Jump to content

Moto Zajednica

Urban Rider

Članovi
  • Broj tema i poruka

    572
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Urban Rider

  • Rođendan 20.02.1980.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Interests
    Klasični i vintidž motocikli i kruzeri.
  • Motocikl
    Royal Enfield Interceptor 650

Poslednji posetioci profila

1985 profile views

Urban Rider's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

842

Reputacija u zajednici

  1. Znaš kako kažu, "lepota je u oku posmatrača" Ja zapravo XSR ne bih uopšte svrstao u kategoriju modernih klasika, ali ko mene šta pita.
  2. @Skittles Na takvim događajima nikada do sada nije bilo test vožnji, pa ne verujem da će ih organizovati ni sada.
  3. Meni se Yamaha XSR 700 dugo nije sviđala, ali se valjda ukusi menjaju s godinama i trenutno mi je najlepši motor u kategoriji neo-retro roastera (i to baš u ovoj zelenoj boji), dok mi se XSR 900 još uvek ne sviđa uopšte. Da li ga neko od kolega sa foruma ima i kakva su vam iskustva?
  4. Uradio sam danas redovan servis za motor u Tago Moto Centru. U sklopu servisa su mi očistili i podmazali lanac, a takođe su podmazili ručice kvačila i kočnice, fuzastere za vozača i suvozača, ćopavu i centralni štender jer je to standardna servisna procedura za RE po kojoj rade. U Trionu čišćenje i podmazivanje lanca naplaćuju dodatno oko 400 din, što u principu nije strašno, ali me je iznerviralo to što sam prilikom poslednjeg servisa kod njih naglasio serviseru da mi škripi ručica kvačila i zamolio ga da je proveri i podmaže po potrebi i završilo se tako što sam je sam podmazao... Na kraju šta reći, žao mi je što nisam od prvog dana održavao motor u Tago Moto Centru...
  5. Kapiram da je u pitanju fotošopirana CBX1200.
  6. Nisam napisao da nije fake. Samo da mi je zanimljivo
  7. Nešto, meni zanimljivo, što sam upravo video. Prenosim sa originalnim tekstom ispod. The 1978 Honda CBX1600 was a special edition 12-cylinder streetbike that was only available in Japan. It made 165bhp, had 48 valves and took 2 mechanics to adjust their clearances. Here it is being ridden by legendary German stunt rider Kaiser Soze at the world press launch in Kazakhstan.
  8. Tačno znam o čemu pričaš. Isto sam se tako osećao i to ne zbog samog problema, koliko zbog toga što ne podnosim kada me neko pravi ludim. Ali kao što kažu "ničija nije gorela do zore" tako da će se svima njima takav odnos prema kupcu obiti o glavu pre ili kasnije.
  9. Tako je. Sve te neprijatnosti prođu i zaborave se. Osećaj nakon svake vožnje ostaje i to je ono što je najbitnije.
  10. Da ukapirao odmah da je Delta, zato sam ti i napisao
  11. Meni se isto tako iz Delte nikada nisu javili za novu Hondu Rebel, pa sam kupio Royal Enfield Meteor 350 u Tago Moto Centru, pošto u Trionu tada nisu mogli da mi daju informaciju o raspoloživosti modela i rokovima isporuke
  12. Ovo je tačno. Problem je samo što nosilac garancije dealer odnosno distributer i što ostvarivanje prava na garanciju zavisi na prvom mestu od njih, a zatim od proizvođača. Ja sam imao situaciju u kojoj sam nedvosmisleno imao pravo na ostvarenje garanciju, ali sam od dilera dobio usmeni odgovor da prijavljeni defekt, koji su i oni utvrdili, ne podleže garanciji. Kada sam tražio da mi to potvrde pismenim putem kao i da mi dostave izveštaj sa servisa na kojem je defekt utvrđen, počeli su da me zavlače i da traže da im dovezem motor kako bi ga "pregledali i utvrdili uzrok problema".
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja