Jump to content

Moto Zajednica

nian

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

nian's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. Ja nisam imao nikakvih problema sa temperaturom. Uvek je ista. Poslednji dan sam se vozao krajem novembra. Nisam primetio ni da me przi temperatura od motora po nogama leti. Sve je besprekorno po tom pitanju. Cenu od 3850e sam video na polovnim automobilima. Ne znam ko je prodavac.
  2. Ne sećam se koje je boje. Jeste stariji model, sa analognim cajgerom. Mislim da je sada Medley 150 3850e. Cene rastu, uopšte tehnike.
  3. Ja sam prosle godine u maju kupio Medley 155. Presao sam 4100km. Malo grada, do posla (mada do posla ima 30km po pravcu), i po neka dnevna tura do 200km. Za sada sam bas zadovoljan. Max brzina mi je i kada sam sam ( imam 85-90kg), i sa dvoje 122km/h. Doduse uglavnom sam se vozio sa cerom koja ima oko 50-tak kg. Potrosnja oko 2,5l. Prednosti su sto je iznenadjujuce startan (vozio sam jace motore pa sam se plasio. Imao sam pre njega Bmw 650ccm, Madison 400 itd), veliki prostor ispod sedista (staju dve full face kacige), veliki tockovi. Nije bas extra udoban na duzim voznjama, ali to i nije motor predvidjen za to. Bilo bi dobro da ima vizir. Naravno moze se naknadno ugraditi. Servis se radi na 1000km, pa posle na svakih 5000km. Kosta oko 5000dinara. Na servisu sam video i jedan sa dostave koji na satu ima preko 80000km, i dalje radi bez problema. Ako se dobro secam prva registracija je bila nesto oko 10000-11000din. Ja imam biznis varijantu, nije s, pa nema opciju piaggio connecta. Valjda se doplacuje. Ima abs, asr, start/stop, board computer i digitanu tablu. Ja sam zadovoljan. Dvoumio sam se izmedju njega i Yamahe nmax. Ne mislim da bi se presao sa Yamahom, ali mislim da se nisam presao. Za sada mogu da ga preporucim od srca. Videcemo utiske za nekoliko godina. Da cena je bila 3650e. Rata mi je na dve godine 108e. Zavrsio sam sve u PGS-u na N.Bgdu. Nadam se da sam bar malo pomogao.
  4. Piše 30500km. Ukrutio se semering pa kada se motor zagreje curi ulje.
  5. Pozdrav svima. Kupio sam ozloglašeni Madison k400. Da li neko zna koja je dimenzija semeringa radilice za njega? Ne zaključava mi sedište pa me zanima šta bi tu mogao da pogledam. Na koji način zaključava sedište pošto to radi preko kontakt brave, magnet ili nešto drugo.
  6. Da li neko zna dimenzije semeringa radilice za Madisona k400?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja