misa-pei 8568 Napisano Jun 8 Drug član, 3212 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pri tim ekstremno niskim brzinama se koristi samo zadnja kočnica. Prednja pri i najmanje zaokrenutom volanu vodi u pad. Naglo se zaustavlja motor, težina i gravitacija čine svoje. Pad u mestu, praktično. A to da kupi Horneta 1000... Vidim kako je savladala vožnju ovog koji ima. A ako ga ipak uzme, savetujem da ne kupuje i dodatnu opremu za motor, bolje da ostavi pare za lečenje ili sahranu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 540 Napisano Jun 8 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Dušan PN je napisao: Sada planira da kupi novog Horneta 1000. Jer misli da je posle 5.000 km savladala Hornet 750. Dakle riba ima para, a želi nekome da se dokazuje. Ne znam koliko ste bliski, ali posavetuj je da pređe na neki classic naked od 300-400 cc, npr Triumph speed 400, em je lepši, em je bezbedniji za nju, a i može da se oblači u skladu sa motorom, dakle da se dokazuje lepom opremom. I odvedi je na neki kurs, u krajnjem slučaju dovedi je na parking 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jun 8 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne zelim da vredjam ali ti sto voze da bi bili vidjeni i sto poziraju su najgori od svih, sramota ih da ih neko vidi na parkingu da vezbaju, svi glume Rosia. To sto pada svako malo znaci da joj bas treba vezba i dobar savet inace ce biti haos za sebe i druge. A to kupiti nesto ispod 600ccm je ispod casti, 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 217 Napisano Jun 8 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, markommarko je napisao: Dakle riba ima para, a želi nekome da se dokazuje. Ne znam koliko ste bliski, ali posavetuj je da pređe na neki classic naked od 300-400 cc, npr Triumph speed 400, em je lepši, em je bezbedniji za nju, a i može da se oblači u skladu sa motorom, dakle da se dokazuje lepom opremom. I odvedi je na neki kurs, u krajnjem slučaju dovedi je na parking Pre nego što je kupila Horneta 750, dobijala je od mene više puta savet da kupi polovan MT 125 ili CB 125R ako već oće nešto jače da uzme polovan MT 03 ili CB 500F (noviji modeli). Pre toga sam joj preporučio CBR 125R i R125 starije modele. Međutim nije htela ni da čuje za stariji motor od 5 godina. Jer sve starije od 5 godina joj težak krš. Otišla u Hondu da pogleda šta imaju i oni su joj preporučili Hornet 750 na A2. Istog trenutka ga naručila. Opremu je kupila istog dana. Sve Dainese. Rukavice, jednodelno kožno odelo, čizme i AGV kacigu. Jedino kacigu koristi. Ovo ostalo je nosila samo kad je probala pri kupovini. Ja se uvek početniku ponudim da ga naučim ono što znam. Nebitno dal smo bliski ili sam ga tek upoznao. Davao sam joj 1000x savete za motor i za vožnju, ponudio i da odemo negde da vežbamo. Ali nju to ne zanima. Ne vidi problem u njenoj vožnji i misli da zna voziti. A to što je pala ne smatra da je zbog njenog iskustva tj neiskustva . Ove godine je kupila VW Arteon od 20.000e. Takođe njen prvi auto. Kupila ga zato što je velik i lep a iskustva ima samo što je stekla u auto školi. Rekao sam joj da ne kupuje tako skup i velik auto ali ne sluša nikog. Nije toliko u kešu. Ima malo veću platu od mene. Sve je preko kredita Kad sve plati ostane joj da ima za hranu i par litara goriva. Sad kad uskoro uzme i Hornet 1000 neće ni za gorivo imati. I da. Kupila je motor jer će kul izgledati na njemu i da se hvali drugaricama. Tako da si za to 100% u pravu. Više fotke na motoru ima neko pređenih km. A da je pitaš koliko Hornet ima cilindra. Nebi znala odgovor. Samo što je njena drugarica još veći pobednik. Ubeđivala nas da joj MT 07 ima 350 kg. Što se tiče obuke, parkinga, kursa. Ja ne mogu na silu da je nateram. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8568 Napisano Jun 8 Drug član, 3212 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sačuvaj bože... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jun 8 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jbg nemam reakciju koju bi stavio. Na zalost takvih je sve vise. Rodjeni pametni, ne mozes im nista reci, misle da sve znaju. Eto sad nesto da joj se desi teze bilo bi motor je kriv, rekli smo joj da na seda a u stvari je sama kriva za to. Koliko god ti je drugarica izbegavaj neke voznje s njom, samo ce ti posle biti krivo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 510 Napisano Jun 8 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Tesko mi je da poverujem sta citam... Sa takvim stavom se ne vozi motor, pogotovo kao zena koja je prirodno sklonija povredi pri padu. Dobro je da je kupila opremu. Sta misli da ce da dobije sa hiljadarkom sto vec nema sa 95 konja, kao pocetnik?! Ako planira da prodaje horneta nek javi na forumu, verujem da bi bilo zainteresovanih. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thewitchermr 51 Napisano Jun 9 U prolazu, 23 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Cfmoto 300nk Prijavi odgovor kao problematičan sta su ti kompleksi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5353 Napisano Jun 9 Drug član, 1308 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Šta sve neću da pročitam, majko mila... Sve više primećujem pozerke među "koleginicama", evo je još jedna (ako mogu da kažem da je koleginica). Pitam se da li su takve kupile motor da se voze jer vole motore ili za pozeraj, da slikaju tj promovišu gole guz'ce i ostale elemente po društvenim mrežama. I to nabeđeno da sve zna, a juče selo na motor. Smatram da se vožnja motora konstantno unapređuje, nebitno da li ima 1 ili 10 godina na sedlo motora. Ko me prati na društvenim mrežama zna da stalno fotkam motor, retko propustim vožnju da ne udarim neku fotkicu jer volim, a sebe retko fotkam bez opreme. Jedan jedini razlog - želim da podignem svest o važnosti zaštitne opreme. Nije oprema samo kaciga, aman, ženske glave, ako ovo čitate... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4607 Napisano Jun 9 motoras, 2553 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Dušan PN je napisao: Međutim nije htela ni da čuje za stariji motor od 5 godina. Jer sve starije od 5 godina joj težak krš. . Duša mala... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20140 Napisano Jun 9 Integrisan, 6295 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Najjace kada stave potkapu pa urade trepavice i senku bla bla pa onda kao vidi kako su mi oci cool.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 217 Napisano Jun 9 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi je snimila motor preko video poziva. Nije toliko u lošem stanju kako mi ga opisala ali je definitivno žalosno videti nov motor u onakvom stanju. Plastike (rep i bočne plastike koje stoje pored rezervoara) su naprsle i pogrebane sa svih strana ali može da se sredi i ofarba. Rezervoar, auspuh, hladnjak i poluga kvačila su za zamenu definitivno. Far izgleda nije oštećen ali visi, možda su neki držači otišli. Levi retrovizor polomljen. Motor je odlučila da ne sređuje i da mi ga pokloni. Sobzirom na njen lep gest, dogovorio sam se sa njom da joj do kraja 2026 plaćam rate kredita koje daje za Horneta. To je oko 2200e u 18 rate. Rezervoar, hladnjak, polugu kvačila i auspuh ću naručiti verovatno original. Preko 2000 e očekujem da će biti delovi jer je samo rezervoar 840e. Ovo ostalo će mi otac srediti da bude kao fabrika. Plan mi je da ga oteram kod oca u trenutnom stanju i da vidim sa njim šta treba da se menja,a šta može da sredi on. Sa pričom da je motor od drugarice, kako nebi znao da je moj. Kad sredi motor 100% i kad dođe vreme da naplati ruku. Dobiće ga od mene na poklon. Bliži mu se 50 ti rođendan i već par godina je bez motora pa da iskoristim priliku da dobije motor novijeg godišta i sa malom kilometražom. Taman se poklopila marka i kubikaža koju naviše voli. Što se tiče drugarice. Nagovaram je da proda Arteona. Kako bi deo para od Arteona odvojila za drugi motor i da joj ostane za jeftiniji auto. Kako nebi dodatno ulazila u kredite. I kad ide da kupuje motor da me zove da idemo zajedno. Kako bi pokušao da je nagovorim na licu mesta da uzme nešto slabije i da ne dozvolim ovima iz salona da joj prodaju priču kao prošli put. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1989 Napisano Jun 9 Drug član, 1249 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je kao holivud prica. 2 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1915 Napisano Jun 9 Drug član, 540 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Bez ikakve uvrede, jel ti to servisiraš... ne Hondu, drugaricu? 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 540 Napisano Jun 9 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vozila časna sestra, ne brže od 80 kmh, jer joj suze oči E pa drago mi je što ti dobijaš motor, odnosno tvoj ćale. A sa njom ozbiljno porazgovaraj, nije motor igračka, ne zbog štete i para, već je mogla da ostane bez ruku, nogu, a na kraju i da pogine 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 217 Napisano Jun 9 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, vucko23 je napisao: Bez ikakve uvrede, jel ti to servisiraš... ne Hondu, drugaricu? Mislim da bi moja devojka bila protiv toga ali je nisam pitao Znamo se dugo godina i dokazujemo da muško ženska prijateljstva postoje. Znate nekog ko ima kombi i ko bi prevezao motor po razumnoj ceni? 160 km u jednom pravcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5353 Napisano Jun 9 Drug član, 1308 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Dušan PN je napisao: Mislim da bi moja devojka bila protiv toga ali je nisam pitao Znamo se dugo godina i dokazujemo da muško ženska prijateljstva postoje. Znate nekog ko ima kombi i ko bi prevezao motor po razumnoj ceni? 160 km u jednom pravcu. Zoran Radić, naš član BJB. 064/123-83-10 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1956 Napisano Jun 10 Drug član, 356 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Dušan PN said: Mislim da bi moja devojka bila protiv toga ali je nisam pitao To se krije, ko od ćaleta motor, prosto... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 217 Napisano Jun 10 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Luka9905 je napisao: To se krije, ko od ćaleta motor, prosto... Ta drugarica me upoznala sa devojkom a one su najbolje drugarice. Kad jedna vrši veliku nudždu odma zna i druga. Informišu jedna drugu o svemu. Svakako nisam u tom fazonu pa mi sve jedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3780 Napisano Jun 10 Drug član, 916 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli o trojci. Golfu, naravno, kao zamena za Arteona... 1 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 217 Napisano Jun 10 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, grafigo je napisao: Razmisli o trojci. Golfu, naravno, kao zamena za Arteona... Ako o tome razmišljam propašću. Kao pod na Golfu trojci. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...