva 4. Niš 5. Zaječar Mislim da ima još neki grad, ne mogu da se setim...dodajte na listu... 6. Vranje, ako dobro videh na tv-u juce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Decembar 26, 2022 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ево и ја да се упишем Другу годину заредом учествујем у овој хуманитарној акцији и осјећај је феноменалан. Свој допринос дали су и моја супруга која је направила слатке и слане новогодишње колачиће које сам подијелио учесницима али и штићеницима Дома у Сремчици. Из гараже у блоку 45, заједно са члановима БМВ клуба Србија и са доста пријатеља кренули смо на окупљање испред Скупштине. А испред Скупштине призор за историју. И да, честитке будћим младенцима :) Видимо се и следеће године :) 14 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Decembar 26, 2022 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno kao i svake godine!!! Svaka cast svima koji su bili i koji ce biti deo ove i slicnih akcija! Bravo ljudi!!! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 93 Napisano Decembar 26, 2022 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan 6. Vranje, ako dobro videh na tv-u juce 7. Ruma Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Decembar 26, 2022 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Moto Deda Mrazovi obradovali male Prahovljane, Radujevčane i Negotince WWW.NGPORTAL.RS Članovi Moto kluba “Free Rider 17” iz Prahova tradicionalno su u susret Novoj godini obradovali nekoliko stotina dece... Evo i Negotin 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9619 Napisano Decembar 26, 2022 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1246 Napisano Decembar 26, 2022 Zainteresovan, 515 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Blaza said: Ovo što znam gde su se bajkeri organizovali: 1. Novi Sad 2. Beograd 3. Bela Crkva 4. Niš 5. Zaječar Mislim da ima još neki grad, ne mogu da se setim...dodajte na listu... Nova Pazova 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5345 Napisano Decembar 26, 2022 Drug član, 1905 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao baš veliku želju da učestvujem u ovakvoj akciji u svom gradu, ali nisam baš znao kako. Onda sam video da u Nišu par godina unazad akciju moto deda mraz organizuje mc Road Guardian. Kontaktirao sam ih i priključio se, a bilo je još nekoliko ljudi koji nisu članovi kluba. Mnogo lep osećaj biti deo ovako nečega. Nadam se da će naredne godine biti još više ljudi i motora http://www.rts.rs/upload/thumbnail/2022/12/24/8236071_deda-marazovi-1.jpg Bajkeri velikog srca obradovali mališane u bolničkim sobama WWW.RTS.RS Obučeni u kostime Deda Mraza, niški motociklisti obradovali su mališane koji praznike provode u bolničkim sobama. Bajkeri su pokazali veliko srce i u Beogradu, Novom Sadu, Kosovskoj... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3406 Napisano Decembar 26, 2022 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pročulo se od Trešnjice, pa sad tezgarim. Sreća pa sam na odmoru, a i lepo vreme. 16 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9619 Napisano Decembar 26, 2022 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je što nisam mogao da ti se pridružim, znaš već zašto... Što se tiče tezgi, požuri, još 5 dana do Nove godine !!! p.s. sad znam zašto si uzeo odmor ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5409 Napisano Decembar 26, 2022 (promenjeno) Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Blaza said: Ovo što znam gde su se bajkeri organizovali: 1. Novi Sad 2. Beograd 3. Bela Crkva 4. Niš 5. Zaječar Mislim da ima još neki grad, ne mogu da se setim...dodajte na listu... Subotica https://www.facebook.com/1843573812/posts/10217372730790590/?mibextid=v7YzmG https://m.subotica.com/fotografije/kolevka-bajkeri-obradovali-malisane-kolevke-id78121.html Promenio Decembar 26, 2022 član drmilan_ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9619 Napisano Decembar 26, 2022 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke Novoj Pazovi, Subotici, i ostalim gradovima ! Verujem da će sledećih godina biti u svakom i manjem mestu ovakvih akcija, na obostrano zadovoljstvo, jer dečiji osmeh nema cenu ! Čak je i @Atornsam uspeo da obraduje decu i sve ostale prisutne u vrtiću u Borči. Bravo ! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...