Bolence91 354 Napisano Octobar 29, 2022 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima info ili je nasao na netu nesto za ova dva modela? Prvi vidim da je Downtown 350gt a drugi bi trebalo da je Grand Dink R nepoznate kubikaze. Jedva cekam da prodje sajam u Milanu pa da vidimo slike, testove i naravno cene za nove modele da vidimo da li da se isplati menjati XTown za neki novi model... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Octobar 29, 2022 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kymco različito označava modele na različitim tržištima, pa čak i po Evropi. Negde se model zove Downtown, negde Grand Dink ili Super Dink, negde Nikita... Sve u svemu najave nisu toliko ni bitne, razne su izmene moguće, a obično prođe par godina dok se novi model ne ustali i prstigne kod nas da se prodaje. Tako je bilo i sa DT X360 na primer. Tako da, ako stiže nešto novo, videćeš u najavama lokalnog Kymco distributera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 354 Napisano Novembar 9, 2022 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika novog modela Downtown 350GT. Motor ce imati 28konja, tft displej sa mnostvo opcija,smart povezivanje sa telefonom, cruise control u osnovnoj opremi. 14 prednja i 13 zadnja guma. Samo jos da sacekamo cenu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Novembar 9, 2022 (promenjeno) Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da sam u manjini, ali meni je mnogo interesantniji Agility 350, veći točkovi, a nosi isti agregat. Postoji varijanta sa Noodoe navigacijom, kao jeftinija varaijanta bez. Najavljen još 2021. godine, ali nema ga po cenovnicima još uvek. Promenio Novembar 9, 2022 član boza_kg 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiRk300 38 Napisano Novembar 11, 2022 (promenjeno) U prolazu, 22 postova Lokacija: Bar Crna Gora Motocikl: Yamaha X max 300 Tech Max 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su ljepse uradili displej na 350, u odnosu na novu Xmax.Bruka koliko mi se svidja Promenio Novembar 11, 2022 član MiRk300 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1084 Napisano Novembar 11, 2022 Drug član, 379 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi ko šta voli. Na tvom Xmax su verovatno klasični cajgeri kao na Forzi, što je meni avangardno i totalno old school u vreme šljaštećih ekrana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiRk300 38 Napisano Novembar 11, 2022 U prolazu, 22 postova Lokacija: Bar Crna Gora Motocikl: Yamaha X max 300 Tech Max 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je,klasicni su,sto mi se bas i dopada.Za razliku od modela Tricity,koja je po meni uzas.Ali je sve stvar ukusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Novembar 12, 2022 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ponavljam se, ali opet da kažem, meni ta fama oko displeja uopšte nije jasna!? Primera radi, display komandna tabla za Xciting 400i Euro4, košta kao rezervni deo oko 250 €, a za Xciting S Euro5 košta oko 1088 € sa TFT modulom. A za novo najavljene modele skutera, biće to još skuplje. To kupac plaća, ne dobija se džabe, da podsetim. Display bre služi da ti pruži potrebne osnovne informacije, da bude pregledan i lako ćitljiv, a televizor ću da gledam u dnevnoj sobi, uz kokice. Ali, dok je ovaca, biće i vune, kažu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 354 Napisano Novembar 12, 2022 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/9/2022 at 8:37 PM, boza_kg said: Znam da sam u manjini, ali meni je mnogo interesantniji Agility 350, veći točkovi, a nosi isti agregat. Postoji varijanta sa Noodoe navigacijom, kao jeftinija varaijanta bez. Najavljen još 2021. godine, ali nema ga po cenovnicima još uvek. Jedino mi se prednji deo ne svidja, podseca me na Beverly. Ovaj GT mi izgleda bas onako taman, samo je pitanje koja je cena ali mislim da ce biti 6500-7000e sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Novembar 13, 2022 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pda, Agility 350 je direktan konkurent Beverly-ju. Za DT, nisam baš uveren da će sjajno da ide prodaja na našem tržištu. Ove godine ga nije ni bilo u ponudi, jer je stigao atraktivniji DT X360. DownTown jeste dobar, ali cenom se mnogo približio Xmaxu i Forzi, a ima i jeftiniju konkurenciju u vidu SYM CRUiSYM-a na pr. Gužva je u toj klasi, videćemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Novembar 20, 2022 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan U nedostatku novih domaćih cenovnika, najavljene cene u Austriji za 2023-ću: https://kymco.at/pub/media/PDF/Kymco 2023 klein.pdf Downtown iznosi 6.600 (i to vrv stariji 2022 model), a XCiting 400S košta 8.200 €! Ovo više nije ni smešno. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Novembar 21, 2022 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Do pre par godina za te novce je vec mogao da se uzme novi auto, sa sve klimom. Nije smesno... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Novembar 21, 2022 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 2016te uzeo novog Daciju Logana 1.2 benzinac, za 8200, sa klimom i tempomatom. Odose cene u 3 lepe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Novembar 21, 2022 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ali kako ne razumeš, nisi imao TFT LCD OLED QLED i tako neki ekran, koji se povezuje sa Androidom i IOS-om, da odmak možeš da vidiš ko te smara i nervira, dok si jedva uhvatio malo dragocenog vremena za sebe da se provozaš. Sad je mnogo bolje. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 354 Napisano Novembar 21, 2022 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, boza_kg said: U nedostatku novih domaćih cenovnika, najavljene cene u Austriji za 2023-ću: https://kymco.at/pub/media/PDF/Kymco 2023 klein.pdf Downtown iznosi 6.600 (i to vrv stariji 2022 model), a XCiting 400S košta 8.200 €! Ovo više nije ni smešno. Ovaj noviji Downtown nece biti ispod 7000e sigurno zbog opreme koju su ubacili....a za s400 nemam komentar da je otisao preko 8000e. Kod nas ce ove cene biti vece za nekih 500e sigurno. Otisle su cene mnogo nagore tako da ce mnogi odustajati od kupovine novog skutera koji kosta kao jedan dobar polovan automobil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16525 Napisano Novembar 21, 2022 Integrisan, 4950 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, boza_kg said: Ali kako ne razumeš, nisi imao TFT LCD OLED QLED i tako neki ekran, koji se povezuje sa Androidom i IOS-om, da odmak možeš da vidiš ko te smara i nervira, dok si jedva uhvatio malo dragocenog vremena za sebe da se provozaš. Sad je mnogo bolje. Najjace od svega, posto su se omasovila proizvodnja tih displeja, verovatno su i jeftiniji za izradu od analognih ili kombinacije analogno-digitalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1909 Napisano Novembar 21, 2022 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Bolence91 je napisao: Ovaj noviji Downtown nece biti ispod 7000e sigurno zbog opreme koju su ubacili....a za s400 nemam komentar da je otisao preko 8000e. Kod nas ce ove cene biti vece za nekih 500e sigurno. Otisle su cene mnogo nagore tako da ce mnogi odustajati od kupovine novog skutera koji kosta kao jedan dobar polovan automobil. Od Austrijskih neće. Verovatno će biti ili iste ili do 500€ manje. U Austriji su po pravilu motori među najskupljima u Evropi, i skuplji nego kod nas. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Novembar 21, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta su podigli Novu pre dve godine na nova vozila i nesto manje na polovna. Tako da je verovatno da ce u Srbiji biti jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Novembar 21, 2022 (promenjeno) Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam pratio, Kymco je ranije koštao kod nas vrlo blizu AT cena. Tu će negde da bude. Interesantno, među najskupljima su u Hrvatskoj. Pre 2 sati, Motorcyclist je napisao: Najjace od svega, posto su se omasovila proizvodnja tih displeja, verovatno su i jeftiniji za izradu od analognih ili kombinacije analogno-digitalno. A šta reći, ima SMART TV za 100€... Promenio Novembar 21, 2022 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Novembar 26, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan А најављују и дотерани АК Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Novembar 26, 2022 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Axa, a tu je i tricikl CV3, sa AK agregatom, koga zanima: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Novembar 26, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Кажу за тај CV3 да неће бити испод 13.000€, може само више Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4756 Napisano Novembar 26, 2022 Drug član, 3635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Veselo! Ne sviđa mi se šta se događa sa Kymcom. Umesto da prave skutere solidnog kvaliteta po pristupačnim cenama, kao što već znaju, sad glume neki premium brend. Nema više saradnje ni sa Kawom, ni BMW-om..., izliv para na mozak izgleda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 505 Napisano Novembar 26, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Pantheon Prijavi odgovor kao problematičan Najeli se i napili, sad mogu da se zezaju, klasika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Novembar 26, 2022 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko jos brine za sirotinju.. ciljaju na debele zapadnjacke novcanike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...