OgiBG 443 Napisano April 8 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan @Airbourne Rocker Gde si nestao? Gde su ti utisci sa duzih solo off road voznja... Stavljam u narednih 7 dana (ako stignem da slikam) motor na prodaju. Daj neki info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 389 Napisano April 17 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan Mali update Montirani štitnici ručki i Shad bočni koferi, cca2 sata posla. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesone 8 Napisano Maj 2 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prelep Strom. Uzivaj. Poslao sam ti pp. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 389 Napisano Maj 5 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan @nesone Odgovorio na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Airbourne Rocker 117 Napisano Maj 23 (promenjeno) U prolazu, 59 postova Lokacija: Požega, Srbija Motocikl: Suzuki DRZ400s, Suzuki V-Strom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam tu sam, živ i fala Bogu još zdrav nego me ubija posao i nemanje vremena. Doduše za Stroma i DRZa mora da se nadje vreme taman samo noću vozio! Evo mali update: Nakucao sam kilometre i u narednih 10 dana ne mogu da vozim dok ne odem na servis (a zeza kiša non-stop). *stavljeni komplet koferi Givi (bočni v37 i top Maxia6), čine se ogromni a uživo su ustvari ok, i mnogo su lepo dizajnirani. *gume koje su namontirane u akciji "opoziva" (skinute kontroverzne dunlop mixtour, a montirane continental tkc70) ovom motoru su legle kao budali šamar. Vozili smo po svim terenima, na putu su vrh, motor se obara "o Bože sačuvaj" a van asfalta su super. Zato... Nakon servisa planiram solo off-road krug koji ću snimati i izbaciti na YT. Promenio Maj 23 član Airbourne Rocker 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Airbourne Rocker 117 Napisano Maj 23 U prolazu, 59 postova Lokacija: Požega, Srbija Motocikl: Suzuki DRZ400s, Suzuki V-Strom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo "mesa" sa mog YTubeta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Airbourne Rocker 117 Napisano Maj 24 (promenjeno) U prolazu, 59 postova Lokacija: Požega, Srbija Motocikl: Suzuki DRZ400s, Suzuki V-Strom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Vožnja u ekipi sa Hondom CB650R(2024) Bacite pogled na link Promenio Maj 24 član Airbourne Rocker 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1955 Napisano Maj 26 Drug član, 902 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Kako dodjosmo do motocikala i Lepe BreneSent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2695 Napisano Jun 23 Drug član, 1122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče, za mene je definitivno 800DE Knezevic Slobodan (@slobodan_knezevicc) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 41 likes, 0 comments - slobodan_knezevicc on June 7, 2025: "#vstrom #vstrom800de #". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Airbourne Rocker 117 Napisano Ponedeljak u 18:32 U prolazu, 59 postova Lokacija: Požega, Srbija Motocikl: Suzuki DRZ400s, Suzuki V-Strom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Fasovali smo prvi ekser. Spasio nas sprej/pena iPone da dodjemo kući (oko 90km) a onda je pala menjaža. Originalna dunlop unitrašnja zamenjena Mišelinkom made in Serbija Teramo dalje! (eeee da je tubeless) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1859 Napisano Ponedeljak u 18:49 Drug član, 1235 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Nmg da shvatim japanske inzinjere da na ovaj Strom stave tockove sa unutrasnjim gumama... Ista prica i sa Transalpom, Afrikom 1000 itd... Novi Strom 1050 DE , prednja sa unutrasnjom, zadnja tubeless, ko vozi mnogo off ima smisla ali fazon je sto 98% ovih motora nece videti nista vise od makadama i utabanog zemljanog puta... A i preteski su za neki ozbiljan off. Na stroma 650 stave tubeless zicane, na skupljeg stave unutrasnje gume... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14637 Napisano Ponedeljak u 19:06 Integrisan, 7896 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i same žičane felne na putnim motorima su bespotrebne ali ajd... Svi hoće ADV da budu Mekgregori. Umesto da su stavili žičane felne na primer na novi GSX8TT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2695 Napisano Ponedeljak u 19:27 Drug član, 1122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Bartubeless – Tubeless System for spoke wheels WWW.BARTUBELESS.IT Bartubeless Tubeless system for spoke wheels Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1744 Napisano Ponedeljak u 21:05 BJB Maxi Scooter Club, 692 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @Airbourne Rocker gde si uzeo unutrašnje? A da nije ĆaciXmoto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1859 Napisano Ponedeljak u 21:12 Drug član, 1235 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, slobasuper9 je napisao: Bartubeless – Tubeless System for spoke wheels WWW.BARTUBELESS.IT Bartubeless Tubeless system for spoke wheels Ovo mora da su u skorije vreme izbacili, pre su bili samo kao opcija za offroad. Pre 2 sati, Alekre je napisao: Ma i same žičane felne na putnim motorima su bespotrebne ali ajd... Svi hoće ADV da budu Mekgregori. Umesto da su stavili žičane felne na primer na novi GSX8TT. Vise su tu zbog izgleda, meni licno daleko lepse izgleda zicana felna(zlatne pogotovo, nezamenljive) nego obicna crna livena felna. Mada kakvi su nam putevi, neka ipak zicanih felni... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Airbourne Rocker 117 Napisano Ponedeljak u 21:25 U prolazu, 59 postova Lokacija: Požega, Srbija Motocikl: Suzuki DRZ400s, Suzuki V-Strom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Najviše zaboli (sujeta) kad vidiš da cfmoto MT450 ima tubeless-ke. Neka me neko ispravi ako grešim. Volim Hondu i Suzuki, sad imam 2 Suzane, ali brate postaju kao VW. Nosim iPone sprej i kompresor na baterije i za sad nisam imao problem ni na ljutom off-roadu sa DRZ-om a evo sad i sa Stromom. Unutrašnje gume sam kupio u KomppCo-u. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Airbourne Rocker 117 Napisano Ponedeljak u 21:42 U prolazu, 59 postova Lokacija: Požega, Srbija Motocikl: Suzuki DRZ400s, Suzuki V-Strom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan "private" samo za bj ekipu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Airbourne Rocker 117 Napisano Ponedeljak u 21:46 U prolazu, 59 postova Lokacija: Požega, Srbija Motocikl: Suzuki DRZ400s, Suzuki V-Strom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Inače "Stender-Story" Stigne mi iz Luisa stender, sve full, na svim papirima, računima, ma svuda piše v-strom 800DE. Montiram, podignem ga na stender... PRC! Zadnji točak na zemlji. Katastrofa! Reklamiram i ispostavi se da je RE model (zamislite količinu je**nja svega po spisku). U međuvremenu je sve stiglo, sad samo čeka moje slobodno vreme da se skine i namontira novi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...