grdoje 22 Napisano Četvrtak u 06:56 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Milanezi said: Danas pazario 800-ku RE verzija, nadam se u toku sledeće nedelje preuzimanje. Gde si je kupio? U Eurosumaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2756 Napisano Četvrtak u 07:05 Drug član, 1655 postova Motocikl: Suzuuuuki (Address 125, V-Strom 800) Prijavi odgovor kao problematičan Da, kod našeg @slobasuper9, najjači trgovac u okolini, a i šire 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosovic 12 Napisano Četvrtak u 07:17 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda CBF 600S 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Srećno!Bićeš zadovoljan motorom. 16000km za 1god i 8 meseci bez ikakvih problema. Grejanje desne noge me jedino živcira ali navikao sam.Sent from my REA-NX9 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2756 Napisano Četvrtak u 07:28 Drug član, 1655 postova Motocikl: Suzuuuuki (Address 125, V-Strom 800) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ovo mi je peti V-Strom, znam šta da očekujem otprilike, klasičan primer Japanskog motora. Vozio sam 800-ku, ono što je falilo na 650 ovaj to ima, unapredjen svuda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...