dvlns 13541 Napisano Octobar 11, 2022 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj pogled na stvari je uvek kroz prizmu love. Ducati je uzeo mnoooogo para od Audija, sponzora, ko zna koga jos i resio da napravi ikonu od brenda. Gurnuli su lovu u razvoj (cesto na ivici prevare ali razvoj) dali su mogucnost drugim timovima da sakupljaju vredne podatke za njih i sad je verovatno neki presek kada treba investitorima predstaviti rezultate. Ove godine ce da kako znaju i umeju uzmu titule i u GP i u WSBK i to je taj ciklus. Verovatno nakon toga cemo videti daleko manji broj konkurentnih Dukatija pogotovo u GP i svi ce biti srecni debeli i veseli. Da li ce na kraju balade pisati Ducati osvojio titulu konstruktora u GP i vozacke titule u GP i WSBK u 2022 smem da garantujem da hoce. Sa druge strane hade realno da li Dorna ima veceg saveznika od Dukatija, nema. Kad god je trebalo da se udomi neki vozas hajde dukati, kada je trebalo da se da motor satelitskom timu hajde dukati e pa jbg Potvrda svega je sto se sirom sveta na stazama moze videti ne mali broj novih V4 kako vrte krugove po track day-evima 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5343 Napisano Octobar 11, 2022 Ne silazi, 4789 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, dvlns je napisao: Potvrda svega je sto se sirom sveta na stazama moze videti ne mali broj novih V4 kako vrte krugove po track day-evima Jel prestižu samo na pravcima? Legenda kaže da na jednom forumu tvrde da Ducati ne može da prestigne u krivinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 11, 2022 (promenjeno) Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, dvlns said: Moj pogled na stvari je uvek kroz prizmu love. Ducati je uzeo mnoooogo para od Audija, sponzora, ko zna koga jos i resio da napravi ikonu od brenda. Nije uvek , samo kada te ne dotice, kao i sve nas :). Promenio Octobar 11, 2022 član ARES Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Octobar 11, 2022 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, ARES je napisao: Nije uvek , samo kada te ne dotice, kao i sve nas :). uvek iza svega stoji lova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Octobar 11, 2022 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Jovan Ristic je napisao: Jel prestižu samo na pravcima? Legenda kaže da na jednom forumu tvrde da Ducati ne može da prestigne u krivinama. sva sreca veoma malo onih sto imaju onu stvar vozi ducati, razmisljam o kupovini jednog 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 11, 2022 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, dvlns said: uvek iza svega stoji lova jeste, da ne odemo u off, toga ce biti i bilo je, ali ne sme proci bez kritike, makar nas forumasa :). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Octobar 11, 2022 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma covek kapira imam jaci motor moje je da ostanem uz njih do pravca i da ih puknem. Uradim to 4-5 puta i ili ce pasti ili odustati. Njegova sposobnost je da moze da se drzi uz njih sto svakako znaci da je dobar sofer 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Octobar 11, 2022 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa isto i Toprak konta samo da do kocenja ne ode preko 20m i hvatam ga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5343 Napisano Octobar 11, 2022 Ne silazi, 4789 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Vidite, da ne bude da brani Ducati, meni je samo krivo što ih uvek napadaju, a pravila su ista za sve. Niko nikad nije brani drugima da naprave V2 i imaju ista pravila kao Ducati. Jedino je Honda to uradila sa VTR-om i uspela da osvoji dve titule. Kasnije je je Ducati sa 2 cilindra na 999RS bio u istoj konkurenciji sa 4-cilindričnim litrama pa je Hodgson 2003. obrisao pod sa konkurencijom koju su tada činili i GSX-R 1000, a Toseland godinu dana kasnije takođe na 999RS potukao pomenuti GSX-R 1000, novu R1i ZX10R. Niko se tad nije bunio što Ducati ima dva cilindra manje. Samo bez dvostrukih aršina moliću. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 11, 2022 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Tu temu smo obradili, sada smo presli na odnos Dorne i Dukatija :). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5343 Napisano Octobar 11, 2022 Ne silazi, 4789 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, ARES je napisao: Tu temu smo obradili, sada smo presli na odnos Dorne i Dukatija :). Kako ko, nisam još sve rekao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 11, 2022 (promenjeno) Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Jovan Ristic said: Vidite, da ne bude da brani Ducati, meni je samo krivo što ih uvek napadaju, a pravila su ista za sve. Niko nikad nije brani drugima da naprave V2 i imaju ista pravila kao Ducati. Jedino je Honda to uradila sa VTR-om i uspela da osvoji dve titule. Kasnije je je Ducati sa 2 cilindra na 999RS bio u istoj konkurenciji sa 4-cilindričnim litrama pa je Hodgson 2003. obrisao pod sa konkurencijom koju su tada činili i GSX-R 1000, a Toseland godinu dana kasnije takođe na 999RS potukao pomenuti GSX-R 1000, novu R1i ZX10R. Niko se tad nije bunio što Ducati ima dva cilindra manje. Samo bez dvostrukih aršina moliću. Tada je postojalo ogranicenje, hiljadarke 4 cilindra su bile nesto skoro pa stok u sbk, zbog toga je 999 uspeo da parira. Da je to bila namunjena litra ne bi ih videli. Mislim da su ljudi kivni generalno da management Dukatija (po najvise iz Gp-a), kao i cinjenicu da je svih ovih godina bilo tesko iznivelisati te kombinacije 4 i 2 cilindra u sbk. Promenio Octobar 11, 2022 član ARES Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 11, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Око нивелисања, можда им буде узор ово што раде у суперспорт категорији. Изгледа да за сад функционише. Мање је популарно али Егертер је одвезао маестрално трку у недељу, а и остали у групи која се борила за подијум. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 11, 2022 (promenjeno) Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovezem, moj mozak nikada nece prihvatiti te kombinacije dodavanja tezine, ogranicenja leptira gasa (sto ima sada Dukati u wssp), smanjenje ili sirenje usisa koje je postojalo za 1200 Dukati, limitiranja obrtaja i slicno. Prosto jer je to mesanje baba i zaba. Ko je taj koji ce proceniti da li je motor superioran ili vozac i kada cemo ostati u granicama sporta a ne politike. Naravno jasno je, steluje se sampionat da bi bio zanimljiv, to ne mora niko da mi objasni, i da li je to zbog love koja se vrti, trzista, japanaca koji se slabo prodaju zbog euri normi skoka jena i ostalo. Jednostavno tesko mi je i da prihvatim ovu papazjaniju u wssp gde ne postoji pravilnik, nego Dorna po svom nahodjenju homologira motocikle za to takmicenje. E da, setis se i muvacine Dukatija u BSB-u kada je Shejki vozio kada nisu imali dovoljan broj prodatih motocikala u UK za homologaciju . Promenio Octobar 11, 2022 član ARES 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5343 Napisano Octobar 11, 2022 Ne silazi, 4789 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, ARES je napisao: Da se nadovezem, moj mozak nikada nece prihvatiti te kombinacije dodavanja tezine, ogranicenja leptira gasa (sto ima sada Dukati u wssp), smanjenje ili sirenje usisa koje je postojalo za 1200 Dukati, limitiranja obrtaja i slicno. Tako je. Moje mišljenje je: gospodo, ovo je tehnički pravilnik, takav je kakav je, snalazite se unutar tih pravila i ćao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4343 Napisano Octobar 11, 2022 Svrati cesto, 3512 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, dvlns je napisao: Ma covek kapira imam jaci motor moje je da ostanem uz njih do pravca i da ih puknem. Uradim to 4-5 puta i ili ce pasti ili odustati. Njegova sposobnost je da moze da se drzi uz njih sto svakako znaci da je dobar sofer Ko Stoner 2007. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5343 Napisano Octobar 11, 2022 Ne silazi, 4789 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Fredi je napisao: Ko Stoner 2007. U sad si otvorio pandorinu kutiju 3 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 11, 2022 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Zatvorio temu, niko nema herca da povede tu pricu ponovo :). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5343 Napisano Octobar 11, 2022 Ne silazi, 4789 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, ARES je napisao: Zatvorio temu, niko nema herca da povede tu pricu ponovo :). Misliš? Samo posmatraj... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Octobar 11, 2022 (promenjeno) Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Fredi je napisao: Ko Stoner 2007. Ali Stoner je "jedan od najvećih ikada". Nije on pobeđivao zbog motora, nego ima herca i moooda. Jebte trći svetski ratovi se pokretali kad je neko pomislio nešto protiv Stonera. A jbga ovaj je španac pa još nosi kikice. Nema šanse da je sposoban da uzme titulu bez Drukatija koji sere munje i piša gromove. Promenio Octobar 11, 2022 član Djeneral Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Octobar 11, 2022 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto Nino prica je na mestu, ne moze dukati da kaze to nije aerodinamicki dodatak vec hladimo zadnju gumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Octobar 11, 2022 (promenjeno) Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Djeneral said: Nema šanse da je sposoban da uzme titulu bez Drukatija Vide' li ga na Hondi? Pardon... vide' li ga IGDE na Hondi? Promenio Octobar 11, 2022 član to crank 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Octobar 11, 2022 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vide li iko ikoga na Hondi od 2015? Vidljiv zaostatak za svima ostalima. Ajd te 15-te i 16-te tu i tamo poneki bljesak podijuma i to je to. Bese Hejden poslednji pobedio na Hondi 2016? Ustvari, od 2015 su i imali samo jednu pobedu Honda je to. (sto je najgore, veliki sam obožavaoc Honde kao brenda) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Octobar 11, 2022 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Bautista danas : Na Ducatiju u MotoGP mnogi pobeduju, u SBK samo ja. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 11, 2022 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Djeneral said: Vide li iko ikoga na Hondi od 2015? Vidljiv zaostatak za svima ostalima. Ajd te 15-te i 16-te tu i tamo poneki bljesak podijuma i to je to. Bese Hejden poslednji pobedio na Hondi 2016? Ustvari, od 2015 su i imali samo jednu pobedu Honda je to. (sto je najgore, veliki sam obožavaoc Honde kao brenda) Cini mi se Hayden po kisi. Ne smem sada mnogo po Hondi, imam i to od skora u garazi . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...