RankoBg87 4273 Napisano Maj 9 Drug član, 2323 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sto mi bre to radis, pa zar i ti. Ti saljes ovo a drugar kupio Afriku pa i on me ubi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 353 Napisano Maj 9 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, a jbg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 565 Napisano Maj 12 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Dva transalpa odradila Rtanj enduro, uvek bude vozac limit, ovi motori mogu svasta 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 979 Napisano Maj 12 Zainteresovan, 407 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko od vas je nabavio OEM kofer naknadno i kako su vam isporucili cilindar koji odgovara vasem kljucu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 527 Napisano Maj 14 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ako porucujes preko dilera nameste to za sekund kad stignu koferi. Ne znam kako. Znam samo da sam na jednoj od probnih voznji probao 2 razlicite Afrike Twin gde su samo kofer prebacili sa jedne na drugu. Cilindar na koferu su namestili kljucu drugog motora u roku od odmah, ne znam dal je trajalo 2 minuta. Verovatno postoji neka procedura za "kodiranje" cilindra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 406 Napisano Maj 14 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan @godovic Cenim da je princip isti dal bila honda bmw itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 979 Napisano Maj 15 Zainteresovan, 407 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, evo i za Hondin cilindar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 565 Napisano Maj 18 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Avantura trek odradio bez greske, cudo od motora 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sst 268 Napisano Maj 21 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog još interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 111 Napisano Maj 21 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan Avantura trek odradio bez greske, cudo od motora Ja sam na žalost morao da odustanem od adv treka i da predjem na hobi.Vrlo malo iskustva i oni blatnjavi single trackovi nikako nisam uspeo da izadjem na krajSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 565 Napisano Maj 21 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / cbf1000 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan Lagano, ne treba forsirati. Kaci nekih slika ako imas... Kako si zadovoljan motorom, na kojim gumama si bio? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 111 Napisano Maj 21 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lagano, ne treba forsirati. Kaci nekih slika ako imas... Kako si zadovoljan motorom, na kojim gumama si bio?Na continental tkc 80Motorom sam prezadovoljan, ja sam problem Sent from my iPhone using Tapatalk 4 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Antuljeskov.011 111 Napisano Maj 21 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 93 Napisano Nedelja u 11:14 (promenjeno) U prolazu, 54 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, Zapala mi je za oko jedna transalp 2023. godiste, pa me zanima da li je ovo uopste motor za mene: Vozim uglavnom kratke i srednje ture (300km u danu). 90% asfalt, 10% makadam. Prelazim 4K godisnje. Trenutno vozim NC-a, a probao sam, na kratkoj voznji, Transalp, i odusevila me. Ali jako kratko, na nekoj maloj stazi zatvorenog tipa, 10 minuta voznje, pa osim toga da mi je velicina odlicna (190 sam visok) i da mi se jako svidela upravljivost, gas, menjac, jednostavnost, osecaj robustnosti.....nisam mogao da izvedem 100% zakljucak da li bi mi bio super za do posla (40 min u jednom pravcu), i za kratke vikend ture (do 300km dnevno). Šta iskusni transalpaši misle? P.S. A jesam se naložio posle te test vožnje Evo linka oglasa: https://m.mobile.de/motorrad-inserat/honda-xl750-transalp-oelde/425812553.html?ref=srp&refId=420f3304-13be-650c-5974-5c34fd868efa&searchId=420f3304-13be-650c-5974-5c34fd868efa&type=ad Promenio Nedelja u 11:16 član zoki_poki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 93 Napisano Nedelja u 11:18 U prolazu, 54 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan I da, jako mi se svidja vizuelno. Bila je parkirana Transalp pored Africe Twin, i toliko mi je Transalp bila lepša da mi nije ni palo na pamet da sednem na AT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1383 Napisano Nedelja u 11:38 (promenjeno) Drug član, 1140 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nećeš pogrešiti sa transalpom sigurno… ja sam 189 i na africi kolenom udaram u one izbočine na rezervoaru dok na tranasalpu toga nema… mogu da se izmeste malo fuzasteri ali sa fabričkom postavkom je tako Promenio Nedelja u 12:08 član bobangsxr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4273 Napisano Nedelja u 11:59 Drug član, 2323 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja koji sam isto probao Transalpa, citaj zajebo. Vozio se po gradu nekih pola sata, odusevio sam se, sledeci motor ce biti sigurno TA, jedino sto ce mi nedostajati to je onaj prostor napred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 93 Napisano Nedelja u 12:04 U prolazu, 54 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Opasno sam se naložio. A mislim i da je ova cena okej, 8.5K, 2 godine stara. A ima osnovno od opreme sto mi treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4273 Napisano Nedelja u 12:12 Drug član, 2323 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je ta cena realna, da je tako ovde uzeo bih ga odmah. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 979 Napisano Nedelja u 12:22 Zainteresovan, 407 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prešao sa NC na Transalp i užasno mi nedostaje frank. Takođe imam neki osećaj da kod NCa uvek su brzina, obrtaje i menjač nekako usklađeni i mirni, bez razlike dali voziš 50km/h u 3 brzinu ili u 5-tu. Kod transalpa je obrnuto, mašina uvek traži da odvrneš još malo ili da promeniš brzinu - nekako nisam navikao. Vratio bi se na NC ako Bog da na 60+ godina. Za sada ostajem na Transalp Inače možda je prevelik za po burek ili cigarete, ali za ovo što pitaš - odličan.Cena - bombona. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4273 Napisano Nedelja u 12:38 Drug član, 2323 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To oko prenosa i gde mu je snaga ni meni se ne sviđa, prosto trazi da se vise vrti. Al svakako se ne bi bunio da mi ga neko pokloni Laksi je od Nc za nesto malo, ako me secanje sluzi, malo i radi onako grupo na leru ima vibracije sto mi je ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dug_pohlepi 13 Napisano Ponedeljak u 17:11 U prolazu, 6 postova Lokacija: Tivat Motocikl: cb500x Prijavi odgovor kao problematičan Nikako mi nije jasno zašto Honda ne da opciju kao Suzuki na Vstrom 800 de i re verzijama gdje se nudi offroad i cestovna varijanta tj. bez i sa tubeless točkovima. Mnogi kažu da bi taj postupak u potpunosti ugrozio Afriku što je mislim bezveze komentar. Tempomat evo i ne mora, ali ta unutrašnja guma mi je jedini problem koji me odbija od Transalpa. Nadam se da će u sljedećoj verziji uraditi nešto po pitanju toga. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4273 Napisano Ponedeljak u 17:28 Drug član, 2323 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To mozda bude za 5g posto sad vec ima nov model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 391 Napisano Ponedeljak u 17:59 Zainteresovan, 434 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto vam je problem unutrasnja guma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4273 Napisano Ponedeljak u 18:04 Drug član, 2323 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nisu vozili poniku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...