Urban Rider 1417 Napisano Decembar 30, 2022 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, VladoGrcic je napisao: Malo mi se siftovalo interesovanje sa kruzera. Tek otkrivam motore pa bih da probam i drugacije tipove. Videcu da uzmem interceptora na test voznju ovih dana. Nisam siguran da Trion trenutno ima demo Interceptor, ali pozovi ih i proveri svakako. Ako ne znaš šta tačno želiš, ja bih na tvom mestu sačekao jer će RE izbaciti nekoliko novih motora, a možda sledeći motor i ne bude Royal Enfield. Isprobaj što više motora možeš jer će Meteor zadržati istu vrednost i naredne godine. Računaj da je pad vrednosti u prvoj godini oko 20%. Ja sam hteo baš Interceptor, a imao sam izbor izmeđui Interceptora i Bonevilla T100 i nisam se ni jednog trenutka dvoumio, a nije presudila razlika u ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano Januar 3, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 30.12.2022. at 14:34, VladoGrcic je napisao: Malo mi se siftovalo interesovanje sa kruzera. Tek otkrivam motore pa bih da probam i drugacije tipove. Videcu da uzmem interceptora na test voznju ovih dana. U Novom Sadu - Tago moto centar, bio je Interceptor Demo na popustu pre 2 nedelje, mislim da je imao oko 3000 km (možda nisam dobro zapamtio) i bila je cena 5000e. Crno-crveni. Mislim da ga nisu prodali Ja sam inače nov, svež i na ovom forumu, i zagrejan sam za Meteora. Ima dosta ostalih opcija ali nisam dugo vozio i mislim da bi mi bio pun pogodak. Promenio Januar 3, 2023 član zZavarivach 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano Februar 3, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Da ozvaničim da smo @VladoGrcic i ja izvršili primopredaju. Hvala mu od srca i nadam se da će se navozati sa svojim novim motorom. Mene čeka malo učenja i vraćanje samopouzdanja. Imam par pitanje za vlasnike meteora: koje ulje su vam sipali na prvom servisu? Meni piše Castrol Power Racing 10w50 na nalogu. U uputstvu piše 15w50 da li imate i dalje greške kad se startuje u ovo hladno doba? Očitao sam grešku P0196 - Oil temperature sensor range/low. Apsolutno ima smisla jer je napolju 3 stepena ali malo nervira iako radi nekoliko minuta pre kretanja, nadam se da će ovo rešiti a opet sam skeptik na koji način. jel ima neko preporuku za rešenje maglovitog stakla fara? izgleda kao da ima 10 godina a ne par meseci, a ustvari je zamagljen iznutra. Inače imam samo reči hvale za izradu, na primer izloženi classic u NS je katastrofa, odlivak motora, cilindra, svega je neverovatno loš, kao da nije isti agregat?! Čak sam i slikao iz neverice, kao da su im dali neki baš onako demo motor koji nije ni pravi Sviđa mi se sve u vezi motora, toliko sitnica i detalja mi je onako baš leglo zaista, i nadam se da će opravdati moja jednostavna očekivanja. Samo se nadam da to što živimo gde živimo ne utiče na kupce i servis, i da sve falinke ako ih bude ( ne očekujem ih samo razmišljam na'glas) reše onako kako bi trebalo. Eto, možda ću vas sve daviti malo više ali nemojte zameriti Svako dobro 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1417 Napisano Februar 4, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, zZavarivach je napisao: Da ozvaničim da smo @VladoGrcic i ja izvršili primopredaju. Hvala mu od srca i nadam se da će se navozati sa svojim novim motorom. Mene čeka malo učenja i vraćanje samopouzdanja. Imam par pitanje za vlasnike meteora: koje ulje su vam sipali na prvom servisu? Meni piše Castrol Power Racing 10w50 na nalogu. U uputstvu piše 15w50 da li imate i dalje greške kad se startuje u ovo hladno doba? Očitao sam grešku P0196 - Oil temperature sensor range/low. Apsolutno ima smisla jer je napolju 3 stepena ali malo nervira iako radi nekoliko minuta pre kretanja, nadam se da će ovo rešiti a opet sam skeptik na koji način. jel ima neko preporuku za rešenje maglovitog stakla fara? izgleda kao da ima 10 godina a ne par meseci, a ustvari je zamagljen iznutra. Inače imam samo reči hvale za izradu, na primer izloženi classic u NS je katastrofa, odlivak motora, cilindra, svega je neverovatno loš, kao da nije isti agregat?! Čak sam i slikao iz neverice, kao da su im dali neki baš onako demo motor koji nije ni pravi Sviđa mi se sve u vezi motora, toliko sitnica i detalja mi je onako baš leglo zaista, i nadam se da će opravdati moja jednostavna očekivanja. Samo se nadam da to što živimo gde živimo ne utiče na kupce i servis, i da sve falinke ako ih bude ( ne očekujem ih samo razmišljam na'glas) reše onako kako bi trebalo. Eto, možda ću vas sve daviti malo više ali nemojte zameriti Svako dobro Čestitke za kupovinu. Bilo bi lepo i da nam se usput predstaviš u forumu predviđenom za to, kao što običaji nalažu @VladoGrcic šta si na kraju kupio? Promenio Februar 4, 2023 član Lone rider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jokics 40 Napisano Februar 4, 2023 U prolazu, 81 postova Lokacija: Borča Motocikl: Royal Enfield meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su isto sipali ulje 10W-50. a greska se nije ugasila pa posto cu uskoro na servis necu nista da pokusavam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Februar 4, 2023 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan @Lone rider Husqvarna Svartpilen 401 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Februar 4, 2023 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno oko te greske. Ja sam motor vozio na 3 stepena. I to dugo. Nista nije prijavio. Pre toga se ukljucila greska dok sam ga vozio na 6-7 stpeni...onda se obrise...svasta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1417 Napisano Februar 5, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, VladoGrcic je napisao: @Lone rider Husqvarna Svartpilen 401 Čestitam! Kakvi su prvi utisci, ako si uopšte imao prilike da formiraš utiske? Btw, ne znam da li znaš da se Husqvarna Svarptilen 401 takođe proizvodi u Indiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8007 Napisano Februar 5, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Lone rider je napisao: Čestitam! Kakvi su prvi utisci, ako si uopšte imao prilike da formiraš utiske? Btw, ne znam da li znaš da se Husqvarna Svarptilen 401 takođe proizvodi u Indiji. Koliko sam upućen,montira se u Austriji,na liniji sa KTM-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1417 Napisano Februar 5, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, gebee&co je napisao: Koliko sam upućen,montira se u Austriji,na liniji sa KTM-om. Ne baš. I KTM i Husqvarna svoje modele do 390cc proizvode u Indiji u Bajaj Auto fabrici. Imaš informaciju na internetu pa proveri. Promenio Februar 5, 2023 član Lone rider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8007 Napisano Februar 5, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa naš kolega GileextremeBoy radi u KTM-ovoj fabrici,od njega informacija,a i vozio je Huskvarnu,jer fabrika im dozvoljava da voze fabričke modele.Možda za tržišta van evrope se i tamo rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1417 Napisano Februar 5, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, gebee&co je napisao: Pa naš kolega GileextremeBoy radi u KTM-ovoj fabrici,od njega informacija,a i vozio je Huskvarnu,jer fabrika im dozvoljava da voze fabričke modele.Možda za tržišta van evrope se i tamo rade. Mislim da su proizvodnju motora sa manjim agregatima kompletno izmestili u Indiju. Ako se budeš čuo sa kolegom, pitaj ga baš. https://www.motorcyclecruiser.com/story/bikes/husqvarna-svartpilen-vitpilen-401-return-2022/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8007 Napisano Februar 5, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Lone rider je napisao: Mislim da su proizvodnju motora sa manjim agregatima kompletno izmestili u Indiju. Ako se budeš čuo sa kolegom, pitaj ga baš. https://www.motorcyclecruiser.com/story/bikes/husqvarna-svartpilen-vitpilen-401-return-2022/ Moguće,ne sporim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Februar 5, 2023 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Nemam utiske jos. Predao sam dokumenta u poresku i cekam..cekam...Pisacu kad dodje vreme. Ja volim Indiju, kao mladji sam se smucao tamo, ronio, plovio...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1417 Napisano Februar 5, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, VladoGrcic je napisao: Nemam utiske jos. Predao sam dokumenta u poresku i cekam..cekam... Pisacu kad doje vreme Sent from my iPhone using Tapatalk Ako govoriš o dokumentima za prenos vlasništva, nema potrebe da podnosiš prijavu poreskoj. Obaveza plaćanja poreza na prenos apsolutnih prava pada na teret kupca i uplatnicu možete da generišete online bez odlaska u Poresku upravu. Zapravo to je i jedini način da izvršite prenos, ukoliko se radi o kupoprodaji između dva fizička lica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Februar 5, 2023 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne, kupio sam test vozilo iz salona. Ja sam onaj jadnik koji mora da ceka 2 nedelje na uplatnicu (minimum) pa kad platim, jos desetak dana Cudo da Svartpilena nema na forumu. Dobar je motor, to mu dodje kao KTM Duke 390 ali redizajniran outfit u IKEI Sta se u medjuvremenu izdesavalo. Dobar drugar mi se bavio motociklizmom i batalio. Ja kupio prvo skuter pa Meteor i on namirisao društvo. Otisao u dukati, kupio motor i krenuo da me lozi da uzmem Duke. Ja izbunarim odlicnu ponudu za Svartpilen i mi odemo i kupimo to....sad cekam prolece i citam:Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1417 Napisano Februar 5, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, VladoGrcic je napisao: Ne ne, kupio sam test vozilo iz salona. Ja sam onaj jadnik koji mora da ceka 2 nedelje na uplatnicu (minimum) pa kad platim, jos desetak dana Cudo da Svartpilena nema na forumu. Dobar je motor, to mu dodje kao KTM Duke 390 ali redizajniran outfit u IKEI Sta se u medjuvremenu izdesavalo. Dobar drugar mi se bavio motociklizmom i batalio. Ja kupio prvo skuter pa Meteor i on namirisao društvo. Otisao u dukati, kupio motor i krenuo da me lozi da uzmem Duke. Ja izbunarim odlicnu ponudu za Svartpilen i mi odemo i kupimo to....sad cekam prolece i citam: Sent from my iPhone using Tapatalk Aha jasno. Da, Svarptilen 401 deli platformu sa Duke 390 i po meni ima lepši dizajn. Ja bih ti preporučio da pročitaš Proficient Motorcycling od Dejvida Hjua a zatim Total Control od Li Parksa ako naiđeš na njih. Prva se bavi svim aspektima bezbedne vožnje, grubo rečeno, a druga naprednim tehnikama ulične vožnje. A Twist of the Wrist je više namenjena vožnji na stazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Februar 5, 2023 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Znam Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8007 Napisano Februar 5, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Lone rider je napisao: Mislim da su proizvodnju motora sa manjim agregatima kompletno izmestili u Indiju. Ako se budeš čuo sa kolegom, pitaj ga baš. https://www.motorcyclecruiser.com/story/bikes/husqvarna-svartpilen-vitpilen-401-return-2022/ Bio si u pravu,čuli smo se,samo Nordena rade,i male kroserice,ostalo stiže iz Indije.I normalno lepe nalepnicu made in At. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Februar 27, 2023 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Stigla je masina. Posle 150km u cugu, mogu da kazem da mi definitivno ovaj stil sedenja vise lezi, ledja me ne bole uopste. Mesao sam grad, autoput i puteve oko Ripnja. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Februar 27, 2023 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i njega: 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Februar 27, 2023 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Liquid cooled? Na "starog" bi mogli, barem što se većeg dela Evrope tiče, da zaborave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Februar 27, 2023 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da je novi Himalajac...sad provaljujem da je ovo u stvari Husqvarna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1417 Napisano Februar 27, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, VladoGrcic je napisao: Evo i njega: Izgleda još lepše nego što sam očekivao! Btw mislim da novi motor zaslužuje i novu temu a nisi ažurirao ni motor na profilu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bencivenga 49 Napisano Mart 3, 2023 U prolazu, 10 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Vespa Primavera 125, Triumph 400 x Prijavi odgovor kao problematičan Vlado, koliko si mašina promijenio u posljednjih godinu dana? Kakva je opcija staro za novo, da li si to imao u obzir? Meni je na oko ljepsi Interceptor od H 401, ali sve je stvar ukusa. Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...