slave74 5902 Napisano Mart 19, 2023 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li ko cemu sluze kamere postavljene na stubovima javne rasvete u Novom Sadu na raskrsnici ulica Beogradski Kej i Marka Miljanova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 25, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.blic.rs/vesti/hronika/novi-dual-radar-prvi-put-na-nasim-putevima-za-tri-dana-zabelezio-650-prekrsaja/j9dv0k9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6620 Napisano April 25, 2023 Ne silazi, 6537 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Gled'o sam baš juče na YT, SAT emisiju o tome....radi sprava radnju, nema šta. Kaže gos'n milicajac na komentar Mladenov, da ne može da mu se "doaka"....kaže dotični, može...vozite po propisima p.s....i tu sad ima interesantna stvar. Kaže čovek, da se aparat šteluje na licinom mestu. Smer tih 5 traka, ali i brzina koja će se pojaviti kao kontrolna. Snima i u dolasku i u odlasku! Tvrdim, da na puno mesta u Beogradu, što nije slučaj za unutrašnjost...ta brzina nije 50, već je veća. Zato, malo poštovanja propisa...bar tih par stotina metara kada se zapamti gde su (naročito fiksne) kamere..valjda nije na odmet. Naravno i drugde, al' da ne morališem previše...... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2533 Napisano April 25, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2623 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao tu SAT emisuju, opasna sprava, čak i kad voziš maltene uz branik uspe da te snimi ako si u prekršaju.@ Koliko se sećam rekoše da imaju taj jedan i da stižu još tri a kasnije pojačavaju broj. Kažu da nema brisanja snimaka jer sve ide direktno u centar i šalju se svima čestitke. U početku će na udaru biti zone oko pešačkih prelaza. @pronto u pravu si, ja prvi ne mogu da vozim tih 50 u gradu, pogotovo ako nema nikog ispred mene. Sama noga ili ruka daje gas, nesvesno ubrzam na 60/70 kolima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4519 Napisano April 25, 2023 Drug član, 982 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Da se u gradu svuda prati brzina, ja bih odavno bio bez dozvole. Ne jer vozim 300, ali realno vozim između 60 i 75 u zavisnosti od ulice i gužve. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4007 Napisano April 25, 2023 (promenjeno) Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Eno je ova nova kutija, kockasti radar, postavljen u Omladinskih brigada, pre isključenja za autoput prema gradu. OSL sede u autu, kuliraju dok aparat snima, ne zaustavljaju... Promenio April 25, 2023 član QmBGD 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11068 Napisano April 25, 2023 Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Zvezda je rodjena,ima li ko brzi? PANČEVO: Policija za tri dana uređajem DUAL radar otkrila više od 650 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine | 013 info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2801 Napisano April 25, 2023 Drug član, 2740 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Vidim i kamere na krovu saobracajnih Skodu po gradu, kazu snima non stop. To vec nije dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4007 Napisano April 25, 2023 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan To su kamere koje proveravaju registracije vozila, ne mere brzinu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7705 Napisano April 25, 2023 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan i telefon hvataju. To im je trenutno najpametniji vid kontrole ponasanja u saobracaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1248 Napisano April 25, 2023 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, ser said: i telefon hvataju. To im je trenutno najpametniji vid kontrole ponasanja u saobracaju... snimaju i pojas !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano April 25, 2023 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo moguce ... P S. nisam ja , stvarno.. opšte poznato da vozim kao baba hahahaha 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano April 25, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Da je ta kamera stajala bilo gde u Jurija Gagarina ja bih verovatno bio u Guantanamu do sada 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4007 Napisano April 26, 2023 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan I ova u O. brigada je tačno snimala brzinu kod onog velikog pešačkog bez semaforske regulacije, 3 trake, "brisan" prostor, mislim da niko nije prošao ispod 70... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8511 Napisano April 26, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1889 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, GR 46 je napisao: Jel ovo moguce ... P S. nisam ja , stvarno.. opšte poznato da vozim kao baba hahahaha I ono što je najgore - ovo je i dalje samo prekršaj. Dok god ne bude krivično, džaba sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano April 26, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, zaludan je napisao: I ono što je najgore - ovo je i dalje samo prekršaj. Dok god ne bude krivično, džaba sve. Ma oduzimanje imovine, streljanje i progon porodice iz države mi-ni-mum ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8511 Napisano April 26, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1889 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, blackmore je napisao: Ma oduzimanje imovine, streljanje i progon porodice iz države mi-ni-mum ! Oduzimanje sredstva kojim je učinjeno krivično delo naravno, da. Ja kao ne vidim ironiju u tvom postu...i kao ne znam da si od tih kojima je 179 normalna brzina... Da, gitmo bi bio dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano April 26, 2023 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, ne podržavam iživljavanje na motoru, ali povremeno dobijam dijareju od količine moralisanja na ovom forumu, pa to kulminira u onakav jedan komentar. 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4007 Napisano April 26, 2023 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kritika za vožnju od 119kmh brže od ograničenja koje je 50kmh u naseljenom mestu ispred pešačkog prelaza nije moralisanje. Treba da bude krivično delo i tačka. Nije bitno da li motor, auto ili trotinet. 1 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano April 26, 2023 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno je kritika, drugo je moralisanje, ja sam vrlo svestan razlike. Ovde na forumu se vozi kao u autoškoli, niko nije ni pomislio da npc. “ispuca” sa semafora “druga-treća” u životu, za takve grešne misli se odmah ide u ćošak, a to što bi više od pola foruma ostalo kroz 2 dana bez dozvole kad bi se gledali prekršaji i kada bi ove kamere bile svuda, o tome se ne priča. Živi bili, odustajem od dalje rasprave. Promenio April 26, 2023 član blackmore 4 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4007 Napisano April 26, 2023 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sam sa sobom raspravljaš 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2168 Napisano April 26, 2023 Drug član, 977 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ako ih nabave 50 komada i rasporede po gradu, ugasili smo. Švajcarci nam neće biti ravni. Ja generalno propuštam pešake, kao i druge učesnike da se uključe itd, u tom smislu sam stvarno kulturan. Ali brzina....ja ne znam kako ću se dovesti u red po tom pitanju...Kad izvalim radar,kočim,gledam da bude oko 50-60, tako i pored kamera, 55-60... Ali ove teško primetiš na vreme. Svakako se slažem da treba na nekim mestima pojačati kontrolu i da ima vozača koji nemaju rezon da li je škola pored itd. Ali ovi će hvatati sa ovim baš na pravcima gde i najsporiji vozači prebace koji km preko. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1352 Napisano April 26, 2023 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, slobasuper9 said: Ali brzina....ja ne znam kako ću se dovesti u red po tom pitanju... Pa veoma prosto, kad ti dodju par komada po 100 evra u roku od dva meseca da vidis kako ima da vozis sve po ogranicenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8511 Napisano April 26, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1889 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, blackmore je napisao: Jedno je kritika, drugo je moralisanje, ja sam vrlo svestan razlike. Ovde na forumu se vozi kao u autoškoli, niko nije ni pomislio da npc. “ispuca” sa semafora “druga-treća” u životu, za takve grešne misli se odmah ide u ćošak, a to što bi više od pola foruma ostalo kroz 2 dana bez dozvole kad bi se gledali prekršaji i kada bi ove kamere bile svuda, o tome se ne priča. Živi bili, odustajem od dalje rasprave. Relativizacija, uz zamenu teza, omiljeni srpski sport. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2168 Napisano April 26, 2023 Drug član, 977 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pa veoma prosto, kad ti dodju par komada po 100 evra u roku od dva meseca da vidis kako ima da vozis sve po ogranicenjuNaplaćao sam se poprilično kazni,ali periodično. Ovo ako postave na svakom ćošku realno, koristiću tempomat kroz grad....i sad nekad to radim. Inače ode na 80-100 lagano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...